Jump to content

Pareri Pret Nubira Wagon SH

Recommended Posts

va rog sa-mi spuneti cam ce pret merita o Nubira Wagon din 2003, cu cca. 45000 km la bord (masina mai este in garantie pina in august 2006). Am vazut putin masina (n-am mers cu ea), pare ok (are doar 2 mici julituri pe bara fata si spate, in colturile din partea stinga), are AC, geamuri si oglinzi electrice, ABS dar nu are airbag, culoare argintiu - proprietarul zice ca are toate reviziile facute la zi.

(desi nu sint lucruri esentiale pt. o masina nu pot sa nu remarc modul in care este facut portbagajul - atit partea care acopera compartimentul cit si podeaua acestuia)

Vezi Mircea ca-i Wagon, astea nu au pungi cu aer, au echiparea SX, si eu am vrut sa imi iau wagon, dar unul din motivele esentiale a fost asta pentru care am optat la berlina.

adrian, garantia pana in august e doar cea extinsa, adica motor, cutie de viteze... nu mai stiu ce altceva (aia de 3 ani), insa la kilometrajul asta, daca e real, e o masina interesanta, insa eu personal chiar nu le am cu preturile... :( , mai bine spune cat ti-a cerut omul respectiv...

Preturile variaza intre 6500 si 7500 Euro, depinde de proprietar si de cum arata masina. Cam asa erau preturile saptamana trecuta prin targ la Tarlungeni (Brasov).

Intr-adevar, Wagon-ul are dotarea SX MT, fara airbag-uri. Acum o luna ma incanta si pe mine un Wagon, dar consumul si costul instalatiei de gaz (rezervor toroidal obligatoriu) de 800-1000 de Euro, si asta numai dupa ce trece garantia de 2 ani (cei de la Craiova au luat de curand decizia ca, adaugarea instalatiei de gaz, chiar si la dealer, duce la pierderea garantiei - este permis cel mai devreme in perioada garantiei extinse - sursa: Iatsa Brasov), m-a determinat sa aleg berlina.

Cat iti cere pe ea? Poze? Sa dam si noi cu parerea. Bafta!

Preturile din targ sunt apropiate. Acum depinde si ce inseamna negocierea pentru proprietar. Daca o lasa pe la 7.000 - 7.200, iar km sunt reali si masina e ingrijita, nu mai ai de ce sa stai pe ganduri. Merita, parerea mea! E o masina ce isi merita banii.

nu cred ca o lasa la 7000 :(

cind l-am intrebat de ce o vinde a zis ca vrea sa-si o masina care sa consume mai putin (zicea ca probabil Megane dCi) - asta m-a facut sa cred ca Nubira lui consuma destul de mult in oras ...

cred ca sint km reali , daca ma hotarasc o voi duce la un service Daewoo (oare cit ma va costa o verificare din asta ?)

... sa vedem ce o fi, poate ma fac cu o Nubira

evident ca nu ma astept ca Nubira sa aiba consum de dCi !

dar as vrea ca masina pe care o achizitionez sa consume undeva intre 8 si 10 l / 100 km in oras

parcursul anual nu va fi mare (undeva pe la max. 10000 km, sa zicem 40 % oras si restul "interurban") iar masina vreau sa o iau pe termen destul de lung (chiar 10 - 12 ani)

Dacia ce am avut-o inaintea Nubirei lua in oras 10-12%, iarna chiar 14 (e drept ca mergeam mult pe distante scurte) si nu m-a speriat. Gandeste-te la o instalatie de gaz, cam scumpa, dar merita in cazul tau (spui ca vrei masina pe 10-12 ani). Daca nu ai talpa grea, poti scoate un 10% in oras si pe benzina.

Edited by Juliaen

nu cred ca am talpa grea (cu Matiz euro 3 scot cam 7,5 in oras).

nu cred ca o sa pun GPL.

singura Nubira de care am fost mai aproape a fost una din '99 (varianta full options), masina de firma dar ingrijita. Ultima data cind am mers cu ea a fost in toamna lu' 2003 (Timisoara - Arad, Timisoara - Resita) masina avea vreo 160000 km si mergea ireprosabil (masina a fost ingrijita, revizii la timp, orice mica problema a fost imediat remediata) - in vara lu' 2004 masina a fost vinduta (a luat-o un coleg care a revindut-o cu un cistig bunicel) - si acum imi pare rau ca nu am cumparat-o eu .

Eu zic ca isi merita banii dar de incadrat in intervalul de consum urban 8-10% nu cred ca poti cu nubira, avand in vedere ca scoti 7.5% cu matizul. Eu de la 7.5 la matiz am trecut la 11% la nubira, si e berlina, wagonul fiind un pic mai greu e posibil sa manance o idee mai mult.

Faza ce imi place la Nubira, chiar daca consuma mai mult sau mai putin, (diferentele sunt de 1-2-3 litri la suta de la caz la caz) totusi cu rezervorul de 62 de litri odata umplut, merg destul de mult, de si uit ca mai trebuie sa ii pun combustibil. Kalosul are doar 40 de litri, consumul f.f. apropiat de nubirica si parca scade vazand cu ochii... astfel ca Nubira imi da o senzatie de economicitate... :)

Edited by Gica