Tommy Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Serios acuma, noi votam aiurea, la punctul doi nu stim pretul sau il stim dar nu-l vedem, sau.. nu stim locatia exacta. Hai sa vedem ce oferta baga Vipereanu sau altcineva, si sa votam cum trebe, sa iasa ce trebe ) Sau sa numere cine trebe Edited June 6, 2006 by Tommy Link to comment
VIPER Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Nu neaparat. Ideea era sa nu se sperie lumea de la primul pret. Totul se negociaza. In plus peste drum de Diana sunt 2 vile maricele (cred ca apar intr-o poza cu elicopterul). Vad maine. Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Subliniez cuvantul cheie ... hotel = liniste dupa o anumita ora, imposibilitatea de a sta cu muzica noaptea, existenta altor oameni cazati acolo pe care s-ar putea sa-i deranjam. Link to comment
perfidus Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Pensiunea Emma, 100RON/camera de 2 pers. pacat ca nu-s decat 10 camere . Sa vedem ce mai afla Viper. http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_oferta.php?id=458 Link to comment
vio.p Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 ...vin cu Lada si va fac pe toti......cum naiba se comporta tractiunea pe spate raman de vazut... Cu lada ai probleme doar daca e zapada... 1. Satori si VAXXi 2. Moshu, Moasha + Cielofan (camera de 3 de vineri) - confirmat 3. steph - camera 2 persoane de vineri 4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez 5. ileana - camera cu 5 paturi 6. totti + totti_na 7. MCojo + 1 8. Immortal + Immortala 9 Ovidiuc+1 10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri 11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri 12 Tommy 12' Xenna 14. CrisR 15. Brainiac 16. Lucian79+ 1 17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri 18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie nu scapati de mine (cred ca tot 3 ) 19. claz + 1 20. vector + 1 de vineri (80% sanse) 21. Pedala + 1 22. 5orin + 1a 23. _romulus_ +1 (poate +1,1/2) 24. Laurentziu83 25. Perfidus 1+1 (posibil inca 1/2) Votez Cumpana... e mai rustic Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Mancatz-as, nu mai coboara nimeni sub 100 camera? Link to comment
dreamlike Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Serios acuma, noi votam aiurea... fftopic: Pazeste urna, Tommy copile Ca sa fie voturi, ca sa fie bine Pazeste urna, Tommy copile Ca de nu-s voturi n-o sa fie paine Invarteste urna mai, ameteste-o bine Altfel patim, ca Radu Vasile Invarteste urna mai, ameteste-o tare Ca de iese Cumpana o sa fie jale. Ziua si noaptea, un an de zile Bate din gura, Tommy copile Promite tot, ce-ti cer de la tine, Da numa daca voteaza bine De voteaza bine mai mai megem o data Si la intalnire, iar o facem lata Casa si masa o sa fie pline O sa fie vodca, o sa fie bine. Pazeste urna, Tommy copile Stai printre fete, ca sa-ti fie bine Pazeste urna, Tommy copile Ca de ti-o fura, e vai de tine Invarteste urna mai, roteste-o bine Sa curga voturili la tine Ameteste urna mai, si alegatorii Poate voteaza iarasi ca chiorii. Aceasta este o dedicatie adaptata dupa melodia formatiei Zdob si Zdub. Edited June 6, 2006 by dreamlike Link to comment
perfidus Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 @dreamlike esti tare Inca niste variante la Sambata - vedeti Complex Nicodor, pare exact ce ne trebuie, sunt si casute. Nu stiu cat de mare o fi parcarea http://sambata.in-romania.ro/ Link to comment
aztec Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 I-mi place ca sunteti hotarati...mai ales privind locatia.. Eu zic sa mergeti pe mana lui Viper, ca nu cred ca va va dezamagii.. Link to comment
steph Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Eu votez cumpana dar merg unde se merge Am apasat pe vot nul sa puna cineva un vot de la mine la cumpana Edited June 7, 2006 by steph Link to comment
Tommy Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Si eu.. si eu, sa puna cineva doua si pentru mine @@dreamlike SUPER TARE ) Votam votam, dar ne supunem majoritatii, un vot egal un vot. Link to comment
vio.p Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Parerea mea: N o sa fie aceeasi distractie la hotel ...precum a fost la mare Link to comment
perfidus Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Stai ca n-a zis nimeni ca trebuie sa mergem la hotel! (poate schimbati si optiunea din poll, ca deruteaza populatia...) La Cumpana, e de fapt tot cam acelasi lucru, cabana e ca un motel si nu cred sa-l putem rezerva chiar pe tot; in Sambata sunt mai multe posibilitati. Vom vedea. Link to comment
ileana Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Eu am votat Cumpana. Ce v-a apucat cu hotelul?! Ce suntem noi, bosorogi plin de bani? Sa mancam la restaurant?! Unde mai e farmecul intalnirilor noastre? Gratarul, cafeaua pe mahmureala, balamucul noaptea? Link to comment
Wolfman Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Mai bine mergeam tot la Talisman, acolo stim sigur ca e OK, are cine sa se ocupe... Link to comment
Tommy Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Nici asta nu-i o idee rea. "> Reluam votarea? Link to comment
sebian Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 ...vezi sa nu gasesti tu talismanu' liber in mijlocul lui iulie Link to comment
adycez Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Pai eventual se muta pentru sfarsitul lui august - inceputul lui spetembrie si atunci sigur gasim Talismanul atit liber cit si la preturi asemanatoare celor din mai! Link to comment
cpop Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Cumpana nu e "hotel", iar bosorogi acolo nu gasiti, ca le e frica sa-si bage minunatiile de masini pe coclaurile alea. Si in general seara tine pana dimineata Edited June 7, 2006 by cpop Link to comment
paul_marines Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Mai bine mergeam tot la Talisman, acolo stim sigur ca e OK, are cine sa se ocupe... Serios? Nu-i bai sa reeditam Talismanul si sa stau mai mult cu voi, dar sa nu uitam ce spuneau negrii din bancul cu albi la cinema: Mai plimb-o!! Daca te uiti bine pe odometrul meu abia au trecut 2000 de km de la Talisman si tare as vrea sa fie mai mult. Am apasat pe vot nul A naibii matematica electorala. Avu' dreptate Dreamlike sa tinem bine de urna ca vin fraudele. 14 Cumpene + 14 Sambete + 1 vot nul (declarat) = 28 de electori. Macar cu acest procentaj nu se trece de pragul de intrare in Parlament. Edited June 7, 2006 by safari hunter Link to comment
Lucian79 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Eh ..nu mai bine-ar fi ramas B.F. ?! Link to comment
Tommy Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Pazeste urna, Tommy copileCa sa fie voturi, ca sa fie bine Pazeste urna, Tommy copile Ca de nu-s voturi n-o sa fie paine Invarteste urna mai, ameteste-o bine Altfel patim, ca Radu Vasile Invarteste urna mai, ameteste-o tare Ca de iese Cumpana o sa fie jale. Urna? E pazita bine.. Nu intra chiar fitecine, E-un server securizat, Cu lacatu' e legat Dar tu vrei la manastire? Sa dam peste potrohire.. Si cu sapte popi nebuni, Ne-or duce la rugaciuni? Nu mai bine la Vidraru? Unde dracu e paharu, Doara .. vodca, vin avem Si din sticla n-o sa bem? Asadar.. cu votu-i clar Nu ajungem la altar, Chiar daca ispita-i mare.. Facem mici si in parcare Si-n concluzie se stie: Daca e paranghelie, Beutura cea mai tare .. La Cumpana in caldare Link to comment
BogdanG Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Eu unu merg oriunde asa ca hotarati odata locatia ca sa ma bag si eu pe lista ,pana atunci voi fii cu + cu acte in regula Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Bravo domnu tractorist de lux! Felicitari si casa de piatra, daca am inteles eu bine. Iacata inca unu care s-a nenorocit. Bine ai venit in club! Link to comment
vio.p Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Vreau la Vidraru' ("> ((( De ce nu mergem la Vidraru' ? Link to comment
Recommended Posts