Jump to content

A Treia Intalnire Anuala Din 2006

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumim @sebianului ptr dvd-uri! Sunt super toate pozele, oftez si le revad de cateva ore. Nu ma mai satur.

Propun sa postam fiecare cate o foto, care ni se pare cea mai reusita, cea mai semnificativa. Nu stiu de cine sunt facute, nu conteaza, mesajul e important. Mie asta mi-a mers cel mai mult la sufletel.

HPIM9197.JPG

:mrgreen: Eu stiu ce poza as pune dar nici macar eu nu o am in posesie. Rog unul din admini/mozi (Mirceo, Cata, voi sigur o aveti) sa puna poza cu mine si Satoru, sa se lamureasca si colegii de forum cum se dau warn-urile in lipsa internetului :D

• 2 weeks later...

Uff... incerc aici...

Din atatia oameni care au fost la Varlaam, poate isi mai aminteste cineva daca a trecut pe la Gura Teghii ? Si cum e drumul ? Nu am vazut nimic despre traseul exact pe care l-ati urmat, insa cei drept doar am "rasfoit" cele 40 de pagini, ca altminteri inchide la non-stop pana citesc eu tot...

A mers cineva si prin Ploiesti - Valenii de Munte - Drajna ? Sau cu totii ati mers prin Buzau.

As avea nevoie de cateva informatii legate de starea drumurilor, fiindca eu vad poze cu peisaje foarte frumoase puse de voi aici, dar si poze cu drumuri desfundate.

Daca s-ar putea raspunsuri pana maine dupa-amiaza...pls, ar fi de apreciat.

Uff... incerc aici...

Din atatia oameni care au fost la Varlaam, poate isi mai aminteste cineva daca a trecut pe la Gura Teghii ? Si cum e drumul ?

Se trece prin Gura Teghii, drumul era in plin proces de asfaltare. Poate ai noroc si l-au terminat, fiindca se lucra de zor.

Am mers eu prin Valenii de Munte. Nu te duce decat daca nu te grabesti si iti place offroadul!

De grabit nu ma grabesc, insa off road-ul nu prea imi place, e naspa rau drumul bombardat sau sunt gropi ce se pot evita ?

Va multumesc mult de informatii mai ales Zmeului. Acum puteti sterge posturile ce nu au legatura cu intalnirea daca vreti, eu m-am lamurit. Eventual am sa revin cu impresii dupa 1 saptamana la Gura Teghii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...