ileana Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Dupa ce te-ai zbatut atat ptr baia proprie, renunti la o noapte. Treaba ta! S-ar putea sa ajungi tot in tufiuri Link to comment
Immortal Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Iti dai seama ca te mananc, nu? Sa nu se poata asa ceva! Pai de ce e lista? Nu ca sa n-ajungem in tufisuri? Si sa vezi ce-o sa ma mai zbat... Link to comment
steph Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 ok... deci maine dim la 9 pleaca primul pluton Link to comment
ileana Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 SARCINA ptr cei care raman cei din urma: daca apare cronicuta lui @obi pe intalnirea din Bucuresti, printati-o, pozati-o sau memorati-o si varlaamistii va vor fi recunoscatori Eu am plecat, sa ne vedem cu bine la Gura Teghii! Link to comment
mike.omega Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Sarcina indeplinita! Aduc eu cronica listata Link to comment
john Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 PLecare vineri seara ora 16-17 in principiu la baza podului peste centura buc de pe drumul Buc - Bz, complex EUROPA. alx john Eu aman plecarea pentru sambata dimineata, deci ma retrag si din lista cu gratarul de cu seara. Lista actualizata alx 2 persileana 2 pers sebian 1 pers Xenna + Tommy 2 pers Brainiac CrisR 1 pers VAXXi Laurentziu83 2 pers (mai curand 1+1/2, dar...) _romulus_ 3 persoane mike.omega Immortal +1 perfidus +1 Iulia +1 Gigi-Kent +1 Total (partial): 24 persoane Link to comment
_romulus_ Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Eu m-am intors ("> Primele poze: Sa consumat... Focul pentru gratare: Grinda buclucasa... apropo, cati ati dat cu capul de ea? Gratarele: Link to comment
sorinrec Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Offf mama ei de treaba ce chinuiti sunt acolo.Pacat ca unii mai trebuie sa munceasca .Poate voi reusi la alta intalnire sa particip. Distractie placuta tuturor si aveti grija la grinda buclucasa. Link to comment
_romulus_ Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Si cateva peisaje... Se calculeaza pretul primei mese la Varlaam: putina miscare, nocturna offroad... senzatii tari Doi cu sapa, cinci cu mapa... Link to comment
marius_eugen Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Felicitari pentru distractie si va asteptam teferi si nevatamati inapoi la casutele voastre si la prima intalnire a clubului . Nu fiti egoisti si bagati mai multe poze ... macar cu atat sa ne alegem si noi ... astia mai nefericitii care nu am reusit sa ajungem ! Link to comment
wizzard Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Am ajuns si eu. A fost prima mea iesire ca membru Daewooclub.ro si sunt foarte incantat. De asemenea, sunt placut surprins de comportamentul Matizului in afara orasului. Sunt dezamagit ca a fost prea putin (as mai fi stat macar 3-4 zile) si de faptul ca masina nu vrea sa mearga cu mai mult de 145 km/ora . Abia astept evenimentul din august . Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Lasa ca la un moment dat ai zburat pe langa mine. Link to comment
wizzard Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Probabil ca batea vantul din spate . Serios vorbind, am avut o ... problema care se cerea rezolvata cu promptitudine. Si, m-am gandit eu, sa va depasesc pe toti, sa trag undeva pe dreapta, sa rezolv problema si sa va ajung din urma. Din cauza faptului ca posed Matiz, am renuntat la varianta asta: mi-ar fi luat ceva timp sa-mi reiau locul in formatie. Multumesc pe aceasta cale celor care au hotarat sa oprim pentru o mica gustare . PS: Multumesc si lui Immortal si partenerei acestuia pentru ca m-au gazduit. Altfel, Obi draga, ramaneam fara pat. Acum intelegi motivul pentru care eram asa 'disperat' sa aflu daca am pat rezervat? Link to comment
Tommy Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) Lasa Wizzu, ca nu esti singurul pe care il bate vantu la pedala din dreapta Din ce-am vazut eu.. mai toti sunt cuminti ) Edited July 30, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) The Real Varlaam Off-Road Adventure > Edited July 30, 2006 by Sebian Link to comment
Tommy Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Off-road-ul ca off-road-ul.. Dar sa nu uitam de apele minerale de la Clui si .. de la Bucuresti Link to comment
perfidus Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 "> Sper ca ati ajuns toti cu bine pe la casile voastre. O sa-mi ia ceva timp sa ma "adun" si sa pot sa revin la treburile plictisitoare de zi cu zi. Noroc cu forumul, e bine ca va stiu acum si in postura "live"! Pozele vor mai fi inca un subiect fierbinte zilele astea, abia le astept. Deocamdata cateva: Nocturna, Lacatuserie Matiz, Sonorizare clorofilica foc de tabara Link to comment
gigi-kent Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) Acum am ajuns si eu acasa. Am mai facut un ocol Intorsura Buzaului - Sacele - Muntele Rosu - Cheia - Ploiesti si apoi la Galati. Super frumoase peisajele mai ales la Siriu si Muntele Rosu dar si pe drum unde nu prea am putut poza. Altele... Altele... Altele... Altele... Altele... Edited July 30, 2006 by gigi-kent Link to comment
Satori Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Foarte frumos Am ajuns si noi cu bine gratie alx-ului si mitsu-lui Link to comment
laurentziu83 Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 De 10 minute am ajuns si eu, gratie unui ocol pe la Siriu, un radar pe la intorsura Buzaului (70 in localitate, pe drum drept, logan albastru, nemarcat, numere MAI) si apoi pe la Poiana Brasov si intoarcere pe valea Prahovei si apoi drum liber de la Ploiesti pana acasa. Link to comment
MCojo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 (edited) Mai voi sunteti de belea... l-ati pus pe @Alx-u' sa se aplece la gratar?! ) Si care admin era cu "furculita" in spatele lui?!! Edited July 31, 2006 by MCojo Link to comment
Recommended Posts