steph Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Super. E un loc unde avem date exacte. Intram cu masinile, cine se da batut se intoarce parcheaza la baraj si merge cu vaporasul. Link to comment
iulia Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Edit: m-am mai uitat in poze pe google. Arata ca naiba hotelul asta. Plus ca la cheia nu e mai nimic de vazut Cumpanaaaaaaa Stai linistit Steph, Cumpana e o cabana comunista si n-a fost renovata. Interiorul nu e prea grozav, toata lumea stie. Ziceau baietii de la Opel Club ca poza care apare pe internet (la site-ul Posada) e cu camera directorului Super. E un loc unde avem date exacte. Intram cu masinile, cine se da batut se intoarce parcheaza la baraj si merge cu vaporasul. Stii ce inseamna mersul pe un sigur fir? E dificil sa faci o intoarcere ca lumea. Si daca dupa 3 km vezi ca e aiurea, sa te intorci ar echivala cu a termina drumul. Deci n-are sens. Edited June 12, 2006 by iulia Link to comment
law Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Am mai propus locatia candva http://ruraltourism.ro/bucovina/pensiunisu...ml/avramro.html marita vazut...peisaj de vis, ospitalitate ca la mama acasa ..a se interpreta ca lumea este foarte draguta ..drum excelent pot sa confirme si altii ...ramane de vazut ..era sa uit ca in privinta locurilor la cazare..heheh nu-i problema 54+54..cred ca-i suficient nu? Edited June 12, 2006 by law Link to comment
Wolfman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am sunat si la cabana Balea Lac , pentru 28-30 iulie au liber. In total insa au doar 36 locuri (2 camx11 paturi, hmmm, aici am incapea 44 daca ne luam + urile in pat , 6 camere duble si un apartament de 2 persoane); tarife: dubla 92 RON, locul in camera de 11 - 33 RON, au gratar, etc. Aici ar fi ceva special, doua zile la 2039m altitudine! Link to comment
iulia Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Da, si eu ziceam de Balea, mai ales ca intr-o saptamana se deschide oficial Transfagarasanul. Edited June 12, 2006 by iulia Link to comment
ileana Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Acest topic a ajuns o adevarata abrambureala. Vorbim de 21 de apgini si nu a iesit nimic concret. Eu propun MOECIU ! Nu va mai bag poze, ca le stim ca pe casa noastra Edited June 12, 2006 by ileana Link to comment
Abram Burel Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Buey, te rog, se poate, cum adica... abrambureala? Ce vrei sa zici Link to comment
steph Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Bai terminati ma cu camere la comun Cum adica 11 paturi in camera? Link to comment
ileana Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ia uitati-va aici ! Ce de amintiri! Hai sa ne intalnim tot la cuibusorul nostru! Link to comment
CrisR Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Recunosc, n-am fost la Moeciu, insa arata bine din poze Dar nu cred ca ajunge o singura pensiune, va trebui sa "separam" grupul. Ileana, mai sunt alte pensiuni in apropiere? Edited June 12, 2006 by CrisR Link to comment
sebian Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 e pensiunea surorii Maria Clinciu, si alte 20-30 de pensiuni Link to comment
iulia Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am ajuns rau de tot daca nu suntem in stare sa facem nimic nou, si mergem tot acolo ca ne-am obisnuit si ne e lene sa gandim... Link to comment
VIPER Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Io la Moeciu pas De la ultima tura m-am capatuit cu o calatorie numai dus la buda, pentru 3 zile... Link to comment
aztec Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 decat cei 7 km de off-road de la cumpana (practicabili, am mai spus) ar trebui sa va ingrijoreze cei 25 km de off-road pe autostrada... e loterie sa faci km 25-48 si sa scapi intreg.. la intoarcere e cam la fel.. dat i-mi place hotararea voastra ) Voina va spune ceva? Link to comment
Wolfman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am ajuns rau de tot daca nu suntem in stare sa facem nimic nou, si mergem tot acolo ca ne-am obisnuit si ne e lene sa gandim... Agree, a fost SUPER la Moeciu, dar am ajuns sa nu ma mai latre nici cainii pe-acolo, se simte nevoia de o schimbare... Link to comment
vio.p Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am ajuns rau de tot daca nu suntem in stare sa facem nimic nou... O intrebare... ce e rau la Felix? Nu cred ca e ca acasa. Link to comment
Wolfman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 In afara de faptul ca nu avem nimic concret acolo si ca e destul de departe (in special pentru cei din sud-est) totul e OK. Link to comment
vio.p Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 ....nu avem nimic concret acolo... Nici la Cumpana si nici la Sambata nu a fost nimic concret la inceput . Link to comment
Moshu Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Eu cred ca renunt... Daca ne intoarcem la BF, nu merg. Bineinteles, e personala decizia. Abia astept sa ne revedem dar cand o fi mai pe aproape. Eu vreau sa ma bucur de timpul petrecut cu voi, nu de timpul petrecut pe drum. Link to comment
Tommy Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Mai dragi colegi, si Lacetti are garda joasa (15 cm) si n-am scut, pe deasupra are si consola fata cam lunga (am dat cu carligul de remorcare de doua ori in bordura cand am coborat de pe trotuar). La un offroad de 7 km as avea totusi curaj numai daca nu ploua. Cu vremea insa nu e de glumit, daca o sa fie la fel de ploios anul asta. Cautand variante de drum pana acolo, am gasit pe situl AND (http://www.andnet.ro/sitdr.php) mai multe drumuri inchise in zona Curtea de Arges datorita alunecarilor. (DN73C - Babeni-C.de Arges-). Nici pretul cazarii nu e mic, in conditiile astea voi veni de sambata dimineata si-mi raman mai multi bani de gratar si bere Edit: Pardon, am vrut sa zic gratar si suc... Mai drag coleg, vorba unui amic la un drum cand ne-a prins ploaia pe coclauri: "Hai, care nu stiti cu volanul, fuga 'napoi " Ce naiba e asa greu.. care ati fost (mCojo si altii) spuneti domnilor clar cum e drumul, si daca se merge la cumpana.. care vrea intra pe ultimii km, care nu la vapor.. si gata treaba. Daca nu, mai sunt variante de off-road, http://www.pensiunea-varlaam.ro/ Link to comment
iulia Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 (edited) Tommy, nu cred ca nu s-ar descurca cineva; nu e vorba de indemanare aici sau ca vrei sa demonstrezi ceva, ca nu e nimic de demonstrat. Pur si simplu poti sa-ti zapacesti masina, atat. Dar pentru tine poate masina inseamna doar fiare Later edit: Poate mergem la mare daca nu ne hotaram, abia incepe cum trebuie sezonul - la Vama e loc pentru toti, si ne putem lua corturile Edited June 13, 2006 by iulia Link to comment
Recommended Posts