MethodRO Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Mike ma bazez pe tine ca sti ca le montezi! Daca nu te descurci iti ofer asistenta, bineteles prin telefon! Link to comment
Immortal Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Sunteti culmea, numa' cand nu vin io faceti treaba Link to comment
ToPser Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 din pacate , azi topserii nu pot sa ajunga , multa treaba la ticozaur !! Link to comment
mike.omega Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Doresc sa-mi cer scuze pt scurta si neinteleasa mea interventie eram mai grabit ca intercity-u dar recuperam noi ori la Costinesti ori prin CT Link to comment
Ionut82 Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Cu scuzele de rigoare...imi repet intrebarea...aveti cunostinta de cineva care ar venii de la bucuresti zilele /saptamana ce urmeaza si ar avea loc de o bara pentru masina mea?Nu raman dator Link to comment
dreamlike Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Pai ai fi putut lua legatura cu Alx sau consulta lista de participanti la meetingul de la Costinesti si incearca sa contactezi pe cineva care te-ar putea ajuta. Link to comment
Immortal Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Mai bajetei, frumos va sade? Unde'i cronica? Sa stiu si eu ce-am pierdut Link to comment
VECTOR Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Mai bajetei, frumos va sade? Unde'i cronica? Sa stiu si eu ce-am pierdut pai cronicarul a lipsit de la intalnire,asa ca ...de fapt a aparut,insa doar 5 secunde. intalnirea a fost restransa si frumoasa. si foarte calduroasa. am fost eu ,cojo,safari,dreamlike si ovidiu. safari a plecat destul de repede pentru ca au aparut niste rude din cate am inteles,iar restul am mers la zodiac unde am stat la umbra si am vorbit vrute si nevrute,incepand cu finala uefa si terminand cu amintiri despre lastun si dacia 1100. iar dreamlike a facut si cateva fotografii pe care insa nu vrea sa le impartaseasca cu noi. sau e prea ocupat cu intalnirea nationala... Link to comment
mike.omega Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Vedeti ca se poate Am vb pe ym cu Test Driver... stiti voi! cel cu 320D si a zis ca o sa revina printre noi cand termina cu proiectul de la scoala, daca nu ma insel omu are liceenta de dat anu asta Link to comment
dreamlike Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 ...iar dreamlike a facut si cateva fotografii pe care insa nu vrea sa le impartaseasca cu noi. sau e prea ocupat cu intalnirea nationala... Imi cer scuze insa efectiv am uitat de poze. Intr-adevar, subscriu si eu asupra ineditului intalnirii, unde s-au discutat din toate pentru toti, desi prezenta a fost simtitor mai scazuta decat de obicei. Din pacate, Safari_Hunter, dupa ce i-a sunat telefonul cu o melodie ce mi-a adus aminte de zilele glorioase ale epocii de aur, a trebuit sa ne paraseasca, desi i se schimbasera prosoapele la hotelul unde a fost cazat pe perioada sejurului din Germania, asa ca nu am apucat sa-l surprind in cele cateva instantanee. Link to comment
VECTOR Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 asta e noul model de kalos? conceput special pentru soferii cu gabarit... Link to comment
dreamlike Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 (edited) Ar fi un model interesant, in felul asta nu cred ca ar mai avea probleme nici cu portierele celorlalti participanti la trafic ("> , insa nu cred ca le-ar ajunge un tub de polish Amway pentru lustru. Later edit: s-au apucat matizaurii de barfit, sa vezi ce-o sa stearga kaloburtosii cu noi pe jos cand ne-or prinde. Edited May 15, 2006 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 ...era pacat sa stricam traditia si sa fie (care este) o intalnire fara cronicuta... Eu m-am suparat pe astia de la univ-ovidius.ro, care s-au gasit sa intre in mileniu 3 si, mai nou, avem situatia scolara on-line Asa ca stau si ma'ntreb la cate intlaniri o sa mai lipsesc, mai ales ca, stupoare, pe 19iunie am licenta si pana pe 20mai tre' sa fie gata proiectu'. Plus vreo...20 de restante (adica vreo 80 de credite ) Observ totusi ca ne imputinam... si viitorul suna chiar bine (suna, la trecut ) Link to comment
mike.omega Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Eu si Vector intentionam sa onoram cu prezenta grupul woo & chevy de la Costinesti in ziua de sambata Probleme: nu stim sigur daca vom ajunge, deoarece programele noastre se pot modifica cand ne e lumea mai draga Nu stim daca vom veni cu 2 sau o singura masina Nu stim la ce ora vom pleca din CT Cu toate astea, amatori mai sunt?! Link to comment
MethodRO Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 (edited) Mike si eu plec la Costinesti tot sambata dar merg fara masina ca sa pot bea si eu! Edited May 18, 2006 by MethodRO Link to comment
ToPser Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Pai vin si eu sambata, hai sa ne punem de accord sa merem impreuna si sa nu ardem gazul toti odata !!! >- Link to comment
mike.omega Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Stiam eu ca vreti @Methoade: n-ai explicat cum vrei sa ajungi si cand sa te intorci @Topser: eu si Vector ziceam sa ne intoarcem seara, tie cum ti-ar conveni? PS: voua de ars gazu va pasa??? suntem 3 cil power! > Link to comment
MethodRO Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Mike nu m-am hotarat nici la ce ora nici cu ce sa ma duc. Cand ma hotarasc esti primu care afla. Link to comment
Immortal Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 As veni si eu sa-i cunosc pe bucuresteni (& ceilalti), doar ca...depinde foarte mult de ora la care se merge, eu fiind in plina licenta din anu 4 si cu vreo 70 de credite de luat... Link to comment
paul_marines Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 In principiu fiecare merge la ce ora poate, as sugera eu. Doar daca depinde de transport si atunci o coordoneaza cu cineva. Eu sper sa ajung pe la 18 la Costinesti cu MCojo si ramana undeva la miezul noptii deoarece sambata pe la 6-7 plec la Piatra de Neamt la aniversarea parintilor. Dreamlike cum ramane cu barbequele au gratare mai trebuie OR What? Link to comment
Immortal Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Eu sper sa ajung pe la 18 la Costinesti cu MCojo si ramana undeva la miezul noptii deoarece sambata pe la 6-7 plec la Piatra de Neamt la aniversarea parintilor. Arsh, asa as veni si eu pe la 18.00 pana târliu, da' daca mai merge cineva, ca mi'e urat singur Link to comment
MethodRO Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Mike te-am vazut azi in statia de 100 de la Icil. Ia zi cum facem maine? In momentul de fata sunt cocotat pe o cladire si schimb cabluri. Pana diseara sper sa rezolv toate problemele. Link to comment
sebian Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 si raspunzi pe forum tastand cu degetele de la picioare ?...daca tot zici ca esti cocotat pe cladire Link to comment
mike.omega Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Mike te-am vazut azi in statia de 100 de la Icil. Ia zi cum facem maine? In momentul de fata sunt cocotat pe o cladire si schimb cabluri. Pana diseara sper sa rezolv toate problemele. Ah, pai fusesem pe la reprezentanta ford cu tata sa ducem o masina si ma indreptam spre casa cica Te sun maine sa-ti zic ce si cum facem Link to comment
Recommended Posts