anestezic Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 (edited) Am prieteni care mi-au adus calculatoare de diverse masini si din 7 care cei de la service le-au schimbat efectiv am reusit sa repar 5.se pare ca componentele lor nu sunt chiar atat de discrete si daca nu vorbim de procesoare in sine multe dintre componente au echivalente pe piata noastra.as dori discutii si chiar colaborari cu cei interesati dar, sa fiu iertat ,exclus novici.din3 calculatoare de renault clio varianta 1,4 benz am reusit sa repar 2 si al 3-lea nu mai am pe ce sa-l probez.am un matiz dar nu am ecm defect ,daca are cineva poate incercam.as dori sa discut daca nu va suparati numai cu electronisti. multumesc Edited July 7, 2007 by Mircea Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Link to comment
tolin Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 ECM de Matiz euro2 (Siemens Fenix 5MR) e tras in rasina. Cum rezolvi problema asta ? Link to comment
madkat Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 (edited) subscriu - la reno am umblat si eu - am reparat un ECM si un UCE decodor de Clio 2 - si nici unul nu este tras in rasina, de-asta se poate si umbla... poate pentru acea rasina exista vreun solvent care sa nu atace placa si componentele...? Edited May 18, 2006 by madkat Link to comment
KSorin Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 (edited) Electronist Peugeot.. Salutare! Exista un solvent de la Loctite care dizolva rasinile si nu ataca componentele! Problema e ca e cam scump... Cam 80-90 RON Numele de de cod e 7063! Bafta! Edited July 7, 2007 by Mircea Citare inutila a mesajului anterior. Foloseste butonul Add reply. Link to comment
dadutza Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Salut ! Am si eu nevoie de ajutorul tau... adica am un calculator de espero care trebuie reparat pt.ca nu gasesc altul asemanator pentru al schimba .masina e din 1992 are motorul de 2000 si cutie hidramata . ce spui ? te incurci ? sau poate stii pe ineva ? Salut ! Am si eu nevoie de ajutorul tau... adica am un calculator de espero care trebuie reparat pt.ca nu gasesc altul asemanator pentru al schimba .masina e din 1992 are motorul de 2000 si cutie hidramata . ce spui ? te incurci ? sau poate stii pe ineva ? Link to comment
julian Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 salut am un matiz euro 3 an fabr 2005 cu calculatorul ars...ma poti ajuta sa-l repar? mentionez ca am pus bornele la baterie invers de aceea s-a busit merci Link to comment
Recommended Posts