Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=177938

Am mai propus o data pensiunea Varlaam. Am fost acolo, au 25 de camere, zona este misto, singura problema ar fi drumul pe ultimii 17 kilometri, care este destul de ciuruit (insa nici pe departe nu este drumul forestier de la Cumpana). L-am facut in aproximativ 30 de minute, fara nici un zgomot suspect pe sub masina.

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa ne trebuie daca ne-am coit cu locatia pana nu ne mai primeste nimeni!

Am vorbit la Pensiunea Varlaam urmatoarele:

- 10 camere duble cu baie proprie 80 RON/noapte ;

- 6 camere duble cu 2 bai comune 60 RON/noapte;

- 2 apartamente(cu cate 2 dormitoare) cu baie proprie 140 RON/noapte.

Un apartament poate fi ocupat separat de 2 familii, cu baie comuna, deci mai castigam 2 camere.

Ar iesi in total 20 de camere.

Conditiile sunt exact ce ne trebuie noua, conditii de gratare,au un foisor special ptr gratar, ne pun bucataria la dispozitie, , nu trebuie sa mancam numai de la ei.

Data limita de strans un avans este joia viitoare, 29 iunie 2006.

Stiu ca fortez un pic, imi cer scuze, dar eu deschid lista Pensiunea Varlaam, 28-30 iulie 2006

1. satori+vaxxi camera cu baie comuna

2. tommy+xenna camera cu baie proprie

3. steph + 1 camera cu baie proprie

4. brainiac camera cu baie proprie

5. ileana camera cu baie comuna

6. crisR camera cu baie proprie

AVANS:

steph 90 RON

CrisR 70 RON

tommy+xenna 90 RON

ileana 50 RON

brainiac 50 RON

satori+vaxxi 50 RON

Avand in vedere ca sunt 20 camere cu posibilitate de inca 5 prin vecini, au prioritate cei care vor da avans pana cel mai tarziu joi 29 iunie 2006. Cei care nu ajung la intalnire in Bucuresti, pot depune avans in contul forumului.

Ok.

7. iulia camera cu baie proprie - avans maine

Ceva detalii despre drumul Brasov-Intorsura Buzaului -Buzau (DN10) are cineva? Prin Bucuresti mi se pare ca e ocol... Eu tot sper ca ne mai intalnim, chiar si la Gura Teghii :)

edit: Daca e la 80Km de Brasov, se fac 255+80 =335km. Prin Bucuresti bat aproape pe la 400 (220+170). Nu mai pun timpul pierdut la tranzit prin Capitala. Stau si ma gandesc si eu pe tastatura...

Edited by perfidus

8. Sebianu' pieton, camera cu baie proprie si personala, avans maine (da, ati citit bine, vin la intilnire :D ).... cine ma ia si pe mine? ca sunt pieton deocamdata :(

Edited by sebian
Ceva detalii despre drumul Brasov-Intorsura Buzaului -Buzau (DN10) are cineva?

Referitor la traseu..

post-1549-1150888294_thumb.jpgpost-1549-1150888304_thumb.jpgpost-1549-1150888315_thumb.jpg

Distantele este:

bucuresti - gura teghii 189 km (prin buzau), am fost si prin ploiesti.. dar e riski bisnis

brasov - gura teghii 87km, respectiv 138km prin cheia

Edited by Tommy

Stie cineva cum e drumul venind dinspre Brasov? Ultima data cand am fost pe acolo erau caderi de pietre la Nehoiu si inundatii la Siriu. E drept ca era acum 2 ani, dar instabilitatea versantului la Nehoiu este o problema veche. Pentru cei ce vin dinspre Brasov, daca drumul e distrus, ocolirea prin Ploiesti, Buzau e destul de scumpa. Ca e si retur.

@pharell DBV, propunea ,acum cateva luni, ceva interesant - Rezervatia Naturala Portile de Fier. Spunea ca se poate ocupa de toata organizarea, daca va hotarati pentru zona respectiva. Toate amanuntele sunt in topicul "Calatorii"

8. Sebianu' pieton, camera cu baie proprie si personala, avans maine (da, ati citit bine, vin la intilnire :D ).... cine ma ia si pe mine? ca sunt pieton deocamdata :(

9. john+1 camera cu baie proprie

Avansul il aduc maine la intalnire.

Acum o luna si jumatate am fost la Varlaam, dinspre Bucuresti prin Ploiesti-Valeni-...samd (toate comunele alea prahovene). Nu recomand drumul sub nici o forma (prost, boring si multe limitari de viteza). Am regretat ca nu am incercat varianta Bucuresti-Buzau...

La intoarcerea din Gura Teghii am ales varianta Brasov-Bucuresti, prin Siriu. Foarte misto peisajele, drumul bun, cu cateva exceptii, in zona Intorsurii Buzaului.

Edited by Brainiac

Mai oameni buni, nu credeti ca au fost destule comentarii despre locatie si drumuri pe topicul asta? Nu am invatat nimic? Cu cat suntem mai nehotarati, cu atat timpul trece si ramanem p-afara. Eu ma bazez pe weekendurile petrecute cu voi. Concediu nu am anul asta, asa ca asta e singura sursa de reincarcat bateriile ptr muncile la care sunt sigura ca toti suntem supusi. Dupa cum vedeti, numele topicului s-a schimbat, inscrieti-va pe lista daca va place, dar va rog eu nu mai incercati sa veniti cu alte idei de locatie. Ne facem mai mult rau decat sa iasa ceva constructiv.

Si acum vesti de la Pensiunea Varlaam. Am sunat inca o data, am vorbit cu d-na Blindaru, proprietara. Mi-a lasat o impresie placuta. Amabila, mi-a spus ca nu e neaparat nevoie de avans, dar pentru siguranta noastra si a lor e mai bine cu avans. Am intrebat si de locuri de parcare ptr masinetele noastre - loc berechet! Avansul va fi trimis prin transfer bancar.

"Varlaam" sa fie, ...deja am fost inscrisa pe lista din oficiu :D

Prezentarea arata foarte bine...si parca putin "off-road" nu strica !!! Umpleti lista !

8. Sebianu' pieton, camera cu baie proprie si personala, avans maine (da, ati citit bine, vin la intilnire 40000000.gif ).... cine ma ia si pe mine? ca sunt pieton deocamdata 20000000.gif

10.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie si personala .

Avansul vine maine impreuna cu mine :->

PS> daca mai schimbati locatia va afum pe toti :tongue:

Edited by BogdanG

10. Laurentziu83

Merg unde-o fi, cat timp imi permit. Asta e.

Momentan n-am de unde avans. Mai vedem...

8. Sebianu' pieton, camera cu baie proprie si personala, avans maine (da, ati citit bine, vin la intilnire ).... cine ma ia si pe mine? ca sunt pieton deocamdata

10.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie si personala

11. Laurentziu83

12. wizzard camera cu baie proprie - avans maine

In contrapartida, este un telefon fix :D

Later Edit: Anul trecut in octombrie nici connexul nici dialogul nu aveau acoperire.

Edited by Tommy

Connex stiu ca nu avea, dar isi montasera un turn mare prin zona, care ar fi trebuit "sa dea semnal la tot cartierul". Eh, vedem la fata locului. Macar stim ca nu ne radiaza nimeni :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...