chairman Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Chiar daca nu e, poate, cel mai potrivit loc, intreb aici: cei care detin de cateva luni (macar) un Lacetti Station Wagon sunt multumiti de masina? Eu sunt un proprietar de Nubira Wagon si am o nostalgie pentru acest gen, dar parca nu m-as arunca numai din acest motiv intr-un Lacetti. Intrebarea si mai directa este: face fata cu brio comparatiei cu un Opel Astra Clasic Caravan? Multumesc pentru timpul pe care il irositi raspunzandu-mi. Link to comment
Gica Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Nu am mers cu nici una nici alta, dar ma gandesc atat ca Lacetti este un model lansat in 2003 daca nu ma insel ,iar Astra Clasic se tot fabrica de pe la sfarsitul anilor '90. Cei drept ca a fost o masina tare reusita daca inca se cumpara, insa e precum Cielo la noi, adica un adevarat veteran... Link to comment
tb230daewoo Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Am un Lacetti SW 1.6 Platinum. Am aproape 10K Km cu el si nu am sa-i reprosez nimic. E spatios, cu dotari satisfacatoare. Spune-mi mai exact ce te-ar interesa sa afli. Link to comment
chairman Posted May 17, 2006 Author Share Posted May 17, 2006 Am un Lacetti SW 1.6 Platinum. Am aproape 10K Km cu el si nu am sa-i reprosez nimic. E spatios, cu dotari satisfacatoare. Spune-mi mai exact ce te-ar interesa sa afli. Multumesc pentru raspuns. Ma intereseaza o gramada de amanunte, dar te voi ruga sa te referi macar la cateva. De exemplu: consuma mai putin decat Nubira? (ca asta era singurul punct slab al fostei mele masini). Cat dureaza pana o poti ridica (dupa ce ai primit avansul)? Portbagajule este functional (dincolo de nr de litri - volum)? Link to comment
tb230daewoo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Nu am condus o Nubira si nu pot sa fac o astfel de comparatie. Insa pot sa-ti spun ca este foarte practica. Consumul in Oras, Bucuresti este de 10-12%. Consider ca e un consum bun pentru o masina de 1400 kg, avand in vedere faptul ca locuiesc undeva pe Stefan cel Mare si conduc doar distante scurte, la ore de varf. Practic, rareori motorul ajunge sa lucreze in parametri optimi. cat despre consumul extraurban iarasi nu am o imagine prea buna, pentru ca la drumurile Bucuresti Sinaia in weekend putem vorbi mai mult de un consum mixt, care de obicei este intre 7-8% incluzand 4-6 drumuri Sinaia - Cota 1400 si imprejurimi. Dupa ce am platit avansul, masina a sosit in aproape 3 saptamani. Portbagajul este foarte practic. Tot ce ai nevoie pt. masina: stingator, triunghiuri reflectorizante, trusa medicala, trusa scule, etc. au loc berechet in spatiul de sub podeaua porbagajului si mai ai si 2 compartimente in zona aripilor. Portbagajul este astfel intodeauna gol si in asteptarea incarcaturii. Ai o plasa intre portbagaj si spatiu pasageri, precum si o alta plasa pt. asigurarea bagajelor. Masina are o tinuta de drum excelenta, frane impecabile (ABS, EBD), TCS, Radiocd cu CD changer Blaupunkt (sunet excelent), climatronic, etc. Tablaria e super ok, galvanizata. Noul tip de caroserie de tip J de la GM este considerat unul foarte reusit si sigur. Am vre-o 10K km si nu scartie nimic, nu bate nimic. Cred ca pentru cei 15400 EU pe care ii platesc, incluzand si alarma si costurile cu leasingul pe doi ani am primit destula masina. Iti recomand sa faci un test drive si sa o cercetezi cu atentie. Eu oscilam intre Lacetti si o Octavia 1 sau un Megane. Nu regret alegerea facuta. Poate Meganul la un pic mai multi bani ar fi oferit aceleasi dotari si un ambient mai placut, insa discutiile pe forumul Renault m-au vindecat. Link to comment
Recommended Posts