Steffyx Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Seara buna! O rugaminte mare la dvs! Nici un copil nu are nevoie de rinichi, picioare, maini sau creier. E doar pisicutza unui bun prieten care are nev de un vot, dupa ce a fost discriminata. http://www.whiskas.ro/vote-for-cat-of-the-month.html face diferenta. E vorba de pisoiul Mau, cel alb, care sta in iarba. S-a incercat plagierea faimei acestuia, prin aparitia unor dubluri, insa acela este originalul. Deci un vot, si se va face dreptate. Multumesc! Atasez si o poza, sa nu se faca confuzii. Inseamna mult pt prietenul meu sa castige luna asta! Miza materiala consta in niste mancare nenorocita de maţe, insa pt pisoi ar insemna mult P.S.: Se gaseste pe pagina 2 Uneori face figuri in Internet Explorer, daca aveti timp si doriti sa ajutati, puteti incerca cu alte browsere. Noapte faina! Link to comment
aztec Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 deci pisica "noastra" mai are 3 alte pisici in fata ca punctaj 2 cu cu aprox 40 voturi si una cu peste 90.. acum pisica" noastra" avea 29 hai sa facem o pisica fericita.. (am zis bine.. nu?) ps.. daca sterg cookiu' din explorer... pss am editat, poate se intelege acum Link to comment
Steffyx Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Ce sisica? Nu am inteles nimic, sorry Mau are in momentul de fata 35 de voturi... Link to comment
aztec Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 si daca va uitati atent deja se linge pe bot gandindu-se la ce va primi... 43 voturi and counting Link to comment
dreamlike Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Am votat cu Mau, sunt al 39-lea. Sa ne unim fortele pentru Mau sa vedem daca suntem in stare sa inclinam balanta unui concurs in favoarea protejatului nostru. Hai cu totii la vot! Link to comment
MCojo Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 (edited) Am votat si eu. Deocamdata e pe locul 4... ... cam la mare diatanta cu 50 de voturi! Edited May 4, 2006 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Dar a luat 20 de voturi in 5 minute. Pe ei fratilor, votati nu va jucati! Pentru Mau, de la pagina 2! Link to comment
Steffyx Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Va multumesc mult >- 60 de voturi and counting... Link to comment
Shenck Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 ti-am saltata-o la 83. Merge saltata artifical e varza site-ul , se bazeaza doar pe cookies pt validare Compania ... (nu facem reclama pe gratis)... Romania isi rezerva dreptul de a elimina fotografia pisicii dumneavoastra din concurs la cea mai mica incercare de fraudare sau falsificare a rezultatului concursului. Crezi ca nu o sa se prinda? Link to comment
Brainiac Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 87 de voturi, la 30 de voturi in spatele liderului. Link to comment
gxg Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 nu votati chiar toti odata intr-o zi ...am mai facut asa ceva la promovarea unui server local de Lineage2 (a sarit de la 50 de voturi la 123 in 2 ore)..si ne-am trezit cu voturile sterse... Link to comment
aztec Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 pai leaderu' cand am intrat eu avea 90.. daca acum mai are 30 in fata, credeti ca ala joaca cinstit? Link to comment
NFS Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Ai dreptate. Triseaza pisicile astea, ceva de groaza! Link to comment
florinbad Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Am votat; rezultat = 106 voturi! )"> Link to comment
dinoc Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 (edited) 109 acum (votat 3 x) ... ce varza-i sistemu' lor de votare Edited May 5, 2006 by dinoc Link to comment
florinbad Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 109 voturi! Buei, mai încet, ca intra astia la banuieli! Câte un vot pe ora! Link to comment
JMu Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 112! (daca o sa castige pisica asta, sa-i puna autocolant DaewooClub )"> ) Link to comment
laurentziu83 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 (edited) 119 Ocazie de vreo sponsorizare, ceva ? Fac reducere. Edited May 5, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Steffyx Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 @Shenck, Dinoc, ssssstttt cu cookie-urile Are acum 118, la egalitate cu Bitit. Oricum va castiga daca nu se toarna astia. Hei, psst! Vreo 30 le are numa' de la mine Link to comment
khhamsin Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Votat. Mau e o bestie ce sa mai ... Sa-ti traiasca si sa ai grija de el ! Link to comment
Steffyx Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 Multumesc. Nu e al meu, insa.. e important Nu ma asteptam sa prinda in halul asta rugamintea mea. Va multumesc mult "> Link to comment
Tommy Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 (edited) E al ei? Hai ca intru sa votez Later edit: Am votat strengarule. fara numar fara numar fara numar fara numar Edited May 5, 2006 by Tommy Link to comment
Recommended Posts