cookie Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Nici un raspuns cu numerele? Imi trebuie pana pe 07.04.2007. Merci Link to comment
CieloFan Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Si eu as dori un raspuns Vreau sa fac un cadou cuiva drag. Link to comment
Juliaen Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Nu am mai scris nimic pe aici pt. ca nu s-a aratat nimeni interesat. Saptamana viitoare ajung din nou in Germania. Luni sau marti o sa revin cu informatii suplimentare (dimensiuni, poze). @cielofan & @cookie: ce nume doriti pe numere? Link to comment
sebian Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Juliaen, as dori si eu un numar personalizat cu "Just Married" pentru niste prieteni care...stiti voi ce-o sa faca Link to comment
Juliaen Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Cam asa arata numerele. Din pacate, pentru customizare trebuie sa merg intr-o locatie ce nu imi e accesibila (motive de distanta/timp). Cine e interesat, se gasesc placute cu nume comune, cu tenta germana/nume englezesti. Dimensiuni ~25 x 5 cm, se fixeaza cu ventuze. Pretul e de 10 euro. Livrarea se poate face sambata aceasta la aeroportul Henri Coanda. Link to comment
elprypas Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) Daca tot am dat de acest subiect hai sa ma laud si eu cu ce am mai ramas dupa aproape 1 an de soferie si apropo este facut chiar de politie si ma costat o sticla de lacrima lui ovidiu Edited July 30, 2007 by elprypas Link to comment
Recommended Posts