mike.omega Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Vreau la Varlaaam! Constanta e aglomerata, zgomotoasa si are telefonie mobila ("> Deja azi noapte am auzit ceva motociclisti si e cald... In fine! A fost o super intalnire care daca ar fi fost dupa puterile noastre cred ca ramaneam mai mult! Zona este superba, conditii bune, mancarica buna( multumim ALX pt gratare) si atmosfera super! Va veni si o cronica plina ce picanterii(astept oferte pentru poze ) ) insotita de un album foto pe net dar in cursul zilei de azi sau maine, sa-mi adun si eu ochii din perna Link to comment
sebian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Doritorii de DVD cu materiale mai mult sau mai putin compromitatoare (participanti la intalnire) sunt rugati sa imi dea un mp, sa stiu cu cate bucati vin joi seara . Link to comment
Satori Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Si care admin era cu "furculita" in spatele lui?!! Dar de unde stii bre ca este admin? Link to comment
steph Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Ati fost foarte tari ... am ajuns si eu pe la 1 noaptea, asta dupa un drum de vreo 600 km. Sa curga pozele Link to comment
alx Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Mdeah, si eu am ajuns... Inca rumeg la a 2-a cafea si nu-mi este de ajuns... Vreau inapoi sa dorm fro 60 de ore si sa mai facem 2-3 gratare si sa mai radem 4-5 baxuri de bere... Mi-e somn... De ce ne-am intors? Link to comment
laurentziu83 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Na, sa muriti de ciuda ca noi am mancat si voi nu. Si o vedere de pe stanci asupra vaii. Link to comment
alx Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 La intoarcere am fost o coloana de... hmmm parca 10 masini, oricum am fost nevoit sa intru pe aratura ca sa intre in parcare si ultimele masini... PS: Atentie, poze cat casa... Link to comment
MCojo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Dar de unde stii bre ca este admin? Dupa "furculita"... ) ... pe de alta parte, Sato, esti inconfundabil... Link to comment
Brainiac Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 (edited) Foaaarte frumos la Varlaam, mancarica buna, bauturica si mai buna (rugaminte pentru Iulia: nu mai amesteca uischiu' cu vodka ) , vremea frumoasa, peisaje superbe si mai presus de orice, companie deosebita . O singura nelamurire am... : ce mama draq caut eu acum la birou, in loc sa fiu in foisor? P.S. de-abia astept sa ne revedem in septembrie la una bucata Edited July 31, 2006 by Brainiac Link to comment
sebian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Xenna, daca scoti la licitatie pozele alea am parte la castig Link to comment
Wolfman Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Cine v-a pedepsit cu gratarul ala? ) Link to comment
pixelconscious Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 (edited) A fost frumos. Cateva poze si de la mine: Siriu: Varlaam: Surubareala: Sato si Bogdan imi curata IAC-ul (multumesc, nu stiu ce as fi facut fara ajutorul vostru) Ploaia de la plecare: Popasul de la intoarcere: Multumiri si pentru: efectele speciale (lumanari) asezate cu grija de CrisR si VAXXi, Alx, Sato si ceilalti fara de care gratarul nu cred ca ar fi fost la fel, Laurentiu, Steph si Gigi care si-au bagat masinile prin hartoape ca sa ne aduca lumina si muzica. Edited July 31, 2006 by pixelconscious Link to comment
Satori Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Cine v-a pedepsit cu gratarul ala? ) In afara de faptul ca a trebuit sa ne descurcam fara carbuni in a doua seara si ca am fost pedepsiti cu niste pui, e fost bunicel gratarul Luciane, am uitat, cred, sa iti spun ca mai trebuie dat un reset dupa strangerea delcoului Link to comment
sebian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Ladies and gentlemen , nu ne iese recensamantul la poze. Cine se stie cu musca pe caciula, parbriz, luneta...ca n-a dat pozele sa fie trecute pe dvd-ul Varlaam, sa faca un pas in fata Link to comment
alx Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 EU am the latest edition care au fost facute ulterior crearii devedeului... Link to comment
VAXXi Posted July 31, 2006 Author Share Posted July 31, 2006 Pas in fata. Uitasem aparatul pe sus, o sa le scot azi cand ajung acasa si ti le trimit cumva, deci nu te-apuca de facut dvd-uri Link to comment
alx Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Dati-mi si mie un loc unde sa pun 2nd editionu'... Ale mele sunt de pe aparatul lui mike. PS: Auzi BAH? Pe cine faci tu Gentalmen? Link to comment
sebian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 (edited) Alx, VAXXi, puneti-va de acord cu latest version, iar eu stau cuminte, nu scriu nimic, si astept ok-ul vostru. PS: Alx, e de la frapeul de aseara ...lipsa alcool, deh... Edited July 31, 2006 by Sebian Link to comment
perfidus Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Ladies and gentlemen , nu ne iese recensamantul la poze. Cine se stie cu musca pe caciula, parbriz, luneta...ca n-a dat pozele sa fie trecute pe dvd-ul Varlaam, sa faca un pas in fata E vina voastra ca nu spuneti si la astia mai batrani si incepatori ce si cum. Am si eu ceva poze, cum procedez? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Am si eu poze ulterioare dividiului, dar trebuie sa imi recuperez aparatul de prin vecini. Link to comment
mike.omega Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Vedeti de webshots.com formati un cont comun, bagati pe "peme" id-u si parola si apoi le urcati acolo. Apoi Sebianu le da jos si le baga pe cd-uri Link to comment
Recommended Posts