steph Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Daca nu se poate altfel merge si cu o saptamana inainte, mie unul mi-ar fi bine ori cum e acum ori o saptamana dupa Link to comment
perfidus Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Recunosc, m-ar tenta in vara asta "debutul" la o intalnire nationala, sincer cred ca nu esti membru cu drepturi depline pana nu petreci o astfel de experienta . Nu pot insa sa-mi dau cu parerea despre locurile potrivite, chiar acum doi ani am facut un turneu prin Ardeal (am destule rude pe acolo -la Tg.Mures, Satu Mare, Carei, Turda... ). E frumos la Felix, e superb la Stana de Vale, dar e si al naibii de departe pentru noi. Daca e sa fie in Ardeal, s-o gasi un loc mai la-ndemana (pe langa Sibiu ceva?). E doar o opinie egoista, stiu, va rog nu dati cu parul...! Link to comment
VAXXi Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Da, se pare ca totusi e cam mult drum pentru putinul timp liber pe care ni-l gasim, asadar ... cine are propuneri de pensiuni prin Sibiu/Voineasa/imprejurimi, sunt bine venite (trebuie cam de la 30 locuri in sus, parcare pentru masini, camere de 2-3 paturi). Ce-am gasit pe net erau fie mici (multe pensiuni de 10-12 locuri, adica insuficiente), fie scumpe (200 RON / persoana / noapte), fie sat de vacanta cu 130 de locuri si camere de 6 paturi Link to comment
Immortal Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Stiu ca parca totusi nu e la fel de ... in centrul tarii pe cat se cere, dar ce parere aveti de Durau? Nu e foarte mult de mers din nici un colt al tarii (din CT facem ceva sub 600km), e oricum un drum de facut lejer intr-o zi... Si posibilitati de campare, si cazare in conditii de 'lux' (hotel 3 stele relativ ieftin).... Link to comment
Immortal Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Who, me? Pozele sunt vechi si foarte slabe calitativ - din august 2004. Scuzati personajele care pot aparea :-) www.immortal.ws/dot (prea putin Durau insa) Link to comment
Brainiac Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Iata cateva locatii care cred eu ca s-ar potrivi cu ceea ce se cere: Pensiunea Ciobanelu - Calimanesti Pensiunea Varlaam - Gura Teghii, la 17 kilometri de Nehoiu, in judetul Buzau (dar pensiunea este la munte-munte si-arata foarte bine, iar gazda este o femeie super de treaba) Recomand cu placere a doua locatie, am fost cu Sato acolo si...pot spune ca ne-a placut Link to comment
Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Pleaca d'aci cu Varlaam... Ne facem varza masinile pe ultimii 17km ca sa avem ce repara cand stam acolo??? Link to comment
pixelconscious Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Uoau.. La Varlaam este foarte frumos. Atatea repere si atractii turistice Link to comment
Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Nu va mai uitati la reclame. Nu e chiar asa de bine acolo, cum pare in poze si 17km din drum ii faci in 40min si apoi plangi. Link to comment
Tommy Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Valeu.. si cand ma gandesc ca si eu am recomandat Link to comment
Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Bre, pentru ce ai recomandat tu e buna. Mergi cu firma... masini de firma... nu au unde sa fuga colegele... Link to comment
MethodRO Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Pai de ce sa fuga colegele mai Satori? Alte propuneri mai sunt? Link to comment
Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Pentru ca nu sunt numai eu acolo, mai sunt si din astia ca tine... Link to comment
MethodRO Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Da stim cu totii cum sta treaba! Eu propun o cabana in munte si mult aer curat! Cabana muntele rosu! Detalii aici http://ciucas.lx.ro/servicii_ro.html Edited May 31, 2006 by MethodRO Link to comment
NFS Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Cabanute mici Nici n-ai loc sa deschizi valiza! Link to comment
alx Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Pe mine unul nu ma intereseaza cum e drumul... frumos sa fie... Link to comment
MCojo Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Nu va mai uitati la reclame. Nu e chiar asa de bine acolo, cum pare in poze si 17km din drum ii faci in 40min si apoi plangi. Eu am facut 15km prin padure, in 1h30min ... de la Vidraru la cabana Cumpana asa ca drumul nu mai spun cum era... Sato stai linistit nici nu-ti inchipui cat de bine se comporta kalosul... Link to comment
zalmoxis Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Bai duceti-va la Sibiel e tare fain !!N-o sa gasiti sa dormiti toti in aceeasi pensiune da' ce naiba acum oricum nu dormiti toti in acelasi pat !!E fain nu-i atat de departe si puteti sa urcati si prin muntii aia din jur !Merita !! Link to comment
sebian Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Moeciu e deocamdata in carantina aviara Link to comment
Immortal Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 DU-RAU! Avem la serpentine de la PN la Bicaz si'n sus...wuaw ) Link to comment
Tommy Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Pentru amatori.. si-o mica eschiva pe la Lacul Rosu Link to comment
body Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Lacul Rosu e de evitat !Pe o dist de vre-o 30 km se rupe efectiv masina . Am fost acum o luna in zona , evitati drumul ala! Link to comment
Recommended Posts