Apocalips Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 (edited) Azi cand m-am dat jos din masina, dupa un drum de 40 minute prin oras m-am uitat la roata din fata si am observat ca orificiile din capace sunt innegrite. Cand am dat jos capacu, sa dau pe spate, era janta (stanga) neagra. Am observat ca si in partea dreapta are aceeasi negreala insa mai putin . M-am uitat si in spate la roti si am strat de praf pus pe janta in aceeasi forma ( doar ca e mai deschis la culoare ) ca pe jentile din fata adica numa jumate din roata e cu praf. Acuma va intreb, e vre-o problema serioasa sau e doar praful care s-a innegrit de la caldura la rotile din fata? A mai patin cineva asa? Edited May 18, 2006 by Apocalips Link to comment
john Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Cred ca e praf de la placutele de frana, asa e si la mine cand dau capacele jos. Link to comment
tolin Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Un motiv in plus pentru care eu nu port capac la janta, nici la aia de rezerva. Stai linistit si franeaza mai putin. Link to comment
Apocalips Posted May 18, 2006 Author Share Posted May 18, 2006 M-ati linistit... Eram S"> pana am vazut reply-urile. Link to comment
negoctav Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Nu mai calca frana deloc si o ramana curata... Nu ai ce face,inseamna ca nu te-ai uitat dupa un drum la munte cand ai avut masina incarcata.Sa vezi atunci urme pe jante de la garniturile de frana... Link to comment
laurentziu83 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Asa face toate. Singura masina la care nu facea asa era oltcit-ul. Nu avea jantele cu orificii. Link to comment
VIPER Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Poate nu le-ai vazut pe ale mele aseara Ele in mod normal sunt argintii... Ma rog, nu aveai cum sa le vezi... Link to comment
negoctav Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Asa face toate. Singura masina la care nu facea asa era oltcit-ul. Nu avea jantele cu orificii. Si pe langa asta toate modelele (in afara de RM si altele modificate de "inginerii romani") au discurile de frana langa cutia de viteze. Link to comment
Recommended Posts