Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

P.S. care mergi la Sambata? :D

Incepem lista cu Sambata, Viper?! =))

Deja suntem 3 :dizzy: !

Ce fac membrii din Sibiu in week end? E chiar asa dificil sa dati o fuga pana la Sambata sa vedeti cum sta treaba si pe acolo?

Am iesit din Curtea de Arges si am luat-o spre Vidraru, ...Pâna la baraj drumul este un sat continuu (numai indicatoare de intrare in localitate, cele de iesire din localitate existând dar lipsind cu desavârsire), drum prost, cu gropi si dâmburi. ... Am ajuns la baraj, drumul execrabil, masini, autocare si microbuze en-gros, biclisti si doi alpinisti. Imagini superbe, liniste superba, munti superbi, poze , chiuituri, exclamari, aer curat.

Am început coborârea spre Curtea de Arges, ...Drum extrem de prost, cratere cât cuprinde, surpaturi foarte dese (cam 5-6) cu circulatie numai pe o banda sau chiar pe pamânt batatorit (soseaua fiind alunecata undeva spre dreapta). Am crezut ca voi ramâne cu Micutul Porsche în câteva cratere, nu-mi dau seama cum au rezistat amortizoarele la atâtea zdranganeli. Oricum voi da o fuga la service, sa se uite mecanicul putin sub masina.

Am fost si eu pe 2 aprilie pana la Vidraru. Drumul e relativ ok, sunt ceva zone naspa insa nu se compara cu bucata de la Vidraru la Balea, care in general e varza.

Pana la cabana Cumpana chiar ca-ti rupi masina.

Dar drumul a fost jalnic si asa aud ca este si in 2006 ,decit de la Balea spre Sibiu este drumul bun ...

Nu vreau sa fiu gica contra, dar chiar vreau sa vin la intalnire. In conditiile date insa, nu cred ca acest lucru mai e posibil. Poate totusi va mai razganditi, timp ar fi.

P.S. Raman la parerea ca Tommy a fraudat alegerile, desi nu s-a mai inscris nimeni pe lista, numarul voturilor pentru Cumpana a crescut cu 2 :D .

Edited by dreamlike
.... Ei bine, nu l-am ascultat pe MCojo care ma invata de bine si, la indicatorul cu pricina care arata ca mai sunt 15 km pana la Cumpana am cotit stanga, prin tunel. Foarte proasta alegere, in viata mea n-am vazut un drum mai prost. E drum forestier, si cum in ajun plouase, arata foarte rau. Eu m-am incapatanat sa merg mai departe, deh aveam scut si garda la sol inaltata, n-ar fi trebuit sa fie o problema.

La un moment dat insa, am dat de niste urme de masina imprimate adanc in pamantul nisipos. Am “calcat” pe ele si am dat cu scutul de 2 ori de creasta de pamant ce se formase intre ele. Asta m-a facut sa reconsider dorinta mea de a mai ajunge la Cumpana pe-acolo. Va spun, e off-road de-a dreptul, iti faci praf masina... Ok, nu m-am convins, am incercat altfel – o roata pe o urma, alta pe “culme” , masina inclinata la 30 de grade. N-as mai vrea sa repet experienta. Dupa ce am mers 3 km pe drumul asta, am facut cale intoarsa si am luat-o spre baraj, pe drum asfaltat (la dreapta fata de indicator)..............

Dupa care am mers mai departe, cu intentia clara de a ajunge totusi la Cumpana, ocolind lacul.

Am mers 30 de km; foarte obositor drumul pentru ca era plin de “carii” – gropi puse aproape una langa alta care te obligau sa faci un adevarat balet pe serpentine.

Intr-un final am vazut Cumpana pe malul celalalt. ...

Am ajuns la pod si…alt drum forestier, tot prost, dar parca ceva mai putin prost ca celalalt. Oricum, de mers pe el cu un Jeep. Incepuse sa cuvânt_urât_autocenzurat rau si am facut cale intoarsa, dar probabil as fi ajuns la Cumpana - erau de mers 7 km. Acum se pun in balanta cei 15 km de mers pe drum foarte prost cu cei 30 de km in plus + 7 tot de drum forestier (prost).........

Tot asa, de aducere aminte... Si masina Iuliei e cu garda mai inalta decat a multora...

Nu tin eu bine minte, sau tot cu santuri d-astea era si drumul la Moeciu, la intalnirea de iarna ? Doar ca nu stiam de el, ne-am trezit in fata faptului implinit (adica a drumului plin de gheata si la fel cu santuri pentru roti si mers pe burta), ori nu tin minte sa fi protestat atat cineva. Ati imbatranit :P

Sorry Vaxxi, da' drumu' de la Moeciu e "autostrada" fata de cel de la Cumpana si asta o spun la modul cel mai serios... Nu degeaba am "speriat-o" pe Iulia... :P ... iar "blonda" mai curajoasa ca Iulia eu nu am vazut :D

Edited by MCojo

@VAXXi: care dintre ele? Cea la care am fost cu Espero? Pai mercic, Esperache avea garda suficient de sus ca sa pot trece... La asta zic pas la orice urma de off-road... Nici nu e vreo 20 de milioane un catalizator... Ata ete...

Eu zic ca se poate trece daca mergi incet si cu atentie, n-or ajunge doar TAF-urile acolo iar 7 km de off-road nu sunt mare lucru. Maine cand sun o sa intreb la modul serios si de starea drumurilor, mai ales de portiunea de 7 km pana la cabana.

Da, buna idee! Intreaba eventual si daca au heliport :P ... Acum pe bune, eu abia daca-mi bag masina pe drumuri pietruite... Si cat de dragi imi sunteti voi, tot din buzunarul meu repar la ea... As fi in stare sa vin pana acolo si sa fac cale intoarsa, decat s-o culc pe vreun bolovan pe burta... Eu votasem Sambata ca locatie, unde ma bag daca ar fi. Nu ar strica sa ne uitam si pe-acolo sa vedem ce preturi si conditii sunt. :)

@Wolfman: man, trust me, am garda joasa. Nu am scut. Nici nu am cum sa pun... Nu ma risc... Am zis, daca gasesc pe careva sa-mi imprumute un 4x4, vin cu mare placere, daca nu, nu risc...

Bun robineti sunt, apa calda este, deci e super.

CU drumul la naiba, e obiectiv turistic au mai ajuns ai alte masini acolo nu e ca si cand suntem noi primii si ne intrebam daca se poate.

Eu zic ca atent si foarte incet, la pas nu lovesti si nici nu uzezi articulatiile.

Ai putea sa vii cu masina cu altcineva din Bucuresti, daca e garda prea joasa, nu ?

Ok, rezumand situatia, avem asa:

- Cumpana, peisaj ok, locuri de cazare ar fi, preturi ok, dar drumul e prost

- Sambata, peisaj ok, locuri de cazare mai slab la pensiuni (raport de la fata locului: putine pensiuni mai mari de 15 camere, ori noua conform listei ne trebuie cam 21 camere duble si 7 camere triple), ramane hotelul dar e scump

In conditiile unei liste de asa amploare, e clar ca nu ne incadram la cazare in pensiune (varianta de cazare in 2-3 pensiuni alaturate este complicata, motiv pentru care CADE), deci trebuie un hotel intr-o zona cat mai putin betonata, cu multe locuri si facilitatile care ne trebuie noua: parcare mare, gratar, sala de mese mare in caz ca e vreme nasoala.

http://www.cazari.ro/Hotel_Cheia-Cheia.htm

cheia-hotel.JPG

Locuri: 142 in 41 camere duble, 6 triple, 3 camere de 4 locuri si 5 apartamente (4 locuri). Grup sanitar propriu in fiecare dintre camere, TV-cablu. Restaurant, incalzire centrala, gratar, parcare, inchirieri articole sportive, sauna, tennis de masa, billiard, tennis de camp. acces Internet. Sala de Conferinte.

Preturi: 80 RON camera single, 100 RON camera dubla, 135 RON camera tripla, 160 RON apartamentul de 4 persoane, mic dejun: 13 RON, masa mare: 28 RON.

Singura problema este ca rezervarile se fac cu plata integrala, deci cine se trece pe lista, da si banii, ca locurile sa fie certe si lista corecta.

Drumul pana acolo e bun, nu e mare distanta de parcurs. Comentarii ?

Nu am cum sa ma lipesc de cineva. In cazul in care vin 1 + 1 + 1/2, clar nu. In cazul 1 + 1 tot nu, nu vreau sa fiu dependent de altcineva... Dar nu ma bagati in seama, pliz... Mergeti unde vreti, vad eu daca pot sau nu sa ajung...

Pana la urma intalnirea se muta aici?

Aducem banii full :D joi, vre-un termen limita de dat avans?

Edit: m-am mai uitat in poze pe google. Arata ca naiba hotelul asta. Plus ca la cheia nu e mai nimic de vazut :( Cumpanaaaaaaa

Edited by steph

Iar pentru cei un pic mai pretentiosi exista ASTA :D Cu preturile e un pic mai greu dar pana la urma te obisnuiesti. In aceeasi zona exista mai multe pensiuni la distanta mica una de alta dar n-am gasit pagina de net si pentru ele.

Mai dragi colegi, si Lacetti are garda joasa (15 cm) si n-am scut, pe deasupra are si consola fata cam lunga (am dat cu carligul de remorcare de doua ori in bordura cand am coborat de pe trotuar). La un offroad de 7 km as avea totusi curaj numai daca nu ploua. Cu vremea insa nu e de glumit, daca o sa fie la fel de ploios anul asta. Cautand variante de drum pana acolo, am gasit pe situl AND (http://www.andnet.ro/sitdr.php) mai multe drumuri inchise in zona Curtea de Arges datorita alunecarilor. (DN73C - Babeni-C.de Arges-). Nici pretul cazarii nu e mic, in conditiile astea voi veni de sambata dimineata si-mi raman mai multi bani de gratar si bere :)

Edit: Pardon, am vrut sa zic gratar si suc...

Edited by perfidus

Am sunat la agentia Posada, am aflat urmatoarele: drumul de 7 km este neasfaltat, un pic mai bun decat cel de 15 km care pleaca din stanga barajului, este recomandat accesul cu masini de teren cu tractiune integrala pentru cazul in care ploua (drumul este de pamant, se merge pe un singur fir). In perioada 28-30 iulie este liber (adica ar avea 62 de locuri), trebuie trimisa o cerere de rezervare prin mail in care sa fie specificat si tipul de servicii dorite (cate mese/zi, etc). Au gratar care ne poate fi pus la dispozitie. Pentru cei ce nu vor sa-si bage masinile pe teren accidentat pot trece cu vaporasul de la Casa Argesana (restaurantul plutitor) la Cumpana iar masinile pot fi lasate in parcarea de la Casa Argesana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...