Jump to content

La Multi Ani

Relu

Recommended Posts

Va multumesc tututror!!! ma simt flatat de nr. de mesaje primite aici si pe PM- va multumesc tuturor si sa va dea D-zeu la toti Sanatate maxima si toate visele sa vi se indeplineasca!!!

Dom' Costel multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Aceeasi urare si lu' asta mic, de-i zice supapa-junior. Mai are un an si o sa fie supapa-major. Ca senior e al batran cred :D

Toate bune si sa fiti sanatosi!

Cu stima,

Moshu ;)

Multumesc mult tuturor! Sa Fie!

Sper sa ajung totusi si la alte intalniri, dar din pacate lucrurile placute se intampla din ce in ce mai rar, si nu din vina mea... E vorba de intalniri, nu va ganditi la alte chestii!

Sa ne vedem cu bine, si BAFTA si voua!

Cu stima,

Costel

Hai s-o luam intai cu sarbatoritii de nume.

La multi ani dragii moshului, tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavrila (Gabriel)!

Cu dedicatie speciala pentru Cielofan (prietenii stiu de ce), Mcojo si MikeUnMega, prietenii mei. Numai bucurii, sanatate si bani cat mai multi! Nu uitati sa beti si cu mine un pahar macar in gand :)

Edited by Moshu

La Multi Ani Moshule pentru cea de-a 47-a (pardon era sa spun a 99-a) aniversare, sanatate si tot ce iti doresti!

Multumesc pentru urari, La Multi Ani de asemenea tuturor sarbatoritilor!

Edited by MCojo

La multi ani Moshu, sa nu-ti pierzi dexteritatea la pragatitul gratarului :P

La multi ani Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele, mai ales: Mike, Cielofan, si care mai sunteti botezati cu nume de sfint :)

In urma reclamatiei primite:

Cu dedicatie mai speciala (decat a lui Mike) La Multi Ani celui care m-a suportat 4 ani de zile in liceu > :) si anume MCojo ...sa fie fericit, sa fie iubit, sa aiba gandurile senine ca marea in luna lui mai :>

Edited by Sebian