Moshu Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Vaxxi, las-o asa ca oricum mergem unde "vrea muschii nostri". Eu am votat Sambata, dar crezi ca la Cumpana nu vin? > Link to comment
Tommy Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 FRAUDA! FRAUDA! FRAUDA! Urma scapa Urna Link to comment
dreamlike Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) Urma scapa Urna Tommy sper ca nu ai vreo legatura cu fraudarea alegerilor? Edited June 8, 2006 by dreamlike Link to comment
Tommy Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Dreamlike : 17-15?. ? Pai .. e cazul ? Moshu: .. stii cum a zis Basescu.. ati furat poporu cu calculatoru Link to comment
MCojo Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) Presimt ca aici si-a "bagat" coada si Tommy... doar la el a fost urna nu?! Edited June 8, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 1. Satori si VAXXi 2. Moshu, Moasha + Cielofan (restante ceva? S"> ) 3. steph - camera 2 persoane de vineri 4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez 5. ileana - camera cu 5 paturi 6. totti + totti_na 7. MCojo + 1 8. Immortal + Immortala 9 Ovidiuc+1 10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri 11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri 12 Tommy 12' Xenna 14. CrisR 15. Brainiac 16. Lucian79+ 1 17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri 18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie nu scapati de mine (cred ca tot 3 22000000.gif ) 19. claz + 1 20. vector + 1 de vineri (80% sanse) 21. Pedala + 1 22. 5orin + 1a 23. _romulus_ +1 (poate +1,1/2) 24. Laurentziu83 25. Perfidus 1+1 (posibil inca 1/2) 26. Zmeul cel rau 27. kata + 1 (in functie de cost cazare) 28. John + 1 29. VIPER + 1 (speram) 30. Safari +1 Link to comment
VIPER Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Mergem si la Cumpana, dar trebe sa vorbesc din timp sa caut o masina mai potrivita... Link to comment
steph Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 intalnirea nationala offroad daewoo Link to comment
VAXXi Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Well, am ratat topicul asta azi, ca n-am fost la calculator N-a masluit nimeni voturile, garantez pentru asta. Eu zic ca ne descurcam pe portiunea aia, ca doar n-o fi rally raid. Mergem usor si trecem, cat de naspa poa' sa fie ? Link to comment
VIPER Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ti-e usor sa zici... Io nu am nici scut, si am si garda joasa... Acum caut pe la prieteni un 4WD pentru atunci... Link to comment
VIPER Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Multumim, deci merge si cu elicopterul Link to comment
sebian Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Si daca sunt unii fake? Adica unii care voteaza de 2 ori cu alt id sau voteaza sa se afle in treaba? Si cati useri cu doua sau mai multe conturi sunt pe acest forum, stimata domnisoara? Link to comment
iulia Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) Pai de unde sa stiu? Daca s-ar sti, care ar mai fi ideea? Oricum vad ca "iuzarul" tau e inchis, dar mai stii la altii? )"> Oricum daca Vaxxi zice ca e ok, el care poate sa vada toate voturile, atunci nu-i problema. Oricum, am si eu o dorinta. Daca ramane Cumpana, nu vreau sa aud pe nimeni care a votat in necunostinta de cauza ca se plange de drum vreo secunda. Edited June 9, 2006 by iulia Link to comment
steph Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) Intrebare: La Cumpana ajung camerel duble si triple pt. toti membrii care s-au inscris? Mie mi se pune un nod in gat cand aud de casute Sechele din copilarie. S"> Edited June 9, 2006 by steph Link to comment
Dj_Dark Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Desi eu nu pot veni (cred) va felicit pentru locul desfasurarii. La cumpana este foarte frumos, mai rau e drumul pana acolo dar, merita! Si cine stie, prin perioada aia poate trag si eu o fuga pe cont propriu sa ne vedem ), mai e pana atunci. Link to comment
sebian Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Pai de unde sa stiu? Daca s-ar sti, care ar mai fi ideea?Oricum vad ca "iuzarul" tau e inchis, dar mai stii la altii? )"> asta e o rautate gratuita si nu am sa raspund Link to comment
steph Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Pana la urma ramane Cumpana ? ramane perioada asta? Ne apucam de dat avansul, eventual vorbit la cabana Link to comment
sebian Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 )"> si cine Ileana stringe avansul? Link to comment
Abram Burel Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) Deocamdata ma bag si eu in vorba, ca inca gasca nu e acasa, deci nu pot vota... democratic (dar o sa revin). Nici experienta lui MCojo (octombrie), nici a Iuliei (mai/iunie) nu e foarte relevanta. Desigur, asta tine de cat de mult va ploua cu 1-2 sapatamani inainte de eveniment. Oricum ei au fost in perioade ploioase, deci era normal ca drumul sa fie destul de greu. Pe de alta parte, chestia cu mersul pe dreapta (chestia asta se stabileste dupa cursul apei, deci cum spuneati voi pe... stanga) nu prea are sens. Oricat de rau ar fi asfaltul si oricat de multi kilometrii ar fi in plus, nu se merita. Eu am dat ture de vreo trei ori (in ultimii 6 ani) si va sugerez sa veniti pe stanga (atentie la sensuri) si daca vremea e buna sa plecati pe dreapta (numai daca tineti mortis). Va puteti opri la venire la Valea cu pesti si sa beti o bere inainte de mica-mare incercare. He, am uitat sa precizez e vorba de... Cumpana Edited June 9, 2006 by Abram Burel Link to comment
Wolfman Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Eu o sa vin oricum pe acolo (pe la Valea cu Pesti) pentru ca voi cobori dinspre Balea. Daca vreti, luni sun si vorbesc de rezervare, nu uitati ca trebuie avans 30% ( si rapid, caci se poate ocupa oricand) pentru toate locurile rezervate iar inainte de data intalnirii trebuie achitat integral. Link to comment
VAXXi Posted June 9, 2006 Author Share Posted June 9, 2006 Pai atunci ramane cum a iesit la vot: Cumpana, 28-30 iulie. Ne-apucam de strans avans pe Bucuresti. Link to comment
Recommended Posts