laurentziu83 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Route Planner-ul meu din 98 nu stie de A2, nici de Varlaam, dar ruta si kilometrii sunt aproximativ corecti. Iesirea din Bucuresti spre Ploiesti se stie de ce nu o recomand, iar Ploiesti-Buzau, de cate ori am facut-o pe sensul opus (cand am venit la Moeciu), am prins-o teribil de aglomerata, am fost nevoit sa depasesc chiar intr-un loc cu linie continua fix in dreptul unui borcan de Politie. Altfel, duminica dupa-amiaza (cand ma intorceam de la Moeciu) era liber. De Bucuresti-Buzau nu mai zic, il stie toata lumea, de la Buzau incolo oricum nu mai e alta varianta de drum. Link to comment
steph Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 (edited) Grupul de vineri, ora 9 AM: ileana crisR steph iulia pe unde mereti voi pe acolo merg si eu Edited July 21, 2006 by steph Link to comment
sebian Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 deci transportul este insured dar pt doi personi pe langa cei proprii. deci ori sebian + 1a ori sebian + mike.Pretentia este ca bagajele voastre sa nu masoare 2mc. Pai +1a a iesit din schema deci sunt eu si desavarsitul posesor de bac iar la bagaje eu nu am decat un rucsac. Link to comment
VAXXi Posted July 21, 2006 Author Share Posted July 21, 2006 Ultima oara cand am fost pe Urziceni-Buzau era cam foarte prost drumul; nu stiu starea lui curenta. Drumul din Ploiesti spre Buzau este foarte ok, il fac relativ des, motiv pentru care l-am propus, si zona in care mergem imi este iarasi familiara. In plus, pe drumul din Pl exista si o surpriza Va astept vineri la 10:00, la intrarea in Ploiesti (imediat dupa ce coborati podul de la intrare, pe dreapta este intrarea la hipodrom unde e un fel de mica parcare, acolo voi fi. Intrarea spre Ploiesti s-a schimbat, au trantit astia un sens giratoriu, motiv pentru care mica harta Muzica - are cineva statie si boxe ? Link to comment
john Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Pleaca cineva vineri in jur de 17 din Bucuresti? Link to comment
BogdanG Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 @John eu plec vineri pe la ora 15.30 (+/- 30min) daca este ok pt tine da-mi un semn . Link to comment
wizzard Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Sambata sunt nevoit sa ajung la serviciu... Astfel, nu pot pleca nici vineri, nici sambata mai devreme de ora doua trei. Mai pleaca cineva din Bucuresti sambata in jur de ora trei? Nu as vrea sa fac drumul singur. Nu am retinut cati km sunt pana acolo si cam in cat timp se ajunge. Link to comment
Immortal Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Pana la urma eu cu +1a venim de sambata si din...Piatra Neamt. O mica rugaminte pentru cei cu "unelte": imi routeaza si mie cineva cel mai OK drum din Piatra Neamt pana-n Varlaam? Nu de alta, da' n-am fost niciodata cu masina prin imprejurimi... Ah, si mai ajunge cineva (in afara de mine si wizzard) de sambata dup-amiaza? Sau ajungem la spargerea targului? Link to comment
sebian Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) mincare s-ar putea sa mai gasiti (cica) dar beuturi... Edited July 22, 2006 by Sebian Link to comment
john Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Nu am retinut cati km sunt pana acolo si cam in cat timp se ajunge. Parca in jur de 140 km. Link to comment
nrares Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) @Immortal Ti-am desenat o ruta aproximativa, e destul de usor sa te descurci. Edited July 22, 2006 by nrares Link to comment
paul_marines Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Immortal @ Ti-am desenat o ruta aproximativa... Asa este, ceva aproximativ va ramane si din masina varului Immortal, ceva pe la Moinesti si daca nu-i zboara si eleronul, sigur pe portiunea de la Intorsura Buzaului pana la barajul Siriu ii mai ramane doar volanul in mana sau mai bine doar Immortala alaturi. Ce mai, Paris - Dakar in toata regula. Immortalule ai CASCO si asigurare de viata, nu? Link to comment
nrares Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Hai ca nu-i asa rau drumul ala. Eu l-am facut luna trecuta de la Buzau la Cluj, prin Miercurea Ciuc si masina a fost OK. Cea mai rea portiune de drum este in Intorsura Buzaului, in oras. Ben Laden ar muri de invidie vazand ce-au reusit romanii nostrii sa faca fara bombe sau alte substante explozive. Link to comment
paul_marines Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Ti-am spus eu ca NRares e pizmas, desi nu recunoaste ca se de 5 ori pe zi catre Mecca, si-a pus in gand sa ne scada cu 33% numarul Kalosilor de la malul marii. Adio immortalitate. Mai Rares, macar o tzuica de pruna rastalmacita dai, daca vin si eu sa-i tin locul lui Immortal? Link to comment
dreamlike Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Sper ca nu e prea tarziu pentru inca un constantean fara prea multe pretentii: 1. satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. Xenna +1 +Tommy+0 - apartament 8. john+1 camera cu baie comuna 9. BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + Mike1Mega camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14. Laurentziu83+1 camera cu baie comuna 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel +1 - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata 18. alx + 1 - camera cu baie comuna (de vineri seara) 19. perfidus + 1, camera cu baie comuna, de vineri 20. Immortal + Immortala, camera cu baie proprie, cel mai probabil de vineri seara 21. _romulus_ +1,1/2, 99% de vineri dupaamiaza, camera... ce o fi, fara pretentii. 22. Dreamlike + 1 de sambata dimineata (vin din Sibiu pe Brasov) Link to comment
ileana Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Nu e prea tarziu @dreamlike, o sa pici tocmai la fix sa faci o oala maaaareeee de cafea de reveneala Link to comment
Immortal Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Adica bey dreamlikeule, vrei sa zici ca eu sunt constantean pretentios? Gura Teghii = Varlaam? Ah, cat despre eleronul meu, sta bine - incerc sa-l aduc, macar IN portbagaj, la prima intlanire locala post-Varlaam Fix-list: 1. satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. Xenna +1 +Tommy+0 - apartament 8. john+1 camera cu baie comuna 9. BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + Mike1Mega camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14. Laurentziu83+1 camera cu baie comuna 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel +1 - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata 18. alx + 1 - camera cu baie comuna (de vineri seara) 19. perfidus + 1, camera cu baie comuna, de vineri 20. Immortal + Immortala, VREAU camera cu baie proprie (!), de sambata dimineata (din Piatra Neamt) 21. _romulus_ +1,1/2, 99% de vineri dupaamiaza, camera... ce o fi, fara pretentii. 22. Dreamlike + 1 de sambata dimineata (vin din Sibiu pe Brasov) Link to comment
Pepinno Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 ME!!!!!!! 1. satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. Xenna +1 +Tommy+0 - apartament 8. john+1 camera cu baie comuna 9. BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + Mike1Mega camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14. Laurentziu83+1 camera cu baie comuna 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel +1 - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata 18. alx + 1 - camera cu baie comuna (de vineri seara) 19. perfidus + 1, camera cu baie comuna, de vineri 20. Immortal + Immortala, VREAU camera cu baie proprie (!), de sambata dimineata (din Piatra Neamt) 21. _romulus_ +1,1/2, 99% de vineri dupaamiaza, camera... ce o fi, fara pretentii. 22. Dreamlike + 1 de sambata dimineata (vin din Sibiu pe Brasov) 23.PEP`u + EA Link to comment
ileana Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 11 camere cu baie proprie rezervate - disponibile doar 10 9 camere cu baie comuna rezervate - disponibile doar 8 2 apartamente rezervate - disponibile 2 AVANS steph 90 RON CrisR 70 RON tommy 90 RON ileana 50 RON brainiac 50 RON vaxxi 50 RON xenna 50 RON john 50 RON wizzard 50 RON zmeu 50 RON BogdanG 50 RON sebian 50 RON iulia 50 RON ticodriver 100 RON pixelconcious 50 RON gigi-kent 50 RON Link to comment
laurentziu83 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Si cu aceasta cam trebuie sa inchidem lista de inscrieri la vila deoarece am depasit capacitatile de cazare si s-ar putea sa ramanem pe dinafara. Alte posibilitati de cazare in apropiere nu sunt disponibile, asa ca... Link to comment
_romulus_ Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Ca sa stiu... Inteleg ca nu sunt posibilitati de cazare in imprejurimi. Pe lista sunt, avans nu am dat. Nu as vrea sa ajung acolo si sa dorm cu familia in masina. Am rezervare, sau nu? Se poate instala cort pe undeva pe aproape de pensiune? Link to comment
ileana Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 @romulus, deocamdata e greu de raspuns la intrebarea ta, mai ales ca vad ca esti inscris cu + si +1/2. Luni voi suna la Varlaam, sa intreb de cort. Am postat numarul de camere solicitate si cele existente, si avansul, nevrand sa supar pe nimeni cu vreo remarca de genul "ne pare rau, dar nu mai sunt locuri, nu v-ati inscris pe lista mai devreme/nu ati dat avans". Din experientele anterioare, iti spun ca se pot intampla multe, independente de vointa noastra, in cele 6 zile cate au mai ramas pana la plecare. Stiu ca nici tu nu poti sta in nesiguranta pana in ultima zi, dar asta e situatia. Sa speram ca exista loc de instalare cort, in eventualitatea ca nu vor mai fi camere. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar nu as vrea sa fie cineva pus in situatia sa ajunga la Gura Teghii si sa nu aiba unde sa se cazeze. Mai bine sa stim de la inceput pe ce picior stam. Link to comment
_romulus_ Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) Nu e nici o problema. Eu vin oricum. Stau cu voi pana vineri seara, daca nu am unde sa stau, merg mai departe, la mare si particip si la intalnirea constantenilor Oricum, pana vineri mai mancam cateva paini Edited July 22, 2006 by _romulus_ Link to comment
Recommended Posts