laurentziu83 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 S-a facut vineri si a doua intalnire, de data asta intre Laurentziu83 si ISO.Intalnirea a avut drept scop autocolantele dar s-a prelungit si s-au atins destul de multe subiecte din cele mai diferite domenii. Link to comment
ovidiuc Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Ma bucur ca se incearca si in tara.Si eu tot mai sper la o intalnire in tara unde sa participe membrii din cat mai multe localitati. Link to comment
Instinkt Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Ar trebui sa ne gandim la un loc care sa fie cat de cat aproape de toata lumea. Undeva pe la mijloc, ca sa zic asa. Imi si inchipui, in jur de 100-200 de matizuri, tico si alte woo-uri adunate intr-un singur loc. Ar fi bestial zic eu. Voi ati vazut in polonia ce intalniri fac baietii aia ? Link to comment
laurentziu83 Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 ...in jur de 100-200 de matizuri, tico si alte woo-uri adunate intr-un singur loc. Noi nu suntem atatia membri activi pe forum, d-apai sa mai vina si atatia la o intalnire. Dar, cine stie ce ne rezerva viitorul. Forumul se tot largeste. Link to comment
body Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Salve ! Eu recomand Ploiestiul , nu de alta da' e la mine acasa , e aproape in centrul tarii si nu e asa de naspa circulatia ca in Bucuresti . Sau si mai bine in zona sinaia , azuga, busteni merge si o fripturica ! MMM , ce ziceti? Bafta Link to comment
Shenck Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Ne departam prea tare de Timisoara. Link to comment
NFS Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Brasovul cum vi se pare? Mai centru ca asta, nu exista! Link to comment
Instinkt Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Exact la brasov ma gandeam si eu... Link to comment
zalmoxis Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Eu cred ca Sighisoara e mai in centru )))) Link to comment
iuzar Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Eu cred ca Sighisoara e mai in centru )))) fftopic: OOOO, a revenit zeu din tarile calde!!!!! Bine ati revenit Majestate!!! Ontopic: Sighisoara suna superb, m-as baga si eu la o incursiune din-asta... Link to comment
laurentziu83 Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 Eu cred ca Sighisoara e mai in centru )))) Pentru mine e echivalent cu M... naibii. Link to comment
alx Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 bre da' prin MM n-ar fi bine, ca suntem mai aproape de centrul ioropei si de gaura cuiului hartzii... Link to comment
Recommended Posts