Moshu Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Multumesc tuturor pentru urari, si va doresc la randul meu toate cele bune! Link to comment
john Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 La multi ani Moshului , Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor, Gabrielilor si Gavrililor. Link to comment
laurentziu83 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 La multi ani tuturor ! Sa traiti si sa fiti iubiti. Si eu o sa beu diseara, dar cu alta ocazie. Link to comment
Mike1 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 (edited) Multumesc mult pentru urari Toate cele bune si voua "> Edited November 8, 2006 by Mike1 Link to comment
mike.omega Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 La Multi Ani sarbatoritilor! Sa fie iubiti, sa fie fericiti! Cu dedicatie speciala pentru fostul meu coleg de cort, Mike "Fostul" zici?! Las ca mai vedem noi la vara Multumesc tuturor pentru urari! Link to comment
MethodRO Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 La multi ani tuturor ! Sa traiti si sa fiti iubiti. Sa nu beti prea mult! Link to comment
CieloFan Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Multumesc tuturor pentru urari Link to comment
pixelconscious Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 La Multi Ani tuturor celor care poarta nume de sfinti. La Multi Ani Mike, MCojo si celorlalti pe care nu va stiu, sa aveti parte numai de bucurii Link to comment
george03 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 (edited) La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!! Later: l-am adaugat dupa 12:00 ... asa ca se transforma in: La multi ani sarbatoritilor de ieri Edited November 8, 2006 by george03 Link to comment
Moshu Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Inca o data multumiri tuturor celor care mi-au scris aici! De asemenea multumiri tuturor celor care mi-au trimis mesaje, atat pe PM si pe YMsg. Si inca o data multumiri pentru cei care m-au felicitat la telefon. Cu dedicatie speciala pentru Mircea care m-a felicitat pe alt topic. Si in incheiere, vorba unui prieten: "Sa aveti bafta la noroc!" Link to comment
Bel_Ze-but Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 La multi ani celor trei sarbatoriti de azi, iar Cristinei care e prezenta chiar si de ziua ei pe forum : douazecisi trei de bobocei in Matizul iubit ( ca de apa nu vor duce lipsa daca va ploua...) ! Cat mai multe zile insorite si la propriu si la figurat ! Link to comment
Moshu Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 La multi ani Scorpionilor! > Link to comment
Moshu Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 La multi ani Alinake! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Aceleasi urari tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nastere. "> Link to comment
Bel_Ze-but Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 La multi ani Alinake! La multi ani Maxx ! Sunteti gemeni ? ) Link to comment
balanel Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 La multi ani, Maxx! Iti doresc sa-ti iei la anul masina pe care ti-o doresti! Link to comment
Bel_Ze-but Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 La multi ani celor cinci sarbatoriti de azi : ASIMO, Marr, Alexd, Stan si dArabZaraq ! Link to comment
Moshu Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 LA multi ani ASIMO, Marr si tuturor care implinesc azi anii! Tot scorpioni, asa va vreau... Link to comment
zapacitu Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 La multi ani si din partea mea tuturor. dArabZaraq, ASIMO, marr, stan, alexd Link to comment
ToPser Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 La Multi Ani: dArabZaraq, ASIMO, marr, stan, alexd Link to comment
ASIMO Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Va multumesc dragilor pentru urarile primite aici pe topic, pe PM si prin alte forme (mesaje cu fum, telegrame, porumbei mesageri etc.). Toata sanatatea, norcul si stima pentru toti. Va multumesc. LMA pentru ceilalti care "se nascura" o data cu mine, adica in aceeasi zi, care este. Sa traiti 1000 de ani sanatosi si fericiti! Link to comment
Moshu Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 (edited) Cu mult drag si mandrie (de tata) doresc tot ce poate fi mai bun pe lume, inclusiv un BMW, celui mai apropiat mie de pe acest forum si nu numai: CieloFan zis si Moshu tanar, sau mai simplu Mihai. "Ca la 20 de ani (mishto!) Fara griji si fara bani" (nasol!) Iti doresc sa nu stii ce-i tristetea, sa-ti fie drumul vietii luminos iar in viata ta sa intre numai OAMENI. In rest sanatate, gagici multe si cu bani, si sa ai cat mai repede in buzunar certificatul de la BMW-ul mult dorit. PS Mi-l dai si mie o tura? @Sebip> La multi ani si grija mare, ca ai schimbat prefixu'... LE M5 sa fie! Edited November 14, 2006 by Moshu Link to comment
george03 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 La multi ani sarbatoritilor!!! Tot ce va doriti ... si putin peste (exemplu ... poate BMW-ul o sa fie M5 ) ) Link to comment
laurentziu83 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 LMA Cielofane, sa ti se indeplineasca dorintele si sa vina gagicile! Link to comment
sebian Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 L M A Cielofan, a.k.a. Moshu Jr. Sa fii iubit! Link to comment
Recommended Posts