Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

Ce naiba e asa greu.. care ati fost (mCojo si altii) spuneti domnilor clar cum e drumul, si daca se merge la cumpana.. care vrea intra pe ultimii km, care nu la vapor.. si gata treaba.

Mai oameni buni 2 persoane care au fost acolo v-au descris cu lux de amanunte starea drumului... de ce nu le dati crezare??? ...sau credeti ca-i de saga...

Decat sa merg 15 Km pe un asemenea drum mai bine fac un drum C-ta -SV parol...

Sunt atatea locuri faine ...va aduc aminte ca avem o tarisoara cu un potential turistic cum alte tari nu au...deci exploatati-l nu va limitati la cateva locatii ca-i pacat...

Hai Succes ! si sa auzim de bine!

Edited by Satori
  • Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ok, ok... dar cat sa mai tin in mine...

Ce dracu vrei sa faci? Mergem acolo ca sa bem, sa mancam, sa radem, sa vorbim intre noi, sa demontam masini, sa aflam lucruri noi despre ele, sa cunoastem oameni noi. Unde vezi tu aici ceva despre atractiile zonei? Terminati cu prostiile, nu puneti conditii imposibil de realizat. Nu se poate ieftin, lux, aprope, cu femei respectiv barbati, incluse(i), service gratis si atractii in zona.

Ah, si sa nu uit, drumul pana acolo (cu tot ce aduce el) e important si el. Deci nu il eliminati pentru ca, dupa cum am mai zis, nu suntem clubul pensionarilor pasionati de proteze, specializati in dentare, suntem club auto si la ce bun sa avem grija de masinile noastre daca nu le asternem sosea (am zis sosea, nu cratere, da?) sub roti?

Mergem unde vreti, mie nu imi place zona asta nu inseamna ca nu merg :D

So hotarati-va unde sis a ne paucam de avans. Timpul trece.

p.s. am pus 2 locuri misto la paltinis mai sus.

Ambele sunt la paltinis.

Am sunat acum la primul si vor sa le cer o oferta pe mail cu numar de locuri si imi raspund daca e liber etc.

Primul costa 80 lei camera dubla pe noapte.

82 locuri in 32 camere duble, 4 camere triple si 3 apartamente familiale .

Al 2-lea 135 lei camera dubla pe noapte.

Total locuri: 116 locuri in 2 single ,51 duble si 4 triple dipuse in 2 corpuri :

1. Casa Turistilor 16 -36 camere/72 locuri

2. Casa Turistilor 17 21 camere/44 locuri

Ce parere aveti?

Edited by steph

Ok, gata, deja se apropie data si nu avem locatie, asa ca ramane Moeciu, unde putem sa planuim mai pe indelete urmatoarea destinatie.

http://www.vila-niculina.ro/

Locuri sunt destule (in plus fata de ce e pe sait, s-a construit o aripa noua cu acelasi numar de locuri, sunt in total vreo 30 de camere), conditii bune (testate la fata locului de corespondentul Brainiac). Preturile sunt bune: 70 RON camera dubla in aripa veche, 80 RON camera dubla in aripa noua, deci 35/40 RON de persoana. Se poate manca la ei, mancarea e buna (pentru o zi intreaga, 3 mese = 55 RON), exista destule variante de petrecere a timpului, drumul e bun si el, curte mare cu parcare pe masura, deci nu mai e nici o problema.

Moeciu, Vila Niculina, 28-30 iulie 2006.

Curte mare = 10.000 MP, cu teren de fotbal, panouri de baschet, fileu de volei, foisor pentru 30 de persoane, sezlonguri, umbrele, leagane, balansoar, gaini, caine si vaca.

Sala de mese este perfecta pentru ce avem noi nevoie, au spatii de depozitare pentru chestii perisabile si combine frigorifice pentru BRRC.

Au masa de tenis de masa, pentru cine are chef de sportul asta.

Masa nu trebuie servita obligatoriu la ei, dar...ar fi pacat sa nu o facem. Parerea mea :) .

Disponibilitate pentru perioada 28-30 au, asa ca...nu mai ramane decat sa ne hotaram.

Ca de obicei, Bucurestiul joia; provincia, prin "curier" sau transfer bancar (se stie unde) cu specificarea destinatiei banilor.

Sa vedem...

De la Craiova pana la baraj Vidraru - 180Km

Ocol lac + Offroad - 37Km

Total: 217Km

Craiova - Moieciu de Jos: 220Km :lavolan:

E jale drumul de la Pitesti la Bran, dar cred ca si Pitesti -Vidraru era la fel.

Bagam si Moieciu :drinkers:

E jale drumul de la Pitesti la Bran

Nu e chiar atat de rau, se merge destul de decent pe drumul ala. Bucata mai naspa e pe serpentine, insa nu cred ca faci mai mult de 3 ore de la Craiova pana la Moeciu, mergand cu grija. :)

Si...ca inntotdeauna ma trezesc si eu..ULTIMUL!!!!.. :wallbanger:

1. Satori si VAXXi

2. Moshu, Moasha + Cielofan (restante ceva? )

3. steph - camera 2 persoane de vineri

4 NFS (camera pt 2 jumate) - p-asta sper sa n-o mai ratez

5. ileana - camera dubla cu TV

6. totti + totti_na

7. MCojo + 1

8. Immortal + Immortala

9 Ovidiuc+1

10.Wolfman +1 camera 2 persoane de vineri

11 Wolfman's staff camera 2 persoane de vineri

12 Tommy

12' Xenna

14. CrisR

15. Brainiac

16. Lucian79+ 1

17. Iulia + 1 - camera de 2 de vineri

18. Vio.P - camera cu tot ce trebuie nu scapati de mine (cred ca tot 3 22000000.gif )

19. claz + 1

20. vector + 1 de vineri (80% sanse)

21. Pedala + 1

22. 5orin + 1a

23. _romulus_ +1 (poate +1,1/2)

24. Laurentziu83

25. Perfidus 1+1 (posibil inca 1/2)

26. Zmeul cel rau

27. kata + 1 - camera dubla+T.V. (sambata+duminica)

28. John + 1

29. VIPER + 1 (speram)

30. Safari +1

31. Abram Burel (cu toti abramburitii care incap intr-o dubla fara TV, dar daca e unul vedem noi ce-i facem)

Pentru provincie cine strange avansul?

32.PEP`u + Nevasta :X

Avansul = pretul camerei dorite, pentru o zi (adica 2 zile x 50% din costul camerei). Data limita: cat mai repede :)

In sfarsit pune cineva piciorul in prag!

Sa recapitulam:

Moeciu, Vila Niculina 28-30 iulie 2006

Tarife :

aripa noua 90 RON / noapte, camera dubla

aripa veche 70 RON / noapte camera dubla

Avans :

ptr o noapte aripa noua 45 RON / camera

aripa veche 35 RON / camera

ptr 2 nopti aripa noua 90 RON / camera

aripa veche 70 RON / camera

Edited by ileana
In sfarsit pune cineva piciorul in prag!

Sa recapitulam:

Moeciu, Vila Nicilina28-30 iulie 2006

Tarife : aripa noua 80 RON / noapte, camera dubla

aripa veche 70 RON / noapte camera dubla

Avans : ptr o noapte aripa noua 40 RON / persoana

aripa veche 35 RON / persoana

ptr 2 nopti aripa noua 80 RON / persoana

aripa veche 70 RON / persoana

Avansul este observ 50% din tariful pe numarul de nopti/camera nu pe persoana nu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...