cookie Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Vreau sa imi fac si eu niste numere de masina cum au tiristii pe care scrie numele lor. Daca stiti si voi pe cineva care face si un pret astept vesti. Stiu ca nu se pot monta pe masina dar macar sa mi-l pot pune in casa. Link to comment
ileana Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 (edited) Unde sa il pui in casa? In vitrina? Ca parca as vrea si eu unul cu "Regina noptii" . Si dedesubt - Casierie > Edited May 9, 2006 by ileana Link to comment
BogdanG Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Pai nu e mai simplu sa intrebi un tirist ? Asta te coafeaza ? Link to comment
VAXXi Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Cu Photoshop, imaginatie, si http://www.acme.com/licensemaker/ iese ceva decent Link to comment
BogdanG Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 VAXXI sa stii ca Photoshopul nu-ti trimite numarul prin posta @Ileana nu in vitrina ci pe laptoc Link to comment
VAXXi Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 http://www.licenseplates.tv/platemaker.php - European - Romania 40$ numarul, 25$ shipping. Link to comment
BogdanG Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Bravos Vaxxi exact de acolo Acum este si Ileana casiera cu drepturi depline ,hai Ileana arata-ne avatarul cel nou Problema este ca nu sunt legale aceste numere fiind cu ,caractere germane . Link to comment
VAXXi Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Nu e problema doar de caractere, ci si de proprietatile reflectorizante, elementele de siguranta (stiati ca daca il inclinati in lumina potrivita, pe numarul de inmatriculare scrie in 2 locuri "RO" ?). Link to comment
laurentziu83 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Eu stiam ca scrie in multe locuri RO pe el. Link to comment
Mircea Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Se pare ca acest tip de placute de inmatriculare vor deveni si oficiale , adica ceva in genul celebrului EWING 1 Link to comment
Wolfman Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Unde se pot rezerva??? Il vreau pe asta: Link to comment
laurentziu83 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 (edited) Io vreau 1945 BSC Da ce folos, oricum nu pot sa scap de kkt-ul de nr de inmatriculare pe care il am pe inca 3 ani de-acu incolo. ("> Edited May 10, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Mircea Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Dar cu ce firma de leasing lucrezi musiu? Ca ai mei mi-au pus ce numar am vrut pe masinile de la firma! Link to comment
xenna Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 fftopic: Pai da,dar tu esti super moderator Link to comment
Satori Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Dupa un an de zile, faci vama, si pui ce vrei tu. Cu numarul de acum mai am sanse sa scap... daca mi-as pune ceva personalizat, nu as mai scapa Link to comment
cookie Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Dar totusi , cine mi le face si mie in Romania? Am nevoie urgenta de ele. Merci Link to comment
laurentziu83 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 @Mircea: se putea, normal, da m-a intrebat cineva atunci ce numar vreau la masina? sau daca vreau masina? ) Oricum n-aveam preferinte la numar, da nici sa zica lumea ca am server cu 44 de procesoare. ) Link to comment
cookie Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Stie cineva in Romania se pot comanda undeva? Multumesc anticipat. Link to comment
luck33ro Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Pe vremuri erau atelierele unde se comandau numere (cu adeverinta de la circulatie) incearca acolo/... Link to comment
cookie Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 Pe vremuri erau atelierele unde se comandau numere (cu adeverinta de la circulatie) incearca acolo/... Si poti sa imi spui si mie pe unde sunt aceste ateliere? Link to comment
NFS Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Unul din ele era (nu stiu daca mai e) pe strada Fainari (prima la dreapta dupa BucurObor, pe Mosilor, inainte de Bancpost), cum ai facut dreapta, imediat tot pe dreapta Link to comment
nrares Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 In Cluj, firma care face numerele oficial, AUTO MIRCEA, face si genul asta de numere. Banuiesc ca la fel trebuie sa fie in toata tara. Link to comment
Juliaen Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Daca mai e cineva interesat, am gasit un loc unde se fac astfel de numere. Singura problema e ca locul se afla in Germania, Muenchen. Sunt cu diferite nume, undeva pana in 10 Euro bucata, cu steagul Uniunii Europene si indicativul D, dar mai mult ca sigur sunt customizabile. Functie de timp si de cum scap de la munca, incerc astazi sa merg sa intreb in ce conditii se pot face numere customizabile (ma refer la pret, desigur) si incerc sa fac si o poza. Link to comment
Recommended Posts