Jump to content

Consfatuire 13.05 2006

Recommended Posts

Vad ca nu se incumeta nimeni sa arunce piatra-n balta si sa deschida topicul acestei saptamani. Sa nu avem nimicuta de sporovait si in aceasta saptamana, sa se fi terminat toate subiectele saptamana trecuta cand am lipsit? :mda:

Cred ca nu, macar o pereche de sosete Dolce Gabana si-a cumparat careva cu care sa deschidem sesiunea de discutii, sper. Si mai sper ca Ovidiu51 va reveni printre noi de pe meleagurile lui Midlesborough, nu de alta, dar revista Motor Clasic din februarie va creste in valoare ca o revista de colectie. :D

Edited by safari hunter
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am remarcat ca iar s-a mers pe burta cu 'sucu de joi seara' :D

Eu maine plec spre 'capitala' intru satisfactia vânatorului si dezamagirea mea (chiar vroiam sa'i vad PDA'u lu' visina-coapta in actiune :( ).

Have a good one! ;)

Eu am ce povesti! :D Dar nu stiu cand sa ne vedem ca pana la ora 15:00 am meditatie, dupa vreau sa ajung in portul tomis la expozitia de masini ;)

Pareri?

Edited by mike.omega

Lasa Immortal ca-ti aduc eu poze sa te delectezi :D

Poate nu s-a receptionat mesaju, dupa ora 3 vreau sa ajung in port :mrgreen:

PS: LA MULTI ANI VECTORE! Ziua mea e peste 3 luni abia...

Edited by mike.omega

@ immortal : ai grija ca am auzit ca sunt niste oameni rai in bucuresti care zgarie kalosi :D

cred ca o sa apar si eu la intalnire.

PS: LA MULTI ANI VECTORE! Ziua mea e peste 3 luni abia...

multumesc mult. si ziua mea a fost ieri,dar te iert ca ai uitat :P . la cate ai acum pe cap ,esti scuzabil :D

Ce sa spun? Aer nu ai nevoie deoarece patrunde din belsug pe la chedere. Muzica iti dai bip cu un al doilea telefon. Daca faci ITP-ul sa-ti pui caramizi in portbagaj deoarece am vazut astazi cum 2 malaci de aburcau pe un tico sa-i dea aderenta pe rulourile de franare si apoi sa-l tina pe ele deoarece il lua valul. Nici fizicul nu prea te ajuta, poate apelezi la 2 Kalosi de renume sau la 12 de alde' Immortal. :D

Edited by safari hunter
Pai masina lui nu a mers niciodata mai bine ca la Moeciu... hai Filip vezi cum faci ca sa intrii in club... :P

Va multumesc acuma, daca ziceti ca nu am facut-o.

Deocamdata, cat mai pot, incerc sa rezist, nu vreu sa-mi vad in oglinda "pantofii". :tongue:

Da, daca ai masura mica la pantofi :D asa e... dar nu e cazul la noi... nu-i asa Safari? :P ... suntem pe picior mare...

Edited by MCojo

Dreamlike read this

It's funny how life can go

First you ride high then you might lay low

Don't get high off your own supply

Someone said first before a fall comes pride

This is my message to the world

Not tryin to say if it's right or wrong

This is not a love song

:mda:

textul de la melodia cu libelula vesela macar o zi.si muzica in format mp3

MCojo nu pot da un raspuns acum ii dau sansa de a mai rasufla putintel. X(

Cu atat mai mult cu cat trebuie sa fie careva sa ne aminteasca cum furam si noi la o oarecare varsta cand cuceriram fetele. :X

Edited by safari hunter

De-asta imi place de voi, sunteti unul pentru amandoi si amandoi pentru unul.

Va iubesc kaloburtosilor (la figurat bineinteles) :X :X .

P.S. Multumesc pentru melodie.

Edited by dreamlike

Din diverse motive nu pot sa garantez prezenta mea ...insa daca aveti cunostinta de o persoana care vine de la bucuresti la constanta zilele sau saptamana ce urmeaza...si are loc pentru o bara sa o aduca ..promit o bere la ambalaj Qpack care se poate bea si cu o singura mana :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...