Jump to content

Intalnire Bucuresti - 18.05.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bai Alezz cel mai bine ar fi sa dea Viper-ul un tel lui Pixel si Pixel mie eu ii dau lui Ove si Ove te suna pe tine ca sa iti zica cand ajunge omu' la polivalenta !!Ce puii mei nu-i iei nr. de tel si vorbiti direct!?!?!....Ptiu sper sa nu ploua la ora 20 pe acolo!!!...

Merci mult Viper ( nu are nici o dunga , ci doar culori diferite ..) ! Pana la urma am sa ma duc la un service ca e mult de munca . Daca am sa rezolv probl cu actuatorul si cu instalarea boxelor fata si cu isonorizarea usilor fata si cu instalarea boxelor spate si cu sub-ul si cu amplificatorul si cu alarma si daca reusesc sa nu omor pe cineva astazi de nervi ... cred ca am sa ajung si eu ...

P.S. Alezz-ule , sa-ti spun eu unde sa-ti bagi tu ploaia ? ( sau te prinzi singur ? )

Edited by marius_eugen

Ajung si eu, probabil pe la 7:30-8. Cine ma ajuta si pe mine sa schimb suportii de numere? Ca ne-am saturat (eu si suportii) sa ne tot plimbam cu masina impreuna de o luna si ceva. Alezz, mai ai WD40u' ala? :)

S-a consumat si intrunirea asta. Nu pot sa-mi iau gandul de la evenimentul de la mare din weekend si ma oftic pentru ca nu am aflat mai devreme ... Poate reusesc sa ajung si eu duminica. Daca nu... distractie placuta!

Mi se pare mie sau chiar s-a marit numarul membrelor care participa la intruniri? :D

@marius_eugen: Super sistemul audio ;) .

Multumim pentru pozne si pentru prezenta ! Am stat pana pe la 1.30 si m-am dat batut pentru ca nu am fost echipat pentru temperatura scazuta . Multumim membrelor forumului pentru prezenta si inca o data : La multi ani pentru Tigruta ! si multumim de tratatie . Distractie multa tuturor temerarilor in intalnirea de la mare si faceti cat mai mult material multimedia , pentru a ne face sa regretam ca nu am fost langa voi !

Aha! Asta e tradare! De ce sa le vedeti numai voi dom'le? Postati-le aici sa vada si ochisorii nostri, sa se delecteze si ei. Nu am vazut poze cu sarbatorita. Viper, pe astea le-ai pastrat pentru tine? Rusinica ;) . Cu aceasta ocazie urez si eu un sincer 'La Multi Ani!' Tigrutei.

Multumesc tuturor pentru urari, din nou... :osanale:

Membrul vostru pupacios de mebre nu s-a dezis - primul a sarit la pupaturi.

Cat despre poze, nici sarbatorita nu a vazut poze cu sarbatorita, daca se poate spune asa... si pe Leutzu totusi l-ai prins in cadru, Viper... asa ca te tin minte :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...