Jump to content

Golf 2 La Schimb Cu Dacia

geti

Recommended Posts

Se merita schimbul intre o dacia 1310 an fab 2000,44 mii km reali si un Golf an fab 87,diesel,curat(asa scrie in anunt)fct impecabil.Stiu ca e vechi dar voi ce spuneti ar face?

Geti nu prea se merita, acel golf este aproape sigur un diesel aspirat, deci este foarte puturos si tremura ca un tractor. Mai bine vinzi dacia mai puni niste bani si iei ceva dupa 93-94.

Si trebuie sa fie si bun golf-ul ala, sa nu fie cine stie ce motor obosit sau caroserie terminata. Vezi cu cine te duci sa se priceapa sa verifice masina.

Vezi ca s-ar putea sa vibreze toate plasticele prin ea, am patit-o asa cu un kadett diesel de prin 86 al unui prieten.

Daca iti place demarajul la masina aia, chiar nu mai conteaza daca ai turbina sau nu.

Golful 2 1.6 D are aceleasi performante dinamice cu Dacia Berlina deci nu vad problema .

Bordul la G2 este dintr-o bucata deci nu are ce sa scartaie daca nu s-a umblat la el,oricum este o masina super fiabila si foarte ieftina de intretinut .

DAR este totusi o masina de 20 de ani si apar probleme la caroserie ,cele mai bune modele de G2 au fost cele din 90-91 care aveau caroseria tratata si garantie anticoroziva 6 ani .

La motorul de 1.6 nu prea ai ce sa-i faci tine peste 500k km fara nici o problema dar este un motor murdar tot timpul se murdareste de ulei si cel mai important trebuie facuta o modificare la sistemul de racire care este problematic .

Nu stiu , nici eu nu inghit Dacia , DAR totusi este o masina de 6 ani fata de una de aproape 20 chiar daca e golf !Parerea mea ...tine Dacia!

:o fftopic: mai mai mai...rautaciosi mai sunteti. a mea familie a traversat tara-n lung si in lat cu dacia asa ca shh nu mai jigniti mandria nationala.

decat deloc mai bine dacia.

ONTOPIC : mai bine stai la dacia ta. macar sti ce probleme mai are, unde mai trebuie sa umblii...asa sa iei o masina de 20 de ani...cine stie ce te lasa...nici pise nu cred ca mai gasesti :-? (vb vine)

este un risc prea mare. mai bine vinzi dacia si mai pui 1700-2000 euro, si iei un cielo...(acu nu stiu cat iti permiti...e doar o idee)

@geti

Eu as face schimbul asta daca proprietarul Golfului ar singurul proprietar si ar fi om cinstit si sa-ti spuna aproximativ ce a avut masina in perioada asta... altfel e cam loterie...

Una peste alta, e clar ca Golful este peste Dacie ... dar nu stii niciodata peste ce o sa dai...

Numai bine.

Golf diesel de 20 de ani, aspirat = vibrator pe roti si afumatoare mobila. Nimeni nu spune omului ca o sa vibreze ca un drac masina, ca piesele ce se mai gasesc la o masina atat de veche sunt de provenienta indoielnica si ca o sa depuna pomelnice la biserica ca sa treaca ITP-ul (apropos, au inceput sa se imputa lucrurile, nu mai merge cum mergea inainte cu sfanta spaga, au aparut controalele in trafic). O masina atat de veche implica riscuri f mari, eu nu m-as baga la sa ceva decat daca as face-o din pur sadism.