Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa deci, regarding food/potol/haleala pentru minim gratareanu de vineri seara la care voi presta eu cu ajutoarele necesare si disponibile, cine doreste a se inhama sa haleasca dar si sa plateasca?

Aditional se va cumpara si bere Timisoreana sau Ursus, servetele, tacamuri, ketchup, sos usturoi, d-astea, traditionale...

Gratarul va incepe in jurul orei 2000-2100 hours...

Gratarul de vineri seara:

alx 2 pers

ileana 2 pers

sebian 1 pers

TOTAL partial 5 persoane

De obicei socotelile ies cam de 10-20 RON/persoana/gratar ( inclusiv :drinkers: ) Adaugati-va in lista cei care ramaneti vineri seara la vila si vreti gratar, ca sa stim ptr cate persoane facem aprovizionarea.

Am vorbit azi cu d-na proprietareasa. Ne gateste ptr masa de pranz, pe care cred ca cei veniti de dimineata o s-o servim p-acolo, ciobice de pui de casa, de vacuta si de burta, escalop cu ciuperci, piure si carne de porc, snitele de pui sau porc. I-am spus ca nu suntem pretentiosi, asa ca sa nu aud comentarii in front!

Desi inca nu se stie programul de vineri seara (excursie la brasov pt concert) ma trec pe lista de "mancaciosi"

alx 2 pers

ileana 2 pers

sebian 1 pers

Xenna + Tommy 2 pers

Ticodriver 4 pers

Brainiac

CrisR 1 pers

TOTAL partial 13 persoane

Gratarul de vineri seara:

alx 2 pers

ileana 2 pers

sebian 1 pers

Xenna + Tommy 2 pers

Ticodriver 4 pers

Brainiac

CrisR 1 pers

VAXXi

--- 14 persoane

Colorata este gata: avem banner.

Mai exista vreun fel de locuri pt inca 2 persoane? Daca nu, stie cineva daca mai e vreo pensiune in imediata apropiere de Varlaam? Daca sunt locuri si pt persoanele astea, mai adaug 2 si la gratar :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...