VIPER Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Gizas, carcotasule, citeste mai atent... NOI am stat la manastire! In rest e plin de hoteluri si vile turistice! Chefurile mari le-am avut la hotelul Diana: http://www.hoteldiana.ro/ Link to comment
Tommy Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Am citit atent Dar informatiile erau cele despre Academie. Bine.. eu ma supun majoritatii, nu votez nici data nici locul, recunosc insa ca imi place lacul de mor Link to comment
dreamlike Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Tommy said: Pai nu-i asa mare diferenta dreamlike.. 700 sau 1.1 mil.. 400000/zi plus 5% taxa de hotel inseamna aproape 1 mil numai la cazare??? VIPER said: Chefurile mari le-am avut la hotelul Diana: http://www.hoteldiana.ro/ Chiar arata bine varianta asta. Link to comment
VIPER Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Revin si zic: aveti poze si de la Diana, si de la Manastire, etc, aici: http://community.webshots.com/album/546581981ZNBuLT (sunt poze facute de mine, deci nu-s de reclama). Link to comment
steph Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Si eu am fost de cateva ori la sambata si e dragutz. Cum vreti dar si pe mine ma tenteaza lacul plus ca deja am gasit loc unde sa ne cazam toti la un loc etc. Altfel, cum vreti voi. Link to comment
paul_marines Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Un punct de vedere personal din est, vorba celor de la Pet Shop Boys: GO EST - numai vara Sambata are cateva avantaje in planificarea calatoriei mele. 1. Zona deosebit de frumoasa si cu multe posibilitati de organizare; 2. Si eu am Kalos SE nu Matiz X5; 3. La intoarcere pot aborda TransFaGaRaSaNul in prima parte a etapei de mers fapt pe care sigur il vor face mai multi si o putem pune de o sedinta foto in locurile pitoresti de multi stiute; 4. Esticii putem veni pe Dn 11 - Nehoiasu - Siriu si sa trecem pe la vulcanii lui Moshu evitand Hollywood Valey sau DN 1 TV 5. Aprovizionare din Metro BV 6. Balanta inclina catre propunerea VIPER-ului desi obisnuiam sa-l contrazic. De ce nu si o intalnire sub mantie monahala . Din meniu: rugaciuni sa mearga motoarele, post cu crochete, cazare in chilioare sobre, muzica data la maxim ...in castile de walkman, si vin cu linguritza la impartasanie. Poate ne spovedim si ne mai resetam ECM-urile de pacatele vitezelor maximale. Aceasta nu este o recomandare ci doar un punct de vedere Edited June 3, 2006 by safari hunter Link to comment
nrares Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Din cate am observat nu s-a stabilit inca nimic concret. Eu v-as propune asta http://www.cheile-oltetului.ro/ Link to comment
VAXXi Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 dreamlike said: Personal, daca asta conteaza, as vota pentru Sambata. La Cumpana mi se pare foarte scump (250 ron numai cazarea???) Cine a zis de 250 RON ?!? http://www.posada.ro/cabana_cumpana_tarife.htm 108 RON camera de 2 locuri (deci 54 RON/persoana); 132 RON camera de 3 locuri (deci 44 RON/persoana), in banii astia fiind si micul dejun inclus. Tinand cont de intalnirile trecute, cred ca o locatie prea linistita (aka Sambata) nu ar conveni nici potentialilor vecini, nu ne-ar conveni nici noua ca loc/sonor de desfasurare Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Am fost intr-o tabara la Cumpana in clasa a 12-a. Daca nici noi, elevi de a 12-a nu am facut galagie, atunci cine? PS: Si noi am fost acolo cu autocarul si am luat-o prin partea stanga a lacului deci daca autocarul poate, Matizul de ce nu? Edited June 3, 2006 by Zmeul cel rau Link to comment
Moshu Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 nrares said: Din cate am observat nu s-a stabilit inca nimic concret. Eu v-as propune asta http://www.cheile-oltetului.ro/ Exceptionala locatie. Preturi? Link to comment
Lucian79 Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Mai fratilor, hotarati-va odata sa-mi pot face si eu calculele Link to comment
Tommy Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 nrares said: Din cate am observat nu s-a stabilit inca nimic concret. Eu v-as propune asta http://www.cheile-oltetului.ro/ Pensiunea noastra va pune la dispozitie urmatoarele: * 10 camere duble cu grup sanitar propriu * 5 apartamente de maxim 4 persoane Link to comment
VAXXi Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 Adica, prea putin, nu stim daca e liber/daca sunt locuri ... ramane Vidraru Dupa cum stau voturile, 99% va fi 28-30 iulie. Link to comment
VIPER Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Distanta intre Hotelul Diana si gardul Manastirii este cam de 1km. De la gardul Manastirii pana la Biserica sau pana la Academie mai sunt vreo 500m. Daca va uitati (v-ati fi uitat) la pozele facute de mine, ati fi vazut ca intr-una din nopti am avut concert cu Heaven si Blkondie, si asta se intampla pe la 1-2 noaptea. Zau ca nu era liniste! Plus ca se statea si afara pe terasa... Link to comment
Mircea Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Zona Sambata este exceptionala Acolo parca m-as baga si eu cu 1 +1/2 )"> , dar ramane sa mai vedem, serviciul meu acum e ceva de groaza... ("> Link to comment
dreamlike Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 VAXXi said: ... 108 RON camera de 2 locuri (deci 54 RON/persoana); ... Ai dreptate mare licurici ca ar veni 54 ron / caciula (+5% taxa de hotel) insa eu fiind un baiat bine crescut, parerea mea, nu o sa o las pe sotia mea sa-si plateasca partea asa ca o sa-i platesc si ei cazarea. Link to comment
hitman Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 VIPER said: Distanta intre Hotelul Diana si gardul Manastirii este cam de 1km. Are maicute minastirea? Link to comment
Lucian79 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Cine se ocupa de cazare, ar trebui sa obtina un discount de 10% .. ce naiba doar le ocupam instant toate camerele Quote ... 108 RON camera de 2 locuri (deci 54 RON/persoana); ... La 110 RON am stat la camera de 3 stele cu AC&shit. Deci cam scumpisor. Link to comment
Seba Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) "Are maicute minastirea?" Numai "taicuti" ca e manastire de calugari. Edited June 4, 2006 by Seba Link to comment
MCojo Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Sunt prea multi pentru tine Ileano... nu te multumesti numai cu... > Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Ok, data s-a stabilit: 28-30 iulie 2006, hai sa alegem si locul Joi cred c-am putea deja sa incepem strangerea avansului Link to comment
totti Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Pai si cum votam??? Cred ca ar fi trebuit facut sondaj separat... Sau vrei ca cei care au votat deja data sa nu mai voteze locul Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 PS a trebuit sa sterg sondajul vechi pt. ca nu se putea vota la a 2a intrebare. Link to comment
iulia Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Asa, deci sa va povestesc cum mi s-a luat mie de tot de a mai merge la Cumpana. Am plecat sambata dimineata intr-acolo; drumul frumos ca de obicei, pe alocuri rupt dar nu cine stie ce. Ei bine, nu l-am ascultat pe MCojo care ma invata de bine si, la indicatorul cu pricina care arata ca mai sunt 15 km pana la Cumpana am cotit stanga, prin tunel. Foarte proasta alegere, in viata mea n-am vazut un drum mai prost. E drum forestier, si cum in ajun plouase, arata foarte rau. Eu m-am incapatanat sa merg mai departe, deh aveam scut si garda la sol inaltata, n-ar fi trebuit sa fie o problema. La un moment dat insa, am dat de niste urme de masina imprimate adanc in pamantul nisipos. Am “calcat” pe ele si am dat cu scutul de 2 ori de creasta de pamant ce se formase intre ele. Asta m-a facut sa reconsider dorinta mea de a mai ajunge la Cumpana pe-acolo. Va spun, e off-road de-a dreptul, iti faci praf masina. Ok, nu m-am convins, am incercat altfel – o roata pe o urma, alta pe “culme” , masina inclinata la 30 de grade. N-as mai vrea sa repet experienta. Dupa ce am mers 3 km pe drumul asta, am facut cale intoarsa si am luat-o spre baraj, pe drum asfaltat (la dreapta fata de indicator) Am continuat drumul si am ajuns la alta cabana – Valea cu Pesti. Destul de draguta, am facut poze pe-acolo, am luat si datele de contact. Dupa care am mers mai departe, cu intentia clara de a ajunge totusi la Cumpana, ocolind lacul. Am mers 30 de km; foarte obositor drumul pentru ca era plin de “carii” – gropi puse aproape una langa alta care te obligau sa faci un adevarat balet pe serpentine. Intr-un final am vazut Cumpana pe malul celalalt. Am ajuns la pod si…alt drum forestier, tot prost, dar parca ceva mai putin prost ca celalalt. Oricum, de mers pe el cu un Jeep. Incepuse sa cuvânt_urât_autocenzurat rau si am facut cale intoarsa, dar probabil as fi ajuns la Cumpana - erau de mers 7 km. Acum se pun in balanta cei 15 km de mers pe drum foarte prost cu cei 30 de km in plus + 7 tot de drum forestier (prost). Nu cred ca as mai repeta prea curand experienta Cumpana; din momnetul cand am cotit pe pod mai erau doar vreo 25 de km pana la cabana Balea. Si in curand se deschide Transfagarasanul. Decat Cumpana, as vota Balea oricand. A si sa nu uit, drumul era plin de turme de oi care plecau la munte. Am intalnit doua de doua ori – si la ducere si la intoarcere (a se vedea atitudinea ciobanului mioritic). Am inteles ca mergeau spre cabana Capra. Interesanta experienta. Link to comment
Recommended Posts