EM!L Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 La mulţi ani, Kali! Asfalt uscat! "> Link to comment
Carabusu junior Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Le urez tuturor doamnelor si domnisoarelor un sincer La Multi Ani si o primavara frumoasa, plina de bucurii si de impliniri alaturi de persoana iubita si de cei dragi Link to comment
Salex Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Pentru toate colegele de forum si de trafic Link to comment
Lucian M Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Eu am dat si pe messenger, dau si aci urarea: Tuturor domnisoarelor, doamnelor (si unilor "domni") le doresc sanatate, fericire, succes in viata (si-n afaceri, evident) si o primavara minunata (sper sa vina, totusi). La multi ani si tot ce va doriti! Link to comment
ileana Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 (edited) Va multumesc in numele tuturor pasarelelor de aici si din trafic! Sa fiti iubiti de toate femeile din viata voastra! Edited March 8, 2010 by ileana Link to comment
sergiuhusca Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 La multi ani tuturor femeilor. Mai putini sefelor. Link to comment
sergiuhusca Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Urarea era pentru femei, si pentru sefa mea. Doar atat. Link to comment
ileana Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Am inteles de prima oara pe cine feliciti, de aceea insist: multumesc si sa fii iubit! >- Link to comment
Mircea Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 fftopic: Mai Sergiule cum simti tu nevoia...cand sa cred ca ti-a trecut, hop, apare reminiscenta... Vezi ca se trateaza! La multi ani mamelor, doamnelor si domnisoarelor din viata noastra si nu numai! Link to comment
Ami Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Multumim pentru urari. Sa ne traiti si voi, baieti si sa ne iubiti asa cum meritam. @TopSer Link to comment
Tommy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 La Multi Ani doamnelor si domnisoarelor fie ele si sefe si ne-sefe si sa fie iubite.. muult si bine La Multi Ani si lui SH 1 Link to comment
Aty Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 (edited) Dragelor, sa aveti o primavara frumoasa!...si foarte important: sa fiti iubite! Dragilor...voua sa va traiasca toate doamnelor din viata voasta! Edited March 8, 2010 by Aty Link to comment
Lucian M Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 E ziua lui SafariHunter si nu stim noi? Ca nu vad la profil... 1 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Vă pupez pe toţi, bre! Mulţam de urări şi contez pe voi că beţi şi pentru mine un pahar de vin. Roşu, evident! Link to comment
Lucian M Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Si de la mine LMA si multa sanatate, sa mai ai puteri pentru multe carti si pe viitor! Link to comment
zeneseu Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 La Multi Ani maestre Obi. Multa sanatate! Link to comment
Wolfman Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 La Multi Ani cu sanatate si succese, Obi! "> Link to comment
Ami Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 La multi ani, Obi, Tatutule! Sa (ne) fii sanatos si voios si la punga gros! Si mai apari printre noi, ca trec anii si nu te mai recunoastem la chip... Pupam dulce si zgomotos, cele trei dive, Ami, Blonda Liliana si Mitza... Link to comment
ileana Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 La multi ani prietene! Ne e dor de tine! Link to comment
Recommended Posts