Jump to content

DIVIZIA A

keluboss

Recommended Posts

Sper sa-i apuce de etapa viitoare de la meciu' cu Steaua, dar cum Gigi n-are in plan sa cumpere meciuri, si cum marinarii din fratii lu' Steaua au devenit dushmanii lor...

PS1 Unde e vremea?

PS 2: ASA E AM UITAT SA MENTIONEZ DE ASCENSIUNEA FARULUI, CARE ESTE CAM COLEGA DE STRATEGIE CU NATZIONALUL

Imi pare rau, ash fi vrut sa scriu ceva de bine, dar din pacate nu pot. La noi nu se joaca fotbal (in afara de echipa nationala si aia are perioade, sau mai bine zis a avut :evilfork: ), avem un campionat jalnic, jucatorii nu au o atitudine profesionala, iar patronii de echipe de fotbal sint niste circari. :( Cind vad emisiuniile alea gen Procesul@Recursul etapei, Minutul 91, etc. ma apuca dorul de telecomanda. Jalnice zau asha, ca si actorii principali. :X

Daca vreau sa vad fotbal, dau pe englezi (nu ca ash fi mare fan al lor), ca e o placere sa vezi un meci intre doua echipe de la ei. :roll:

Facetzi experientza asta (eu am facut-o) dar trebuie sa avetzi noroc sa se nimereasca: cind are loc o partida de fotbal de la noi, sa zicem intre cele mai bune 2 echipe de la noi (aici fiecare crede ce vrea :mrgreen: ) comutatzi alternativ din telecomanda pe un meci de la englezi si pe meciul de la noi. Facetzi asta de citeva ori (pa bune) si o sa constatatzi ca ai nostrii parca dorm pe teren. Asha ca... :wallbanger: . Asta e!

da mai fratzilor, dar are shi fotbalu' nostru asha cum e farmecu' lui, sau poate cine stie sunt eu mai masochist in gusturi... nu stiu cum e la englezi da eu cind sunt pe stadion, si adulmec iarba, mai aud o caterinca, mai sparg o saminta mai trag o @@@@ ... parca, parca tot mai vin de-acasa :thumbr: uneori meciul trece in planu' secund...

• 2 weeks later...

a venit shi etapa a 8-a

apulum - poli AEK 2-1

Rapid - Gloria 3-1

Sportul- STEAUA 1-2

Craiova - Bacau 1-1

Otelul - Poli Iasi 1-0

Arges - National 0-1

Farul - CFR Cluj 0-1

Dinamo - Brasov 3-1

Clasament Div. A

1. FC National 21

2. Rapid 17

3. Steaua 16

4. CFR Cluj 14

5. Gloria 13

6. FCM Bacau 12

7. Farul 11

8. Apulum 10

9. Dinamo 9

10. Otelul 9

11. Sportul 8

12. FC Arges 8

13. Poli AEK 8

14. Univ. Craiova 7

15. FC Brasov 4

16. Poli Iasi 2

Rezultate previzibile, mai putin egalul craiovei care a dus la demisia lui Rednic si infringerea Farului acasa de catre CFR Cluj (katerincarule shef). Altfel dinamo si-a adus aminte cum a ajuns campioana anul trecut si le-a dat cu verde la bauza Brasovului de-au cazul lati repriza a II-a in rest cum le stiti

• 1 month later...

:oops: sunt total in offside cu acest topic... pe care nu l-am mai alimentat de mult cu rezulate... de-atunci si pina acum s-au intimplat mai multe evenimente, cel mai mare fiid schmbarea de lider, Cu alte cuvinte Steaua a revenit la locul ei...

Dinamo Bucureşti - Apulum Alba-Iulia 4 - 3 (2-1) • -:-

Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti 2 - 0 (0-0) • -:-

FC Argeş Piteşti - Gloria Bistriţa 4 - 3 (2-1) • -:-

Farul Constanţa - Poli AEK Timisoara 4 - 0 (0-0) • -:-

Sportul Studenţesc - FC Braşov 2 - 0 (2-0) • -:-

Politehnica Iaşi - FCM Bacău 1 - 0 (1-0) • -:-

Steaua Bucureşti - FC Naţional Bucureşti 5 - 1 (2-0) • -:-

CFR Cluj-Napoca - Oţelul Galaţi 1 - 0 (0-0)

Dinamo a batut Apulum mai greu decit arata scorul, diferenta mare intre cele 2, Craiova a batut Rapidul dupa un arbitraj dezastruos, Pitesti s-a impus in blatul cu Gloria lui nea Jan, Farul a spulberat Poli, Sportul a jucat mai putin spectaculos ca de obicei si a batut Brasovul, Iasi a trecut de Bacau in derbiul suferintei moldave, CFR Cluj a trecut de sorinaccio si in fine Steaua a zdrobit suspect de usor Nationalul... cam atit in etapa asta

kelule, interesanta afirmatie aia cu "suspect de usor" ... poate ai vazut tu multe meciuri, ca eu le vad din an in paste, dar sincer mi-a cam placut cum a jucat Steaua, echipa cu care tin ... ma rog, a jucat e un fel de a spune, dar mi s-a parut a fi vorba de ceva determinare si ceva tactica; e drept, Oli parca n-a miscat piesele prea bine, dar a mai venit si eliminarea aia ...

mergi la chestia asta pe mina mea :wink: dar aici se vede mai putin... valoarea se vede joi cind cateii stau la Tv si noi incercam sa facem istorie...

PS :aplauze: tocmai ce-am facut 300. ma felicit pe aceasta cale si-mi urez la mai mare :lollol:

NU EXISTA TARANCI GRASE, CI DOAR COCAINA PUTINA

Daca pâna nu cu mult timp in urma moda de a-l refuza pe Mutu prin tabloide, chiar si atunci când nu te sunase, facea ravagii printre amarastencele noastre, iata ca, de când cu necazul, sufletul nobil al acestor fete a inceput sa iasa la suprafata ca untdelemnul. Lasând la o parte orice resentiment, mii de taranci grase de pe intreg cuprinsul patriei ii trimit zilnic mesaje de sustinere lui Brili, indemnându-l sa fie tare si asigurându-l de totalul lor sprijin, acum, in aceste clipe atât de grele, in care cei mai multi incep sa se indoiasca de performartele sale sportive si sexuale.

Saptamâna trecuta, de pilda, Geta din Mizil, incurajata probabil si de recenta sa aparitie la rubrica de fotomodele rurale de la pagina 5, facea un efort si reusea sa astearna pe hârtie aproape doua rânduri adresate Briliantului. „Draga Adi, as vrea sa fiu lânga tine in aceste momente grele si sa te ajut sa treci mai usor peste ele. Daca vrei, vin chiar mâine la tine la Londra“, ii scrie Geta, fiind gata, vorba soldatului Svejk, sa-si incredinteze pâna si polenul fecioriei in mâinile lui Brili, daca acest lucru ar fi câtusi de putin folositor.

In timp ce de la Geta din Mizil nu te poti astepta la mare lucru, având in vedere ca ea nu foloseste decât sinapse din productie proprie, de gradina, credeam ca macar fetele de la Sexxy au in spatele lor un impresar care sa le-ajute discret atunci când se aventureaza sa gândeasca cu voce tare. Ei bine, dovada ca fetele gândesc de capul lor a venit saptamâna asta, când cele doua indragite soliste au declarat ca, din cauza tratamentului la care englezii l-au supus pe Mutu, ele nu mai calca in viata lor in Anglia. Impun un fel de embargou, cum ar veni.

Nu stiu care este exact starea de spirit ce domneste acum pe strazile Londrei, la auzul vestii ca sunt boicotati de una dintre cele mai mari trupe dance ale planetei, dar imi imaginez ca englezii n-au mai trait asemenea psihoza de pe vremea blocadei lui Napoleon si a celor doua razboaie mondiale, când vasele de lupta si submarinele germane patrulau coastele Angliei.