mike.omega Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) La multi ani tuturor! In special celor doi membri: Iuzar si Sebian Edited April 3, 2007 by mike.omega Link to comment
zapacitu Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La multi ani si din partea mea. Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La Multi Ani Iuzar, La Multi Ani Strumfu, La Multi Guru. Sebian nu stiu, nu cunosc. A, si la multi ani mie, fac 3 ani de rate la casuta asta. Link to comment
ileana Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La multi ani si din partea mea celor amintit de Laurentiu. Sa fiti sanatosi si la magazie grosi! Link to comment
sebian Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) Multumesc mult de tot de urari...31 de bucati, si inca mai merge...fara numar, fara numar...cum zice colegul Laurentiu > Edited April 3, 2007 by Sebian Link to comment
alx Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Lemeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Link to comment
CieloFan Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La multi ani!!! Si Sebian si Iuzar Fara numar ... Link to comment
paul_marines Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La Multi Ani tuturor sarbatoritzilor indeosebi Sebian, Strumfuadi, Iuzar si Guru si aniversare fericita In egala masura cat mai putine astfel de aniversari Laurentiu, joaca si tu odata la 6/49 si termina odata cu ratele. Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Ma refeream la casuta daewooclub.ro. Link to comment
Lucian M Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Vaaaai, tucmai pe Iuzar sa-l uit! La multi ani, mestere- sa traiesti cat mai bineee! La multi ani strumfului si lui guru!!!! Tot ce va doriti sa vi se implineasca!!! Link to comment
_romulus_ Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La Multi Ani Sebiane! Sa fie asa cum vrei, cand vrei, unde vrei si mai ales, cu cine vrei! La Multi Ani tuturor sarbatoritilor! Link to comment
Moshu Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 La multi ani tuturor! La multi ani Adi! >- Link to comment
sebian Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) Multumim muuuult de tot de urari, si eu si iuzar si...e si Adi pe aici prin zona La ora 14-14.30 a trebuit sa-mi incarc mobilul, din nou Edited April 3, 2007 by Sebian Link to comment
Gizmo Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) Salut, La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua de nastere. Fiind din Craiova, si cum astazi Guru isi serbeaza ziua de nastere, ii urez La multi ani si o sanatate de fier (mai bine otel inox ).......ca pentru restul (bani si alte cele) se descurca el intr-un fel sau altul! Numai bine "> Edited April 3, 2007 by Gizmo Link to comment
guru Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Multumesc tuturor celor care m-au asaltat cu mesaje pe privat, mess, telefon si pe acest topic. Sunteti cu totii niste draguti, nu ma asteptam la un asemenea flux de mesaje! La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei de azi! Link to comment
Ami Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Nu stiu daca asta e topicul potrivit, dar as vrea sa urez tutror Sarbatori Fericite! Dat fiind ca n-o sa fiu in garnizoana cateva zile, va urez distractie placuta si sa ne reintalnim sanatosi si voiosi! Link to comment
Cumnatu Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 (edited) Eu personal nu prea am legatura cu biserica si cu credinta samd, dar atata timp cat voi o considerati o sarbatoare, va urez sa o petreceti fericiti si linistiti in suflet, cu masa plina si cu caminul cald!!! Edited April 6, 2007 by Cumnatu Link to comment
Tommy Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 La Multi Ani veseli Brainiacule Link to comment
CristiP Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 La Multi Ani Brainiac si Aiptek Link to comment
sebian Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 LMA inca o data, Brainiacule si scuze daca te-am speriat cu Politia Rutiera Link to comment
nrares Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 LMA sarbatoritilor. Sa cresteti mari si sa traiti ani multi fara reparatii capitale. Link to comment
laurentziu83 Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 La Multi Ani (cam tarziu) si de la mine. Link to comment
Recommended Posts