dan_m Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Putem avea ceva de pus pe Active Desktop gen cum au cei de la Dacia Club? See: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=6521 Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Gata, am muncit şi pe ziua de azi . 1. Right-click pe desktop. 2. Alegeţi "Properties". 3. Apăsaţi pe "Customize Desktop". 4. Alegeţi pagina "Web". 6. Apăsaţi pe "New". 7. Adăugaţi locaţia http://www.daewooclub.ro/desktop.php bifând căsuţa de lângă adresă. 8. "OK" peste tot. Link to comment
iuzar Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Mergeeee...esti tare, maestre!!!!! ... la cat timp se face refreshul? ...pun si eu o po(z)na cu desktopul... Link to comment
VIPER Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Merge, arata super, si e fff functional!!! Incerc sa uploadez o poza cu desktop-ul setat: Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Refreshu' se face la şaij' dă secunde ! Link to comment
Shenck Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Mie imi pare pe el ca NEAUTENTIFICAT si in lista de Cine e conectat figurez conectat??? Ma rog.. nu conteaza... il scot oricum. Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Shenck, mi se pare că pe 98 nu funcţioneşte corect, din motive de browser. Pe 2000 şi XP merge. Link to comment
iuzar Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 baga update-urile de IE...toate..ca, deh, e Maicrosoft Link to comment
dan_m Posted August 5, 2004 Author Share Posted August 5, 2004 Saru mana vaxxi promptitudine maxima Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Sper că e clar că problemele care apar se datorează calculatorului propriu şi personal al fiecăruia, din moment ce altora le funcţionează bine-mersi. Cum nu mă pricep la magie neagră, încercaţi să vă rezolvaţi singuri problemele . Shenck, încearcă să accesezi URL-ul cu desktop.php direct din browser. Link to comment
Shenck Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 XP ver Vooodooo! Acum merge, fara sa-i fac nimic! Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Cre' că abia acum ţi-a expirat sesiunea veche. Link to comment
VIPER Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Intrebare de baraj: daca primesc un PM nou, imi apare pe Active Desktop? Link to comment
VAXXi Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Din ciclul "mai bine nu întrebai, că filozof rămâneai" - ce te-mpiedică să-ţi dai singur un mesaj privat şi să vezi ? Link to comment
VIPER Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Hihihihi, asta e ca pe vremea cand imi dadeam sms-uri sa vad cat e ceasul!!! Link to comment
Shenck Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Quote Cre' că abia acum ţi-a expirat sesiunea veche. Cred ca a fost de al faza cu o luna in minus Link to comment
iuzar Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 ...si spune-ne si noua, sa nu ne apucam sa ne trimitem toti auto-PM-uri... Link to comment
VIPER Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Pai e ciuciu, ca Active Desktop nu a zis nimika, mai mult, nu mi-a mai aparut nici fereastra de pop-up setata sa rasara la PM-uri... Link to comment
florin_pch Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Active Desktop-ul asta mai functioneaza? Poate gresesc eu ceva...imi apare fereastra dar nu reuseste sa se conecteze la site. Imi apare chestia aia cu "this page cannot...". Trebuie sa fac ceva special sa mearga? poate nu mai e valabil link-ul acela. Sau poate nu mai e valabila optiunea dupa schimbari de server si altele? Oricum mi-ar fi placut sa mearga, mi-ar fi extrem de utila aplicatia. p.s.: Am incercat atat pe Xp cat si pe Vista. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Era alt soft in spatele forumului pe vremea aluia. Ce vremuri... Link to comment
florin_pch Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Si nu se poate "aranja" din nou? Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Salut, Active Desktop era pe vremea phpBB; acum, in IPB, exista RSS feeds pentru toate sectiunile forumului, considerate a fi "mai destepte". Explicatia RSS si softuri pentru el: http://en.wikipedia.org/wiki/RSS_(file_format) Link to comment
florin_pch Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Redeschid. Nu mi se actualizeaza. De la site sau de la mine? Altele se actualizeaza. Am optat pentru doua categorii din lista care mi-a aparut cand am introdus url-ul. Link to comment
Recommended Posts