Maniaku Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Skoda Octavia!!! Trebuie sa cumpar in max 1 luna o masina break pana in 8000 eur min. 2000 an fabricatie si am dat peste aceasta oferta!!! Voi ce parere aveti??? Link to comment
Alezz Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Scopul cumpararii automobilului ? Link to comment
alx Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 1. prea ieftina (estimez ca e pretul fara transport) 2. submotorizata rau. 3. motorul de 1.6 102 cp nu fuse foarte reusit ca fiabilitate pt ce iti trebuie masina? Link to comment
Maniaku Posted May 17, 2006 Author Share Posted May 17, 2006 (edited) Vreau sa-i cumpar lui taica-miu o masina si i-am spus ca pretul maxim este 8000 eur(mai mult nu dau!!!), iar el a spus ca vrea sa fie break (e cortist si trebuie sa-si care toate sarsanalele dupa el), min 2000 an fabricatie, sa aiva AC, servo, geamuri electrice si preferabil diesel, dar nu obligatoriu Edited May 17, 2006 by Maniaku Link to comment
andreib Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Pai de ce atat de submotorizata, ca masa e cam cat nubira si are cam aceeasi putere. Nu cred ca Maniaku senior are nevoie de sportivitate . Link to comment
Gica Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 (edited) Vreau sa-i cumpar lui taica-miu o masina si i-am spus ca pretul maxim este 8000 eur(mai mult nu dau!!!), Poate ca nu e locul si momentul, dar tatal tau e intretinut de tine.. ?? Am inteles de la cineva care a condus o asemenea masina cu aceasta motorizare (masina de la HBC - coca-cola) ca e in regula, chiar i-a placut cum se misca... Omul poseda un Clio dCI, dar a condus mai multe masini la viata lui... Edited May 17, 2006 by Gica Link to comment
Recommended Posts