Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Se pare ca Iulia a pus punctul pe i. Superbe pozele, dar eu vin cu elicopterul lui Gigi, ca jeep n-am... Si parca n-as baga Cielo pe acolo, mi-e mila de ratele mele la banca Dar de la Sambata vreo veste apropos de drum? Link to comment
steph Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Pe la sambata e bun. Eu parca ma bag si la cumpana ca asta micu e dresat bine Una din sesiunile de offroad... Link to comment
dreamlike Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 ... Dar de la Sambata vreo veste apropos de drum? Pai drumul la Sambata e cam asa: Bucuresti - Brasov - Fagaras - dupa aprox. 15 km faci stanga spre Sambata inca vreo 10 - 15 km pe drum asfaltat. Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) La urma urmei daca ramane Cumpana vin cu Lada si va fac pe toti > Dar cum naiba se comporta tractiunea pe spate raman de vazut, in schimb cu partea de suspensie pe foaie de arc nu-mi fac nici o problema de gropi si alte alea... Adevarat ca trebuie sa-mi iau cisterna de benzina cu mine, dar macar ) ) nu raman in drum Opaaaa, suntem la egalitate. Edited June 6, 2006 by Moshu Link to comment
MCojo Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Moshule daca e vorba de Lada, mai ai loc de inca 2... platim bine... Cat priveste tractiunea spate... Edited June 6, 2006 by MCojo Link to comment
VIPER Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Pentru sambata mai este o varianta pe care putina lume o stie. Eu pe acolo am mers si am dat de un drum extrem de bun si exceptional ca peisaj! A, si pustiu Si anume am luat-o prin Zarnesti si pe sub munte, nu pe sus pe la Fagaras. O sa incerc sa gasesc harta pe care am folosit-o atunci si o sa scriu aici exact traseul. Iata si traseul. Noi am mers "pe jos" adica la Sinca am facut stanga pe ruta Sercaita - Recea - Sambata de Sus. Link to comment
Seba Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Zarnesti, Sinca, Recea, Gura Vaii, Lisa, Sambata de Sus si Complexul turistic Sambata. Cred ca asta e traseul. Scuze acum am vazut ca ai pus harta. Edited June 6, 2006 by Seba Link to comment
perfidus Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Votez si eu pentru Sambata si voi face tot posibilul sa o comit si eu pentru prima oara anul asta. Nu e departe si chiar imi doream sa trag o tura prin Fagaras, ceva usor, de incepator. Macar ii vad mai de-aproape ) Cum aflam cat costa cazarea la H.Diana? Nu mai stiu pe unde era lista, poate cineva sa adauge: Perfidus 1+1 (posibil inca 1/2. daca mai vin si altii cu odraslele) Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Asta era ultima varianta a listei, pe cand ne duceam la Felix... Eu zic sa o reeditam, ca sa stim exact cine vine si cine nu. 1. Satori si VAXXi 2. Moshu, Moasha + Cielofan (camera de 3 de vineri) - confirmat 3. steph - camera 2 persoane de vineri 4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez 5. ileana - camera cu 5 paturi 6. totti + totti_na 7. MCojo + 1 8. Immortal + Immortala 9 Ovidiuc+1 10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri 11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri 12 Tommy 12' Xenna 14. CrisR 15. Brainiac 16. Lucian79+ 1 17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri 18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie nu scapati de mine 19. claz + 1 20. vector + 1 de vineri (80% sanse) 21. Pedala + 1 22. 5orin + 1a 23. _romulus_ +1 (poate +1,1/2) 24. Laurentziu83 25. Perfidus 1+1 (posibil inca 1/2) Propun sa intre fiecare pe lista si sa-si updateze optiunea, acolo unde este cazul. Cei care au renuntat e bine sa se "stearga" singuri de pe lista. Sau poate e mai bine sa incepem alta? Vaxxi, hotaraste tu te rog. Edited June 6, 2006 by VAXXi Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Eu zic ca n-are rost sa incepem alta. Cine stie ca nu poate/nu vrea sa vina, se taie din lista si gata. Link to comment
perfidus Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Tocmai o cautasem si eu, era cu 7 pagini in urma . "Deci:" (ador cuvantul asta...) 1. Satori si VAXXi 2. Moshu, Moasha + Cielofan (camera de 3 de vineri) - confirmat 3. steph - camera 2 persoane de vineri 4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez 5. ileana - camera cu 5 paturi 6. totti + totti_na 7. MCojo + 1 8. Immortal + Immortala 9 Ovidiuc+1 10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri 11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri 12 Tommy 12' Xenna 14. CrisR 15. Brainiac 16. Lucian79+ 1 17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri 18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie nu scapati de mine 19. claz + 1 20. vector + 1 de vineri (80% sanse) 21. Pedala + 1 22. 5orin + 1a 23. _romulus_ +1 (poate +1,1/2) 24. Laurentziu83 25. perfidus +1 (sau +1 si 1/2, mai vedem) - o camera dubla Ori Cumpana, ori Sambata, mi-e totuna. Dar va zisei, doar ce am votat la Sambata, la Cumpana am mai fost desi e mult de atunci. Edit: Scuze, cred ca a modificat Vaxxi odata cu mine lista ?! Edited June 6, 2006 by perfidus Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Ok, uite si un link pentru Sambata Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 E frumos si la Sambata, dar: - rezervarile se fac numai cu plata integrala in avans -- naspa - e hotel cu 86 de locuri, deci n-o sa il avem pe tot la dispozitie ... cam delicat, in caz ca dam o muzica noaptea, ceva de genul asta - Camera dubla: 140 lei/cam/zi Link to comment
perfidus Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Muica, ce ustura... 140RON camera dubla cu mic dejun ). Asa e si prin Brasov. Deh, confort trei stele! Poate ne dau un discount de volum? Link to comment
CrisR Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Hotelul pare dragut, dar... 1. rezervare cu plata integrala in avans... 2. Camera dubla : 140 ron / zi... Cam maricele preturile. Ar trebui sa mai cautam si alte variante de cazare. O sa incerc sa vorbesc cu cineva din zona, sa vad ce ne poate recomanda in conditiile pe care le vrem noi. Link to comment
VIPER Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Fratilor, wake-up, e PLIN de moteluri si hoteluri acolo, sunt si mai mici! Am pus link-uri mai devreme, sunt acolo toate... Apoi, alea-s preturi de agentie. Maine sun eu acolo si le aduc aminte de miscarea de anul trecut, sa vedem ce iese. Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 N-am facut nici o intalnire pana acum in hotel, aia e problema. Hotelu' e mai scump, mai slab cu curtea/gratarul/scandalul, nu prea se poate inchiria cu totul. Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Da unchiule, dar intreba cineva de Diana. Si gata. N-o sa mai intrebe nimeni la ce preturi sunt. Link to comment
Tommy Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Asa-i cu votul, intai votezi.. si apoi vezi ce iese Edited June 6, 2006 by Tommy Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 E stransa treaba, dar se pare ca Sambata bate Cumpana. > Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Sambata o bate Cumpana, dar la 2-3 nopti cu 1 milion jumate ... :- Link to comment
Tommy Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Eu cred ca unii au mai multe conturi S-o facem public > Eu unul vreau la lac, de vinerea nu de sambata Edited June 6, 2006 by Tommy Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Asa e, dar astea-s optiunile la vot. O sa fie o excursie de 10 mil daca pui si benzina, bautura si femeile. Link to comment
perfidus Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Daca iese balotaj , la turul 2 eu cu cine votez... Link to comment
dreamlike Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Fratilor, wake-up, e PLIN de moteluri si hoteluri acolo, sunt si mai mici! Am pus link-uri mai devreme, sunt acolo toate... Apoi, alea-s preturi de agentie. Maine sun eu acolo si le aduc aminte de miscarea de anul trecut, sa vedem ce iese. Mergem pe mana ta monseniore! Link to comment
Recommended Posts