EPoX Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Matiz 2005 - mai mult decat un facelift SURSA : www.automotorclub.com Link to comment
Doru Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Ce se vede? Un pic la usi, bordul total, alt volan, lampile pe spate (mie imi plac mai mult astea vechi), parca oglinda stanga at fi convexa. Ia priviti cu atentie poza din spate. Am impresia ca au modificat suspensia. Pare cu brate transversale fata de cele longitudinale de acum. Mie imi pare cracanata. Si toba parca este adaptata la noua configuratie. Daca ar avea si un propulsor de 1,2l ar fo tareeee... Link to comment
EPoX Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 dar uitativa la bord e complet schimbat Link to comment
laurentziu83 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Valeu mama, da de ce mama naibii au mutat tabloul de bord in mijloc. Sa nu-l mai vad si sa-mi stramb gatul? Chiar n-am nevoie sa vada cei din spate ca merg cu 140, prefer sa stiu eu. Si eu ca student, ma uit cel mai des la indicatorul de benzina care nu prea mai e accesibil. Restul masinii mai merge, oricum un facelift schimba masina, dar... Bordul arata ca naiba. N-am putut niciodata sa sufar tabloul de bord in mijloc, nici la Twingo, Lancia, Ren Espace, Mini. Chiar si pe Maty trebuie sa-l strice? Pana la urma tabloul de bord are rolul lui si nu trebuie montat unde le vine pe chelie la designeri si ca le place la gagici care oricum nu folosesc decat indicatorul de benzina Link to comment
VIPER Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Da de unde stiti ca e Matiz ala din poza??? Poate fi orice!!! Poate fi noul Twingo, sau noul Lupo, sau noul Corsa, sau cine mai stie ce dracie... Gata, imi raspund singur: e Matiz dar nu 2005, ca exista deja, de fapt Chevrolet Spark, desenat tot de Giugiaro. Yaka si poze complete: Dezamagire: 796cc, 51CP la 5900rpm, 760kg, 68Nm la 4600rpm... Link to comment
laurentziu83 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Sa dea domnu' sa nu fie asta Maty, dar dupa butoanele de pe mijlocul bordului si clantele de la usi cam este. Din partea mea merge la aspect, dar bordul... Link to comment
VAXXi Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Bordul urmează tendinţa asta afurisită de se vede la multe maşini actuale: ceasurile (sau displayul) pe mijloc ! ce treabă au pasagerii cu viteza şi turaţiile mele ? Plus că trebuie să mişc privirea în dreapta, mi se pare mai normal să mă uit repede în jos şi să văd totul dintr-o bucată. La fel şi pentru consola centrală - doar la BMW (din câte ştiu eu) e orientată spre şofer, la restul maşinilor e dreaptă. Link to comment
ovidiuc Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Clar e Matiz.Dar unde au fost facute pozele? Link to comment
VIPER Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Dragii mei, acea masina deja exista!!! Link to comment
body Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Pozele sunt facute la Craiova ( adica in Romania)? Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Pozele sunt facute la Craiova ( adica in Romania)? Nu cred, că e prea curat pe jos, geamurile sunt lună ... Link to comment
VIPER Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Pozele respective le-am vazut prin Finlanda cu ceva vreme in urma (alea cu Matizul mascat), cele ouse de mine sunt din America de Sud... Link to comment
FLEX Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Vipere, a lu' matale e Ch Spark, adica un mic face-lift de la Matiz II (in special spoilerul fata e modificat), pe cind cel albastru mascat e altceva, se observa in special la usile din fata in zona oglinzilor, e altfel rezolvat detaliul; inclin sa cred ca mascatul e un Matiz, fiindca oglinzile sint de Matiz clar ... acelasi concept, o alta organizare interioara (bord & stuff) si poate o alta punte spate (dupa cum a observat Doru, nu se mai vede bara Panhard, deci se pare ca e intr-adevar altceva decit un face-lift). Link to comment
Vali.D Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 autorul acestui topic este moderator pe un alt forum pe care se discuta despre masini .In realitate isi face reclama mascata la acest forum . Link to comment
Satori Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 @VIPER am vazut masina din pozele tale in grecia. scria Daewoo Matiz pe ea. Anul trecut. Link to comment
NFS Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 autorul acestui topic este moderator pe un alt forum pe care se discuta despre masini .In realitate isi face reclama mascata la acest forum . Cunoastem, cunoastem... Link to comment
Vali.D Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 pai ... ras , tuns si frezat Link to comment
NFS Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Dragutz ! Pai omu n-a deranjat prin nimic (cel putin deocamdata). Si-a facut si el nitica reclama in primul mesaj. Sunt altii care sunt mult mai invazivi decat el, da' totusi unde-i problema? Link to comment
Vali.D Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 aici : http://www.automotorclub.com/forum/viewtopic.php?t=383 Link to comment
NFS Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Mda, am citit. Daca nu-mi trezeai tu interesu cu link-ul asta nici nu ma deranjam A fost prima oara cind am intrat pe forum-ul ala si probabil ultima... am citit doar ce mi-ai trimis tu. Probabil ca la fel ca mine sunt majoritatea! Asta ca dovada ca n-are mare lucru de cistigat din publicitatea aia! Deci se pare ca omul si-a facut reclama (mai multa sau mai putina) si pe alte forum-uri... asa, si? TOT NU VAD PROBLEMA NOASTRA. Pe forumul asta n-a deranjat pe nimeni (sau nu stiu eu). Cind sau daca o face-o, ne-om gandi ce masuri sa luam. Pina una-alta... pace si prietenie! PS. Tu ai ceva personal cu baiatu asta? :toothy: Link to comment
Instinkt Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Hai sa va dau niste poze cu noul matiz, care se pare ca va fi lansat undeva pe la jum lui 2005. Link to comment
NFS Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Din fatza NU-I REA! Spatele in schimb.. e cam naspa! Asta actualul imi place mai mult (sau ala de M2). Stopurile alea strica... si nici lampa de ceatza si aia de marsharrierre puse pe spoiler nu ma incanta. Da' totusi, daca el se cheama Chevrolet acum... de ce asta are sigla de Daewoo?!?!?!? Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Ceva poze cu bordu' sunt? ma sperie ideea unui tablou de bord amplasat centrat. Ce-i a soferului e a soferului, nu conduc toti in acelasi timp masina. Link to comment
NFS Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Am vazut o Toyota Yaris (parca) si avea ceasurile amplasate central... insa erau indreptate spre sofer, nu perpendicular pe longitudinala masinii! Asa incit ala din dreapta nu vedea NIMIC, ochiul lui "batea" paralel cu linia ceasurilor. nici cei din spate nu-s convins ca vedeau prea bine. Link to comment
Instinkt Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Poze cu bordul inca nu am gasit, dar cautam... Link to comment
Recommended Posts