sebian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Mike, sunt sigur ca Desăvârşitul va gasi, ca intotdeauna, o solutie buna...daca nu o fi prea ocupat Link to comment
ileana Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 fftopic: Acest topic a batut recordul de postari la toate topicurile de intalniri nationale! Traiasca! Link to comment
Satori Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Asta e din cauza faptului ca am plimbat intalnirea, din pacate. Dar, s-a dovedit, oriunde ne-am duce, intotdeauna o sa ne simtim bine Link to comment
sebian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Si ne săvârşim intr-un mare fel Link to comment
ileana Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Ne savarsim desavarsit..de frumos! Link to comment
steph Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Guys a fost super super super tare. De acum fac tot posibilu sa nu mai lipsesc doar ca ... dupa fiecare intalnire o sa am nevoie de articulatii noi pt. off-road si baterie pt. gratare si muzica In poza de fata matizu gusta in sfarsit drumuri asfaltate ... si se lipea un pic de asflat ca de noroi se saturase Link to comment
BogdanG Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 A fost foarte frumos la Varlaam ,ne-am simtit foarte bine PS> cind e urmatoarea intalnire ? In weekendul asta nu ? Link to comment
Tommy Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Dorinta Ilenei -------------- de tommy Pe alb scaun ma cufund , un motor in zare-aud, E un vajnic calator, ce apare in decor, Ma repad incet spre poarta, si sa vad daca-i cu toarta, Insa singur spre noi vine, un barbat serios, in fine, Numarul de Cluj apare, clar ca e venit cu soare, Cum de seara intrebai, pe lista nu apareai, Ne-am gandit atunci alene, ca n-aveam nimic in vene, E-a Ilenei nene priza, asta chiar ca e surpriza Pe cand apa degustam, prunele nu le vedeam, Insa-ncep a se simti, pfui, da-i buna nu cobi, De se termina indata, alta bem, suntem o ceata Gasca zdravana apare, cine e in frunte oare? Eu cu ochii la palinca, domnu meu nu la horinca, Peste gardul din Varlam, aparu si-un cal troian, Dar frumos in galben oare, n-o fi tocmai in parcare, Dupa lungi si-obositoare, tocmai mandra ca o floare, Vajnica si cu temei, o muiere-ntre femei, E intr-adevar Ileana, mandra ca si Cosanzeana, Ce mai.. fericire mare, el in brate-o strange tare, Ea nu se da dusa-n vrie, inima-n pept cu tarie, Toti, se vede de departe, fericiti mai rau ca spate, Capul mesei il ocupa, gazda nu mai sta si-n pripa Pregateste un oloi de ciorba de pasaroi, Unii-o clipa ca-i de burta, haide ca nu e statuta, Dara clar nu asta fierbe , lasa sangele s-alerge, Si chioras privind la soare, mai rezista astia oare, Ori merg ca sa rupa patul, chiar deasupra-s cu cazatu, Si as prefera sa cada, inainte de spovada Eh, dar tuica semn imi face, am piedut sirul si pace.. Dragostea si cu amorul, ulciorul si dormitorul, Vreme vine, vreme trece, bun sa ai de unde-alege, Viata s-o cu varf traiesti , la cluj sau la bucuresti, Noua sa ne povesti, de nepoti si alte vesti, Valvataia nu sa stinga, sa mai bem o horospinca, Hai s-o tai acum cat poate nu ma-njura chiara toate, Ca se stie vine timpul, sa lasam sa-si faca randul, Fiecare-n gura lumii, ca mireasa-n varful .. Link to comment
ileana Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 @moshule, nu strica rima baiatului! Link to comment
Moshu Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Te-am lasat pe tine sa editezi: sa pui p-ul la locul lui. De trei ori traiasca! Am lipsit eu la asa telenovele... ("> Link to comment
ileana Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Haahaa!!..si nu le stii pe toate moshule!! In alta ordine de idei, eu nu stiu de ce ne-am omorat masinetele, cand aveam cursa speciala din Bucuresti. Si il luam si pe desavarsit din statie! Link to comment
Moshu Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Lasa ca aflu eu. Si oricum vad episodul urmator cu siguranta! In septembrie. Link to comment
sebian Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ca sa revenim un pic cu picioarele pe pamant, aseara s-au mai "decartat" ceva poze, ajungand la ~1100 bucati . Diseara se inchide sandramaua si se trece la procesarea dvd-urilor. Deci...va mai astept si astazi. Link to comment
laurentziu83 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Prin posta se pot expedia? Link to comment
sebian Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Da-mi adresa pe mp si intreaba-l si pe colegu Kent daca vrea Link to comment
gigi-kent Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Bineinteles ca vreau si eu. Se mai pune problema? Link to comment
sebian Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Bine, bine , daca insisti...desi sa stii ca am inteles de prima oara Link to comment
Immortal Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Si eu vreau In sfarsit, am ajuns si eu acasa (bwleah, cald, urat si 'muncitoresc') dupa 1850km. Splendida vacanta, splendid Varlaam si splendide posibile viitoare locatii (de care s-a interesat prietena) Ah da, si splendida bricheta Link to comment
ileana Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Sa cresteti mari immortalilor, si sa imi dati un foc la Paltinis! Link to comment
Satori Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ce bricheta? Immortale, asa e ca nu ai condus tu? Nu pare a fi consumul tau... Link to comment
ileana Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 O bricheta pe care m-am dus sa o iau din masina sa i-o dau lui Immortal(fiindca e simpatic si a fost un mare domn,respectiv doamna, ca l-au primit pe wizzard in mult ravnita camera-apartamnet cu baie proprie ). Dupa ca am luat bricheta din torpedou, am inchis usile si am dat de lucru cu panza de bomfaier, numarul lui zmeu ( iertare ptr damageuri) si umerasul xenne-ei Link to comment
Immortal Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Immortale, asa e ca nu ai condus tu? Nu pare a fi consumul tau... O ba da ... Asa, si bricheta are gasolina si-mi aprinde chiar acum tigarile... Link to comment
laurentziu83 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 CINE MI-A DAT LA VARLAAM BANI PENTRU SUPRORT DE TELEFON SA RIDICE MANA. eventual mp la mine sau la ileana. Am uitat sa-l trec pe lista dar am ramas cu banii. Link to comment
ileana Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 ileana 1 buc iulia 1 buc tommy 1 buc Ne mai tre'be unu'! Link to comment
Recommended Posts