ileana Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 (edited) Update: 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2.xenna+crisR+ileana apartament 3. steph + 1 camera cu baie proprie 4. brainiac camera cu baie proprie 5. iulia camera cu baie proprie 6. tommy+Sebian camera cu baie proprie 7. john+1 camera cu baie comuna 8.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 9. Laurentziu83 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau AVANS steph 90 RON CrisR 70 RON tommy 90 RON ileana 50 RON brainiac 50 RON satori+vaxxi 50 RON xenna 50 RON john 50 RON wizzard 50 RON zmeu 50 RON BogdanG 50 RON sebian 50 RON iulia 50 RON p.s. turnul connex inca nu e pus in functiune Edited June 23, 2006 by ileana Link to comment
laurentziu83 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2.xenna+crisR+ileana apartament 3. steph + 1 camera cu baie proprie 4. brainiac camera cu baie proprie 5. iulia camera cu baie proprie 6. tommy+Sebian camera cu baie proprie 7. john+1 camera cu baie comuna 8.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 9. wizzard camera cu baie proprie 10. zmeul_cel_rau Momentan ma scot de pe lista, n-am depus inca avansul si nu vreau sa incurc pe nimeni. Am sa ma trec inapoi dupa ce depun avansul. Aveti grija cu turnul ala, nu e intotdeauna cum vreti voi. De 7-8 ani de zile astept sa avem si noi la tara (Cavadinesti, Galati) semnal la mobil. Aici si la manastirea Rameti (Apuseni) cred ca sunt printre putinele locuri unde n-am asa ceva. Acum 2 luni trec eu pe la tara si vad un turn pe un deal. Caut in telefon, se pare ca nu este pus in functiune. Trec si acum 2 saptamani si caut iar in telefon. Era pus in functiune. Aveam semnal full la COSMOROM. Pai sa nu-i bati p-aia de la Connex si Orange? Link to comment
sebian Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Bre, ce nevoie ai de semnal gesemeu la Rameti? Dupa cum arata zona aia tie iti mai vine sa mai stai la taclale pe mobil? E divin acolo... Link to comment
ticodriver Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 (edited) Se poate veni cu prieteni din afara DWC? Adica sa vin cu nevasta din dotare si cu inca 2 prieteni? Ca m-as baga si eu la un apartament, sa debutez si la intalnirile nationale Adica lista sa arate asa si avansul (care trebuie sa fie in suma de?) sa-l dau joi Ilenei: 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2.xenna+crisR+ileana apartament 3. steph + 1 camera cu baie proprie 4. brainiac camera cu baie proprie 5. iulia camera cu baie proprie 6. tommy+Sebian camera cu baie proprie 7. john+1 camera cu baie comuna 8.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 9. wizzard camera cu baie proprie 10. zmeul_cel_rau 11. ticodriver&friends - apartament Edited June 24, 2006 by ticodriver Link to comment
Jobyn Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Daca sunt amatori de la Cluj, va rog sa ma anuntati! Link to comment
Abram Burel Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Nu prea pot sa-mi mentin "pozitia" (cestiuni personale). Link to comment
laurentziu83 Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2.xenna+crisR+ileana apartament 3. steph + 1 camera cu baie proprie 4. brainiac camera cu baie proprie 5. iulia camera cu baie proprie 6. tommy+Sebian camera cu baie proprie 7. john+1 camera cu baie comuna 8.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 9. wizzard camera cu baie proprie 10. zmeul_cel_rau 11. ticodriver&friends - apartament 12. Laurentziu83 Link to comment
gigi-kent Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2.xenna+crisR+ileana apartament 3. steph + 1 camera cu baie proprie 4. brainiac camera cu baie proprie 5. iulia camera cu baie proprie 6. tommy+Sebian camera cu baie proprie 7. john+1 camera cu baie comuna 8.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 9. wizzard camera cu baie proprie 10. zmeul_cel_rau 11. ticodriver&friends - apartament 13.Laurentziu83 12. Gigi-Kent +1 -camera cu baie comuna O sa trimit si eu avansul saptamana asta. Link to comment
ileana Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Update 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana camera cu baie comuna 3.xenna+crisR apartament 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. tommy+Sebian camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau 12. ticodriver&friends - apartament 13.Laurentziu83 14. Gigi-Kent +1 -camera cu baie comuna Daca socotiti, veti vedea ca au mai ramas putine camere disponibile. Voi suna zilele acestea pe proprietara sa vedem daca mai sunt ceva conditii de cazare prin vecini. Link to comment
Tommy Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana camera cu baie comuna 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. tommy +xenna - camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau +Sebian camera cu baie proprie 12. ticodriver&friends - apartament 13.Laurentziu83 14. Gigi-Kent +1 -camera cu baie comuna Link to comment
gigi-kent Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana camera cu baie comuna 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. tommy +xenna - camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau +Sebian camera cu baie proprie 12. ticodriver&friends - apartament 13.Laurentziu83 14. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna O sa vin si cu prietena si cu mama si cu unul dintre caini asa ca reformulez.Am nevoie fie de o camera cu doua paturi separate fie de doua camere. Link to comment
corneliu Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Fraţilor, distracţie plăcută, la GURA TEGHII e ca la MOECIU (voi ştiţi cum e acolo). Peisajul e superb, drumul BUZĂU - PĂTÎRLAGELE - NEHOIU e foarte bun, cu excepţia porţiunii numită CIUTA (cam 20 KM), în care se fac lucrări de asfaltare şi e cam nasol, cu semafoare şi drum f. prost. Nu aveţi ce regreta la banii ăştia, mai e un hotel în PĂTÎRLAGELE (la fel ca la VARLAAM) şi unul în NEHOIU, iar despre peisaj ce să zic, SUPERLATIV TOTUL ! Din BUCUREŞTI puteţi alege 2 căi: BUCUREŞTI - URZICENI - BUZĂU - PĂTÎRLAGELE - NEHOIU şi apoi la dreapta spre GURA TEGHII sau BUCUREŞTI - PLOIEŞTI (pe centură) - VĂLENII DE MUNTE - CISLĂU - PĂTÎRLAGELE - NEHOIU şi apoi la dreapta spre GURA TEGHII. A doua variantă e mai scurtă cu vreo 30 km dar e drumul prost în jud. PRAHOVA (VĂLENII DE MUNTE - intrare jud. BUZĂU, vreo 30 km). Benzinării găsiţi în CISLĂU, POIENI, PĂTÎRLAGELE şi PĂLTINENI, dar gaz numai la POIENI şi e aproape 19.000 litrul. În BUZĂU gazul e 16.500 !! Dacă doriţi să vizitaţi Biserica ALUNIŞ (monument incredibil) şi Muzeul chihlimbarului de la COLŢI va trebui să mergeţi pe nişte drumuri f.f. proaste cam 25 km, cum consideraţi, se merită cu efort din partea maşinii. Vă doresc distracţie plăcută ! Link to comment
pixelconscious Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Update: 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana camera cu baie comuna 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. tommy +xenna - camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau +Sebian camera cu baie proprie 12. ticodriver&friends - apartament 13.Laurentziu83 14. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 15. pixel - camera cu baie proprie Link to comment
ileana Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 AVANS steph 90 RON CrisR 70 RON tommy 90 RON ileana 50 RON brainiac 50 RON vaxxi 50 RON xenna 50 RON john 50 RON wizzard 50 RON zmeu 50 RON BogdanG 50 RON sebian 50 RON iulia 50 RON ticodriver 100 RON pixelconcious 50 RON gigi-kent 50 RON total 950 ron I-am trimis azi prin mandat postal d-nei Blidaru, in Bucuresti. Lista ramane deschisa ptr inscrieri. Link to comment
ileana Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 (edited) Scuze pentru postare succesiva. Tre' sa incepem sa ne organizam nitel. Care si cand plecam, poate ne strangem mai multi, de unde ne aprovizionam? Eu pot pleca si vineri dimineata sau dupa amiaza, in functie de voi. Cu aprovizionarea habar n-am, probabil din Brasov, in drum spre Varlaam. Deci sa va aud! later edit: cine ia cartile de joc ptr o septica si sahul? > Edited July 7, 2006 by ileana Link to comment
Tommy Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Regina .. "Brasov in drum spre Varlaam", daca vii de dupa deal, care pleaca din Ardeal Link to comment
ileana Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Bre, eu am recunoscut ca habar n-am. D-aia am si reinviat topicul, ca acum trec cele 3 saptamani!. De fapt, abia astept sa treaca! Link to comment
xenna Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 (edited) Scuze pentru postare succesiva.Tre' sa incepem sa ne organizam nitel. Care si cand plecam, poate ne strangem mai multi, de unde ne aprovizionam? Eu pot pleca si vineri dimineata sau dupa amiaza, in functie de voi. Cu aprovizionarea habar n-am, probabil din Brasov, in drum spre Varlaam. Deci sa va aud! Si totusi...nu e cam devreme pentru astfel de "griji",scuze regina , da postul asta al tau are ceva din stilul ME Edited July 7, 2006 by xenna Link to comment
pavcostel Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Azi am fost pana aproape de Nehoiu. Drumul e bun cu exceptia unei portiuni unde se circula pe un singur sens. Cam pe la Ciuta, da. Semnal sus, Connex nu are. Orange nici atat. Doar astia de la Cosmote si Zapp un pic. Din patru telefoane azi mergeau doua. In schimb de la Nehoiu spre Brasov am auzit ca drumul e "bombardat". Nu intrati in Buzau, folositi cu incredere varianta de centura, pentru camioane. E ok, va scuteste de o portiune idioata de drum prin oras. Peisajul face toti banii, si nu uitati sa incercati distilatul de prune local! Asa, macar degustare... Petrecere Frumoasa si Bafta! Costel Link to comment
wizzard Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Plec din Bucuresti si ma intorc in jur de 18 iulie. Sunt de acord cu orice hotarati voi. Link to comment
Moshu Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 (edited) Nu am vrut sa deschid un topic nou cu tema "excursie la Siriu", deoarece consider ca va fi mult mai util aici pentru cei ce vor face drumul pana la Varlaam, la intalnirea nationala. Deci, am facut in weekend un drum pana la Siriu la baraj. In speranta ca va ajuta cu ceva, va dau amanunte despre drum, portiunea Buzau-Nehoiu, cu regret ca nu am facut dreapta spre Varlaam. Peisajul este superb cum bine stiti, sau veti afla, dar drumul se prezinta astfel: Buzau - Unguriu fara probleme, asfalt cal. I Unguriu - Viperesti ceva de genul "printre lanuri". Se poate merge fara probleme dar numai cu a II-a si max a III-a. Prafalau cat vezi de nu mai vezi. Portiuni cu nisip de 30 cm, derapaj controlat . Cateva zone pe un singur fir, semnalizat cu semafoare. Si gropicelele de rigoare, dar nu prea multe. Geamuri inchise, aer pe "recirculare" + AC ca sa scapati cu viata din caldura si praf. Viperesti - Nehoiu foarte bun. Nu e nimic de disperat, dar atentie la parbrize. Speranta este ca in 3 saptamani sa se mai rezolve ceva. Daca nu, plecati mai devreme pentru a compensa viteza mica din portiunea rea. Cateva fotografii: Drumul, portiunea nasoala (si aici e o bucata bunicica) In rest, arata super Iata si Nehoiu Si barajul de la Siriu Edited July 9, 2006 by Moshu Link to comment
pixelconscious Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Barajul din fotografie este departe de locul cazarii? Deja ma trec toate apele cand ma uit la poza si parca imi vine sa-mi iau slipul si sa ma arunc in monitor Link to comment
Moshu Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Nu, nu este departe. Si mai mult decat atat, erau cativa si la pescuit. Problema este ca nu-ti da voie cu masina pe baraj, deci lasi masina in parcare si o iei pe jos. Parcarea este acolo de unde am pozat eu. Dar nu trebuie sa uiti ca de la sosea faceti dreapta vreo 15 km (din cate am inteles eu). Deci poate 1/2 de ora, daca drumul de la pensiune la sosea e cu hopuri. Link to comment
Tommy Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 PIXel, la locul cazarii este un rau.. daca vrei sa te arunci.. GO ON Link to comment
mari.d Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 mai sunt locuri ?de cand se pleaca ? joi seara sau vineri ? Link to comment
Recommended Posts