Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Pai ce, nu se mai poate face o intalnire nationala la Costinesti (in septembrie, de pilda)?"

Da, da, ca in septembrie suntem in concediu si oricum planuiam sa mai dam p-acolo. :D

Edited by Seba
@_romulus_ : nu ti-ai adaugat numele la ULTIMA varianta a listei !

Mea culpa. Scuze pentru greseala. :osanale: Acum, sa corectez sau te scrii tu din nou pe lista? :P

Update lista

1. Satori si VAXXi

2. Moshu, Moasha + Cielofan (camera de 3 de vineri)

3. steph - camera 2 persoane de vineri

4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez

5. ileana - camera cu 5 paturi

6. totti + totti_na

7. MCojo + 1

8. Immortal + Immortala

9 Ovidiuc+1

10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri

11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri

12 Tommy

12' Xenna

14. CrisR

15. Brainiac

16. Lucian79+ 1

17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri

18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie nu scapati de mine

19. claz + 1

20. vector + 1 de vineri (80% sanse)

21. Pedala + 1

22. 5orin + 1a

23. _romulus_ +1 (poate +1,1/2)

24. Laurentziu83

E campie la Felix!! Ca in Baraganul meu :(

Cam asa e... Sunt putin dezamagit. :( Nu mi-o luati in nume de rau. Nu se compara cu un Maramures sau Apuseni.

Mutati locatia la Stana de Vale ca e munte si e aproape de Felix. Am auzit ca e frumos acolo.

Edited by Seba
...ce ne poti spune/viziona la pensiunea ASTA ?

La pensiunea asta am stat eu toamna trecuta. Pot sa spun ca era in (re)constructie, ceea ce e pe net nu prea semana cu realitatea. Sper ca acum sa fie OK. Totusi, mare grija, cereti o confirmare scrisa a rezervarii si a pretului agreat. Eu a trebuit sa platesc inca 200 de mii din cauza ca nu am cerut confirmarea scrisa si nu a vrut sa recunoasca pretul stabilit telefonic.

Bai asa mai bine va duceti la Lostrita in MM!!!...Pastravarie in padure aer curat belea nu mai plecati de acolo singurul mic impediment ca sa zic asa e ca pana acolo faci din Bucuresti o zi !!....

Io cred ca cel mai fair ar fi un loc in centrul tarii ...Poiana Marului, Sibiu, Paltinis nu stiu !....Oradea o sa va rupa la drum !!!!

Haideti fratilor s-o mutam in alta parte, sunt atatea locuri frumoase prin centrul tarii. Si macar ar fi un drum mai placut (ca numar de km) si de ce sa n-o recunoastem, mai ieftin. :D Parerea mea, nu vreau sa stric planurile nimanui... :osanale:

Pai cred c-ar fi la fel de ok (si intr-adevar mai scurt ca drum) ceva prin centrul tarii, problema e ca ar trebui sa avem pe cineva din zona care sa se ocupe de cazare (inspectat vila, vorbit, dat avans, etc) :-?

Cine are vreo sugestie ... bun-venita !

Daca e vorba de Rm Valcea, sunt acolo posibilitati infinite. Sa vina si Ovi cu o propunere din zona.

Vaxxi, sa nu te superi pe mine, dar chiar vreau sa vin si daca mergem la Felix, nu stiu daca ma tin curelele :D

21-23 iulie nu v-ar conveni ??? :D Daca va tenteaza zona Voronet, ma interesez eu pe acolo...

La Costinesti a fost super fain la Vila Talisman, de ce nu stabilim acolo locatia pt. intalnirile de vara si la Moeciu pt. cele de toamna - iarna? Bine, daca gasim inca 2-3 locatii care sa indeplineasca conditiile cu care suntem obisnuiti, ne putem extinde, insa pana acum Moeciu si Costinesti rulez!

Daca decalati ceva macar ... o saptamana dupa ...

SI eu zic la fel... Votez pentru o saptamana dupa. :|

Iar Voineasa... m am cam saturat ani la rand de stat acolo :P , dar merge :) ... Sunt "zone" de vizitat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...