Jump to content

Ecm Si Calculatoare De Bord

Recommended Posts

Am prieteni care mi-au adus calculatoare de diverse masini si din 7 care cei de la service le-au schimbat efectiv am reusit sa repar 5.se pare ca componentele lor nu sunt chiar atat de discrete si daca nu vorbim de procesoare in sine multe dintre componente au echivalente pe piata noastra.as dori discutii si chiar colaborari cu cei interesati dar, sa fiu iertat ,exclus novici.din3 calculatoare de renault clio varianta 1,4 benz am reusit sa repar 2 si al 3-lea nu mai am pe ce sa-l probez.am un matiz dar nu am ecm defect ,daca are cineva poate incercam.as dori sa discut daca nu va suparati numai cu electronisti. multumesc

Edited by Mircea
Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie.

subscriu - la reno am umblat si eu - am reparat un ECM si un UCE decodor de Clio 2 - si nici unul nu este tras in rasina, de-asta se poate si umbla...

poate pentru acea rasina exista vreun solvent care sa nu atace placa si componentele...?

Edited by madkat
  • 1 year later...

Electronist Peugeot..

Salutare!

Exista un solvent de la Loctite care dizolva rasinile si nu ataca componentele!

Problema e ca e cam scump... Cam 80-90 RON Numele de de cod e 7063!

Bafta!

Edited by Mircea
Citare inutila a mesajului anterior. Foloseste butonul Add reply.
  • 2 months later...

Salut !

Am si eu nevoie de ajutorul tau... adica am un calculator de espero care trebuie reparat pt.ca nu gasesc altul asemanator pentru al schimba .masina e din 1992 are motorul de 2000 si cutie hidramata . ce spui ? te incurci ? sau poate stii pe ineva ?

Salut !

Am si eu nevoie de ajutorul tau... adica am un calculator de espero care trebuie reparat pt.ca nu gasesc altul asemanator pentru al schimba .masina e din 1992 are motorul de 2000 si cutie hidramata . ce spui ? te incurci ? sau poate stii pe ineva ?

• 2 years later...