Jump to content

Numere Personalizate

cookie

Recommended Posts

Vreau sa imi fac si eu niste numere de masina cum au tiristii pe care scrie numele lor. Daca stiti si voi pe cineva care face si un pret astept vesti.

Stiu ca nu se pot monta pe masina dar macar sa mi-l pot pune in casa.

Unde sa il pui in casa? In vitrina? Ca parca as vrea si eu unul cu "Regina noptii" . Si dedesubt - Casierie > :)

Edited by ileana

Bravos Vaxxi exact de acolo :D

Acum este si Ileana casiera cu drepturi depline ,hai Ileana arata-ne avatarul cel nou :D

Problema este ca nu sunt legale aceste numere fiind cu ,caractere germane .

Nu e problema doar de caractere, ci si de proprietatile reflectorizante, elementele de siguranta (stiati ca daca il inclinati in lumina potrivita, pe numarul de inmatriculare scrie in 2 locuri "RO" ?).

Dupa un an de zile, faci vama, si pui ce vrei tu.

Cu numarul de acum mai am sanse sa scap... daca mi-as pune ceva personalizat, nu as mai scapa :D

Pe vremuri erau atelierele unde se comandau numere (cu adeverinta de la circulatie) incearca acolo/...

Si poti sa imi spui si mie pe unde sunt aceste ateliere?

Unul din ele era (nu stiu daca mai e) pe strada Fainari (prima la dreapta dupa BucurObor, pe Mosilor, inainte de Bancpost), cum ai facut dreapta, imediat tot pe dreapta :)

• 6 months later...
  • 2 months later...

Daca mai e cineva interesat, am gasit un loc unde se fac astfel de numere.

Singura problema e ca locul se afla in Germania, Muenchen.

Sunt cu diferite nume, undeva pana in 10 Euro bucata, cu steagul Uniunii Europene si indicativul D, dar mai mult ca sigur sunt customizabile.

Functie de timp si de cum scap de la munca, incerc astazi sa merg sa intreb in ce conditii se pot face numere customizabile (ma refer la pret, desigur) si incerc sa fac si o poza.