paul_marines Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) Vad ca nu se incumeta nimeni sa arunce piatra-n balta si sa deschida topicul acestei saptamani. Sa nu avem nimicuta de sporovait si in aceasta saptamana, sa se fi terminat toate subiectele saptamana trecuta cand am lipsit? Cred ca nu, macar o pereche de sosete Dolce Gabana si-a cumparat careva cu care sa deschidem sesiunea de discutii, sper. Si mai sper ca Ovidiu51 va reveni printre noi de pe meleagurile lui Midlesborough, nu de alta, dar revista Motor Clasic din februarie va creste in valoare ca o revista de colectie. Edited May 11, 2006 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Am remarcat ca iar s-a mers pe burta cu 'sucu de joi seara' Eu maine plec spre 'capitala' intru satisfactia vânatorului si dezamagirea mea (chiar vroiam sa'i vad PDA'u lu' visina-coapta in actiune ). Have a good one! Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) Eu am ce povesti! Dar nu stiu cand sa ne vedem ca pana la ora 15:00 am meditatie, dupa vreau sa ajung in portul tomis la expozitia de masini Pareri? Edited May 11, 2006 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Ce pareri, ca io m'as cam duce acum in port. Stie cineva la cat...se inchide? Link to comment
Immortal Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Mdah, l-am pierdut si p'asta. Offf... Link to comment
dreamlike Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Pai atunci sa deschidem lista pentru sambata la ora 15, tot in tabacariei: 1. Safari_Hunter 2. Mike.Omega 3. Dreamlike Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) Lasa Immortal ca-ti aduc eu poze sa te delectezi Poate nu s-a receptionat mesaju, dupa ora 3 vreau sa ajung in port PS: LA MULTI ANI VECTORE! Ziua mea e peste 3 luni abia... Edited May 11, 2006 by mike.omega Link to comment
VECTOR Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 @ immortal : ai grija ca am auzit ca sunt niste oameni rai in bucuresti care zgarie kalosi cred ca o sa apar si eu la intalnire. PS: LA MULTI ANI VECTORE! Ziua mea e peste 3 luni abia... multumesc mult. si ziua mea a fost ieri,dar te iert ca ai uitat . la cate ai acum pe cap ,esti scuzabil Link to comment
paul_marines Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Poate nu s-a receptionat mesaju, dupa ora 3 vreau sa ajung in port 1,2 RON pe kilometru primesti? Am si culoarea adecvata, muzica, aere :- si ITP de astazi, primesti? Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Cat mai?! 1.2 RON???? Inseamna ca tico merge pe aer ) Muzici gasesc si eu, aere prea multe n-am, culoarea nu ma intereseaza... ITP-u tre sa-l fac si eu luna asta Link to comment
paul_marines Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 (edited) Ce sa spun? Aer nu ai nevoie deoarece patrunde din belsug pe la chedere. Muzica iti dai bip cu un al doilea telefon. Daca faci ITP-ul sa-ti pui caramizi in portbagaj deoarece am vazut astazi cum 2 malaci de aburcau pe un tico sa-i dea aderenta pe rulourile de franare si apoi sa-l tina pe ele deoarece il lua valul. Nici fizicul nu prea te ajuta, poate apelezi la 2 Kalosi de renume sau la 12 de alde' Immortal. Edited May 11, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Pai asta nu inseamna decat ca Ticozauru e o masina sprintena care nu sta locului Si oricum o sa mearga tata cu masina si el intra putin la categoria kaloburtosi Link to comment
dreamlike Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Chiar vad ca duceati lipsa unui topic pentru saptamana asta, nici nu s-a deschis bine ca ati si inceput sa va bateti peste burti. Link to comment
MCojo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Si ce esti ciudos ca nu intrii in categoria asta?!!! ... Link to comment
paul_marines Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Si ce esti ciudos ca nu intrii in categoria asta?!!! ... Si sa nu adaugam ce ferict era la Moeciu ca are masina stabilitate. Si nici macar nu ne-a multumit. Link to comment
MCojo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Pai masina lui nu a mers niciodata mai bine ca la Moeciu... hai Filip vezi cum faci ca sa intrii in club... Link to comment
dreamlike Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Pai masina lui nu a mers niciodata mai bine ca la Moeciu... hai Filip vezi cum faci ca sa intrii in club... Va multumesc acuma, daca ziceti ca nu am facut-o. Deocamdata, cat mai pot, incerc sa rezist, nu vreu sa-mi vad in oglinda "pantofii". Link to comment
MCojo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) Da, daca ai masura mica la pantofi asa e... dar nu e cazul la noi... nu-i asa Safari? ... suntem pe picior mare... Edited May 11, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 (edited) Dreamlike read this It's funny how life can go First you ride high then you might lay low Don't get high off your own supply Someone said first before a fall comes pride This is my message to the world Not tryin to say if it's right or wrong This is not a love song textul de la melodia cu libelula vesela macar o zi.si muzica in format mp3 MCojo nu pot da un raspuns acum ii dau sansa de a mai rasufla putintel. Cu atat mai mult cu cat trebuie sa fie careva sa ne aminteasca cum furam si noi la o oarecare varsta cand cuceriram fetele. Edited May 11, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) De-asta imi place de voi, sunteti unul pentru amandoi si amandoi pentru unul. Va iubesc kaloburtosilor (la figurat bineinteles) . P.S. Multumesc pentru melodie. Edited May 11, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Aaaa, adica nu erati kaloburstosi si in tineretile voastre?! Link to comment
Ionut82 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Din diverse motive nu pot sa garantez prezenta mea ...insa daca aveti cunostinta de o persoana care vine de la bucuresti la constanta zilele sau saptamana ce urmeaza...si are loc pentru o bara sa o aduca ..promit o bere la ambalaj Qpack care se poate bea si cu o singura mana Link to comment
ovidiu51 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Am ajuns acasa, sper sa ne vedem la Tabacarie. TopSer nu misca? Sau e dependent de chei "> 1. Safari_Hunter 2. Mike.Omega 3. Dreamlike 4. Ovidiu Link to comment
mike.omega Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Ovidiu, pregateste scule ca ai de surubarit suporti de numere cu inscriptia "daewooclub.ro" >- Link to comment
Recommended Posts