Leone Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 (edited) ...dar si pentru altii care n-au venit! Trei crai de la rasarit Cu chiu cu vai s-au intilnit Si iata ce au mesterit: - Cristaky a smotruit zor nevoie mare la mocheta de portbagaj, dar pina la urma s-a capatat cu un polish foarte interesant pe una bucata colt de spoiler belit - nenea mdascalu a fost cel cu polishatul si a impartit alte bunatati la ceilalti doi, iar mai pe la urma a reusit sa astimpere nevoia de viteza a lui Matizache "> - iar subsemnatul m-am chinuit, sustinut de nenea mdascalu, dar am reusit sa instalam doua bucati suporti numere cu "daewooclub.ro" (multumim, nenea Mircea!), iar apoi mi-am luat revansa si am dat o raita de ajutor cu nenea mdascalu sa-si calibreze vitezometru la Matizache dupa Cieleleul meu. Nenea Andrei ar trebui sa observe ca, fara el, a disparut cu totul din peisaj ciocolata calda! Edited May 12, 2006 by Leone Link to comment
andreib Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 ("> S-a comis intalnire fara mine ("> . Azi sper sa dau si eu de Cristi sa-mi iau suportii de numere, chiar imi pare rau ca nu am putut ajunge. Link to comment
Recommended Posts