ronin Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 De cele mai multe ori, diversele subiecte ale acestui forum genereaza postari off-topic care, f. prompt, sunt sterse de moderatori. DAR, de la fel de multe ori, aceste off-topic-uri sunt foarte interesante ele insele si dau nastere unor polemici constructive. Deci, propunerea mea ar fi, sa se infiinteze o sectiune speciala pentru dezbaterile off-topic dezvoltate de anumite subiecte. Daca nu sunteti deacord cu mine, nu dati cu pietre...va rog... Link to comment
Mircea Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Pentru offtopicareala exista sectiunea caterinca. In plus, in 99% din cazuri offtopicurile genereaza flame-uri si atacuri la persoana. Iar in cele 1% cazuri care mai raman de interes, adminii si moderatorii muta topicurile unde le este locul. Link to comment
ronin Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 (edited) "Caterinca" e pt. facut misto, pe romaneste, de unul sau altul, ca a mancat litere, ca s-a exprimat nu-stiu-cum etc...cel putin, asta am vazut eu Flame-urile sunt constructive daca se pastreaza anumite limite de bun simt cum ar fi cele impuse de , de exemplu Edited May 16, 2006 by ronin Link to comment
MethodRO Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 @ronin: Chatul este pt offtopic. Link to comment
ronin Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 Pupaciosule...nu m-ai inteles! Link to comment
Mircea Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Sincer nici eu nu te-am inteles. Ideea ta ar fi ca cineva care are chef de un comentariu off-topic sa vina sa-l puna aici? Ha, ce bine ar fi! DAr de ce sa nu-l puna unde ii e locul On Topic? Sau tu vrei sa stea un moderator sa mute off topicurile aici in ideea ca poate iese ceva constructiv? Link to comment
NFS Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 "Caterinca" e pt. facut misto, pe romaneste, de unul sau altul, ca a mancat litere, ca s-a exprimat nu-stiu-cum etc...cel putin, asta am vazut eu Aia e Gazeta de perete Link to comment
tolin Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Domnle, daca vrea omul sa scrie aici si sa-i raspunda lucian14, e vreo problema ? Link to comment
claz Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Exista sectiunea "Diverse" in cazul discutiilor generale auto, si "Cafenea" pentru cele nonauto. Ideea topicului nu prea e clara, mai ales ca e la "Despre forum" unde chiar nu-si au locul discutiile off-topic, asa ca se inchide. Link to comment
Recommended Posts