ticodriver Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Asta e ticozaurul meu . Dotarile si detaliile tehnice le stie toata lumea. Masina e nascuta in dec. 1999, deci e in zodia Sagetatorului si are in prezent 67.000 km. Eu am cumparat-o in aprilie 2001, pe cand avea 33.000. Ca dotari suplimentare, i-am pus mp3 player, cu boxe in usi si pe polita de pal (made by @Nightclub), alarma, inchidere centralizata, cotiera si maciulie schimbator, plus ornamente pe aripile fata si ornament esapament. Probleme tehnice nu a avut, in afara de inlocuirea amortizoarelor originale si a discurilor de frana. Link to comment
luck33ro Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Draguta masina... mansonul ala e cam gros, dar cotiera e brici (de unde ai luat-o)? Link to comment
ticodriver Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Cotiera e luata din Vitan, cu 40 RON. Merci de aprecieri. Link to comment
Steffyx Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Mi se pare f interesant bandoul acela de deasupra spoilerului fata, argintiu. Si autocolantul e interesant plasat. La niste huse sport ceva nu te-ai gandit sau nu vrei atraga prea multa atentie? Bafta >- Link to comment
ticodriver Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Masina cred ca va fi dotata curand si cu huse sport. Deocamdata, scaunul de la sofer e dotat cu husa cu suport lombar. Link to comment
keluboss Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 cred ca am vazut-o la Leul la statuie pe scuar Arata binisor nu sint fanul ornamentelor de pe aripi si al siglei din fata. In rest mi se pare ca verdele Tuborg e una dintre cele mai reusite culori Link to comment
ticodriver Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Asa e - ai vazut corect. In timpul saptamanii, masina acolo locuieste pana la ora 5 Link to comment
ticodriver Posted June 9, 2006 Author Share Posted June 9, 2006 Gata, masinuta nu mai e a mea, dar ramane prima dragoste Sper ca noua posesoare sa se bucure de ea asa cum m-am bucurat si eu si sper sa-mi asculte si recomandarea de a se inscrie pe forum Link to comment
Recommended Posts