mihaim Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 am sa vin si eu pentru prima data. sper. sunt si un pic interesat tb sa recunosc dar de mult tot zic ca vin la intalnire si... as vrea sa-mi ridic si suportii de numar. cu cine tb sa vorbesc sa-mi aduca si mie o pereche? multumesc. Link to comment
dreaQ Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Hai ca trec si eu. Ca la fel am zis vin...vin. Adevarul este ca am fost odata cu alezz dar nu era inca nimeni la locul faptei. Am plecat sa beau o bere si dus am fost. Link to comment
Satori Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 mihaim, suportii sunt la mine. Te asteptam. Link to comment
vio.p Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Am o intrebare ... Vineri, la ce ora, de unde, se pleaca spre mare? Link to comment
Brainiac Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Fiecare pleaca de unde si cand vrea. O parte vor pleca in noaptea de joi spre vineri, altii vineri dimineata, unii vineri seara...Cred ca cel mai bine este sa vorbesti la intalnirea de joi cu lumea, sa vezi care si cum pleaca. Link to comment
wizzard Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Vin si eu. Pe la 21.00. Imi pun alarma pe organizer sa nu uit: am avut cateva zile superpline la serviciu si nu s-au terminat. Imi pare rau ca am aflat tarziu de plecarea la mare. Sambata lucrez pana pe la 15.00. Daca aflam mai din timp poate rezolvam cumva. Asta e. Distractie placuta celor care pleaca la Costinesti. Poate ajung si eu duminica dar cu Pontiacul meu cred ca fac doua zile pana acolo... Nu o spun cu parere de rau: sunt super incatat de matiz, dar urmatoarea mea masina nu va avea un motor mai mic de 2l. Link to comment
MethodRO Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Pe la cat dam adunarea? Alezz? Link to comment
Alezz Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 18:00,cu toate ca se anunta furtuni cu tunete si fulgere . Link to comment
MethodRO Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 De parca conteaza! Ne-a prins pe noi zapada la Polivalente si ne speriem de o furtuna mica? Link to comment
marius_eugen Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Poa' sa ninga , poa' sa ploua , ne vedem la daewooclub la 9 ! Poate vin si eu cu o MICA surpriza Am multe intrebari pt. amatorii de caraudio ... Sper sa mai vina si ei ... P.S. Pestishorule , tata tu dormi toata ziua ?? ... vezi sa nu te transformi in vampir ! Total offtopic : cum gasesc care-i + si care-i - la firele care duc la boxe ??? Imi pot da seama la conectare ca nu se aude ceva sau cum ??? pls ! Link to comment
Satori Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Leaga-le intre ele. Care se inroseste, e +. Daca nu recunoaste, da-i cu patentul in cap. Link to comment
pixelconscious Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Adica sa inteleg ca joia asta vii tu cu mici Mie asa mi-a zis, ca aduce de la Dedulesti un portbagaj de mici Link to comment
Alezz Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 (edited) cum gasesc care-i + si care-i - la firele care duc la boxe ??? Plusu are o dunga alba pe fir(asa e mai la toate). Edited May 17, 2006 by Alezz Link to comment
VIPER Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Vesnicul si imbatabilul test cu o baterie de 1.5V: daca alimentezi corect, membrana difuzorului se va deplasa spre tine. Deci ai nimerit corect + la +. Daca nu, membrana va fi "absorbita" spre magnet... Nu pateste in nici unul din cazuri absolut nimic. Link to comment
AdiD Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Incerc sa ajung si eu. Sper sa ma descurc - nu prea cunosc prin Buc. "> Link to comment
Mircea Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Se pot da indicatii, esti pe lista de service? Link to comment
AdiD Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 da, dar nu stiu daca o am actualizata. O tin in masina! Scuze - s-a dus prea repede "enter" Oricum daca raman in impas, apelez la "suna un prieten" "> Link to comment
Mircea Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Foloseste cu incredere telefoanele de acolo! Se va gasi cineva sa te indrume. Alege cu precadere un bucurestean Link to comment
VIPER Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Poti alege si un onestean la origine dar bucurestean prin adoptie Zi din ce directie vii? Dinspre Urziceni? Link to comment
AdiD Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Da, vin dinspre Urziceni. Plec din Onesti in jur de 9:30 - va trebui sa o calc mai cu grija - abia i-am facut segmentarea. "> Link to comment
Alezz Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Pai,vipere sau care veti vorbi cu omul,sa imi dati un tel cand ajunge la polivalenta sa ma duc sa stau cu el . Link to comment
Recommended Posts