Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

Moshule, tu ti planji cari o iei pi şentrul ţarii si mai ales ca sunteti 3 soferi?! :D

Legal mergand fac Constanta-Suceava (525km) in 7 ore deci mai raman cam 150 km care ii faci lejer in 2 ore => 9 hai max 10 ore... Cat despre mine, volan sa am in fata ca in rest... :P

Edited by MCojo
  • Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inainte de plecare sa se intereseze Lucian sau cineva care e mai aproape, de starea drumului Deva - Baile Felix, nu de alta eu am fost de vreo 5 ori pe anul asta la BF in interes de servici, dar ultima oara am regretat ca am luat-o pe acest traseu. Pana si radarul cand m-a oprit m-a intrebat de ce am luat-o pe-acolo... :)

Personal cred ca locatia este totusi cam departe de majoritatea potentialilor participanti, iar rationamentul Moshului mi se pare foarte plauzibil. Pentru a participa la o astfel de intalnire ai nevoie de mai mult de 3 zile chiar si cu trei soferi. Daca aveam toti Leganza ... :dizzy:

Nu v-as recomanda Deva-Baile Felix, ptr ca drumu e prost in anumite portiuni in reparatie. Asa cum am spus mai sus Sebes-Alba-Cj via Oradea. Chiar cum intri in Oradea dinspre Cj e un semafor, o iei la stanga pe linga Metro si-n maxim 10 min esti in Felix.

@dreamlike La intalnirea de la Bicaz am ajuns la 1 noaptea :D .

Edited by Lucian79
....

@dreamlike La intalnirea de la Bicaz am ajuns la 1 noaptea :D .

Una e sa ajungi la 1 noaptea dupa 368 km (Oradea - Bicaz)

Alta e sa ajungi la 1 noaptea dupa:

- 789 km - Constanta - Oradea

- 530 km - Bucuresti - Oradea

- 615 km - Galati - Oradea

- 450 km - Bacau - Oradea

- 496 km - Ploiesti - Oradea

etc, etc, etc

Distantele sunt calculate cu Autoroute pe drumul cel mai scurt.

Tu vino cu oferte concrete caci temerari se vor gasi sa vina, stai linistit. Eu unul nu o sa lipsesc decat daca se intampla ceva naspa rau de tot, altfel ... imi iau concediu, doar sunt bugetar :banana: . Ce zici Moshule?

Vad ca suntem multi constanteni cu okii pe topic si-i salut pana la prima intalnire. Cred ca ar trebui sa facem un fel de minivacanta. Plecam de joi si ajungem marti inapoi. Nu cred ca se pot pune in balanta doar micii si berea. Mai presus de toate consider atmosfera creata cu prilejul acestor intalniri care pot fi sustinute de cateva zile de relaxare. De condus intr-o etapa din Constanta e cam greu insa pot gasi solutii de cazare f ieftine la TG Mures sau Zalau. De condus noaptea nu recomand. Am venit de la Neamt noaptea si astazi am dormit ca un prunc. Oare a meritat efortul? Eu zic ca da, kinderul a vrut la scoala sa mai impuste ceva de 10, mama ei de silitoare!! :) >- In doua etape mere la dus si una la intors, ajungem noaptea inapoi bem o bere la botul masinii, ii vara si-i numai bine, zic si eu care voi confirma participarea cand voi avea date sigure, am un sef rau :spumelagura:

Edited by safari hunter

Raspuns corect Paule, dar ce ne facem cu data?! E cineva de acord sa o decalam cu o saptamana?!

Cat despre seful tau intr-adevar ai dreptate... =))

Vad ca suntem multi constanteni cu okii pe topic si-i salut pana la prima intalnire. ...Plecam de joi si ajungem marti inapoi...De condus intr-o etapa din Constanta e cam greu insa pot gasi solutii de cazare f ieftine ...zic si eu care voi confirma participarea cand avoi avea date sigure, am un sef rau ...

De acord cu ce ai zis si cred ca ne vom putea constitui intr-o minicaravana. Cat priveste variantele de cazare poate e nevoie sa-ti amintesc unde locuiesc parintii mei. Asa ca problema e rezolvata 100%.

Se vor mai bate insa multe taste pana vom trece la actiune.

Lucian79, recunosc ca m-am gandit la palinca aia a ta cand am propus Ardeal. Deh... sunt materialist.

Deci, ne ajuti nitel cu cazarea? :)

E cineva de acord sa o decalam cu o saptamana?!

Din parte-mi deoarece nu am postat sigur participarea, oricare dintre variante imi sunt la fel de avantajoase. Daca urmezi exemplul :drinkers: atunci te sustin deoarece am greutatea necesara.

...recunosc ca m-am gandit la palinca aia a ta cand ...

:drinkers: a fost bunaaaaaaaaaa :D sa mai aduci :P , dar nu stiu de la cine a fost palinca de sambata seara :D

Dar am merge sa si prelungim perioada deoarece e un drum maricel de parcurs ... :|

Edited by vio.p

Sapt. asta va fi congresu lu' peste de chirurgie in felix asa ca voi da tarcoale p-akol, ocazie cu care voi face niste poze si ma voi interesa de cazare.

Eu ma gandesc sa inchiriem 2 vile una linga alta daca pretul va fi ok.

Edited by Lucian79
Distantele sunt calculate cu Autoroute pe drumul cel mai scurt.

Tu vino cu oferte concrete caci temerari se vor gasi sa vina, stai linistit. Eu unul nu o sa lipsesc decat daca se intampla ceva naspa rau de tot, altfel ... imi iau concediu, doar sunt bugetar :banana: . Ce zici Moshule?

EXACT. Asta am vorbit cu @moasha ieri. Ce bine e sa fii bugetar!!! :banana:

De acord cu ce ai zis si cred ca ne vom putea constitui intr-o minicaravana. Cat priveste variantele de cazare poate e nevoie sa-ti amintesc unde locuiesc parintii mei. Asa ca problema e rezolvata 100%.

Se vor mai bate insa multe taste pana vom trece la actiune.

Crezi ca intru si eu printre constanteni? Daca e cazul imi fac buletin :D Nu de alta dar ce caravana e asta fara un @mosh?

Si apropos de perioada, ma tineti la curent ca sa stiu cand fac cererea de concediu ;)

Edited by Moshu

Intr-adevar e cam mult drum de mers, asa ca:

- Joi, 27 iulie 2006, JOR 107 pleaca la 15:35 de pe Baneasa si ajunge la Arad la 17:35, cost 390 RON

- Luni, 31 iulie 2006, JOR 108 pleaca la 19:00 de la Arad si ajunge in Baneasa la 23:05, 445 RON

More flights here

Deci, tot masina e mai buna, mai ales daca ne combinam mai multi pe-un vehicul.

Cu matiz e Buc-Oradea 1 mil si un strop ...

Da... economic :( , nu precum Tommy ... > :) . Poate la el, ori ca se duce cu avionu ori cu masina... tot aia e :) )

Mi-am propus sa nu lipsesc de data asta, sper sa pot veni sa va cunosc...

1. Satori si VAXXi

2. Moshu, Moasha + Cielofan (camera de 3 de vineri)

3. steph - camera 2 persoane de vineri

4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez

5. ileana - camera cu 5 paturi

6. totti + totti_na

7. MCojo + 1

8. Immortal + Immortala

9 Ovidiuc+1

10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri

11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri

12 Tommy

12' Xenna

14. CrisR

15. Brainiac

16. Lucian79+ 1

17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri

18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie 30000000.gif nu scapati de mine 40000000.gif

19. claz + 1

20. vector + 1 de vineri (80% sanse)

21. Pedala + 1

22. 5orin + 1a

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...