laurentziu83 Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Si daca vine cu Tahoe-le cum mai faci juma juma cu benzina? Link to comment
pixelconscious Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 As veni eu cu Tahoe, dar inca nu mi-am luat si statie PECO )"> Macar o cisterna tot ar trebui sa iau dupa mine Link to comment
alx Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Daca, in schimb, faceti rost de cisterna cu motorina, vin eu cu Mitsu. Link to comment
sebian Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Din cauza unor evenimente care mi-au lasat un gust amar ma vad nevoit sa ma retrag. Ileana, te rog frumos ca avansul de 50 RONi pe care l-am dat sa il treci in fondurile forumului. Multumesc, Adrian Link to comment
ileana Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Poate te mai indulcim pana plecam. Nu lua hotarari pripite. Link to comment
steph Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Si acum ... de vineri seara de pe la 8 cine mai paraseste pt. cateva ore intalnirea ca sa dam o fuga pana in brasov la Blank and Jones? Link to comment
pixelconscious Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Steph, ia legatura cu CieloFan, s-ar putea sa vina si el si ne vedem cu totii in Brasov la Theatre Club Link to comment
ileana Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Pana la Blank and Jones, ia sa va aud cam cand vreti sa plecati din Bucuresti? Dimineata, seara dupa munca(unii)? Link to comment
sebian Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 (edited) 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. xenna +1- camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + 1 camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14.Laurentziu83 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata Edited July 16, 2006 by Sebian Link to comment
Tommy Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. xenna +1- camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + 1 camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14.Laurentziu83 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata 18. Tommy, always.. whatever, whenever (dispus la cuplaje.. dar oficial.. numai cu baietii ) Link to comment
perfidus Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Alo, băieţii cu "clubbing"-ul, cei care vreţi să mergeţi la Blank & Jones, ce ştiţi despre drumul de Brasov? am înţeles că sunt două trecători de munte (Buzau si Intorsura Buzaului) si drumul e cam neplacut in zona Intorsurii. Deoarece sunt încă în dubii în ceea-ce priveste deplasarea la întâlnire, o vorbă bună despre drum ar fi de apreciat ... Precizez că drumul cel mai comod pentru mine ca durată ar fi prin Piteşti-Bran-Braşov, dar şi aşa depăşeşte (teoretic) 6 ore. Link to comment
nrares Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 (edited) Intre Brasov si Siriu e destul de bun drumul, cel mai rau e stricat in Intorsura Buzaului, in oras. In rest cu bagare de seama merge elegant. Edited July 17, 2006 by nrares Link to comment
perfidus Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 @nrares, mersi de confirmare >- - acesta e si traseul dorit de mine, verificat pe AND Route, pana si durata e f.f. apropiata. Alte informatii despre tronsonul Brasov-Nehoiu? Link to comment
Immortal Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Cum e cu pregatirile? Cand pleaca majoritatea (vineri/sambata)? Mai sunt locuri in camere "all-inclusive" (recte 'tron' )? Si, constanteni, raspunde cineva la apel?! Link to comment
laurentziu83 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. xenna +1- camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + 1 camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14. Laurentziu83+1 camera cu baie comuna 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata 18. Tommy, always.. whatever, whenever (dispus la cuplaje.. dar oficial.. numai cu baietii ) Link to comment
Moshu Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ...14. Laurentziu83+ camera cu baie comuna ... Laurentiu, vii cu camera la tine? ) Link to comment
laurentziu83 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 De ce, nu mai sunt? Asta e, vad ce gasesc si in functie de cum se schimba lista. Nu-i problema. Link to comment
MCojo Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Laure nu ai specificat "+1"... ai zis "+ camera cu baie comuna"... Cred ca la asta se referea si Moshu... Link to comment
ileana Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Am vorbit cu d-na patroneasa. Ne mai poate pune la dispozitie, in aceeasi vila, inca 3 camere cu baie comuna. Pret camera 60 RON/noapte. Link to comment
Immortal Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Dar camere cu baie proprie mai sunt?! Link to comment
ileana Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Nu prea cred ca mai sunt. Poate la fata locului, in urma unor regrupari. Mai este liber un apartament, adica 4 locuri. Rog pe cei care vin singuri si se pot caza in aceeasi camera, sa comunice intre ei si sa vedem ce mai ramane liber. Am "semnale" ca sunt mai multi doritori decat cei inscrisi pe lista. Link to comment
alx Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 APDEIT: 1.satori+vaxxi camera cu baie comuna 2. ileana + surpriza editiei camera cu baie proprie 3. crisR - camera cu baie proprie 4. steph + 1 camera cu baie proprie 5. brainiac camera cu baie proprie 6. iulia camera cu baie proprie 7. xenna +1- camera cu baie proprie 8. john+1 camera cu baie comuna 9.BogdanG+nevasta , camera cu baie proprie 10. wizzard camera cu baie proprie 11. zmeul_cel_rau ++ camera cu baie proprie 12. Sebian + 1 camera cu baie proprie - Powered by Modus Man 13. ticodriver&friends - apartament 14. Laurentziu83+1 camera cu baie comuna 15. Gigi-Kent +3 -camera cu baie comuna 16. pixel - camera cu baie proprie 17. Moshu, Moasha + Cielofan +1, cazare la casuta proprie, de Sambata 18. Tommy, always.. whatever, whenever (dispus la cuplaje.. dar oficial.. numai cu baietii ) 19. alx + mike.omega - camera cu baie comuna (de vineri seara) Link to comment
Recommended Posts