Dragosman Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 1. Cumpar spoiler fata tico nou sau SH (in stare buna) 2. Cumpar eleron tico - dar nu cel normal de SX ci modelul acela care se monteaza sus (ca la matiz). In caz ca a vazut cineva pe la vreun atelier de dezmenbrari - va rog - dati-mi si mie de veste. Multumesc Link to comment
ToPser Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 ptr eleron care se monteaza sus ( de hayon) trimite un mail la horguemtuning@rdslink.ro ! el face din fibra asa ceva >- Link to comment
Dragosman Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 Baietii de la horguemtuning... nu raspund... nici pe mail , nici la telefon... Hellpppp ... vreau eleronul ala ! S"> Link to comment
ToPser Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 atunci uite ID-ul lui de messenger aici : lacikahor succes Link to comment
Dragosman Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 atunci uite ID-ul lui de messenger aici : lacikahorsucces am reusit sa dau de el.. dar tocmai am primit vestea ca nu poate face modelul asta de eleron ("> so... ramane valabila rugamintea mea: daca stiti vreo sursa sau daca vedeti pe la dezmembrari... va rog dati-mi de veste multumesc Link to comment
Dragosman Posted May 18, 2006 Author Share Posted May 18, 2006 Nimeni? Nimic? Nu vinde nimeni un eleron? Help! Link to comment
Matizel Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 aveau parca la sectiunea tuning de pe www.autodaewoo.ro Link to comment
dreaQ Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Acela este eleronul standard de SX- el vrea altceva cum avea PEP. Link to comment
Dragosman Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 aveau parca la sectiunea tuning de pe www.autodaewoo.ro E adevarat... la un moment dat aveau si ce vreau eu... dar nu mai au Am vorbit cu Nicu Barbu... si nu mai are... si nici nu mai aduce curand! Link to comment
ToPser Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 (edited) da, din pacate , ptr ca , koreeanu nu da decat peste 100 de bucati ..sii... EDIT : shefule , poate ca am gasit solutia problemei tale . intra si matale pe http://www.rxm.ro/ si vezi ca au acolo la second eleroane cu stop pe frana . Eleron stop frina 70 lei http://www.rxm.ro/index.php?fuseaction=sit...teg_id=13&pag=2 Edited May 23, 2006 by ToPser Link to comment
Dragosman Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 Am incercat-o si pe asta... am si sunat inca de acum 2 saptamani... NU MAI AU NICI ASTIA ! Link to comment
Recommended Posts