sebian Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Prin posta se pot expedia? Da-mi adresa pe mp si intreaba-l si pe colegu Kent daca vrea Bineinteles ca vreau si eu. Se mai pune problema? Deci? Vrei sa nu? Link to comment
ileana Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Multumim @sebianului ptr dvd-uri! Sunt super toate pozele, oftez si le revad de cateva ore. Nu ma mai satur. Propun sa postam fiecare cate o foto, care ni se pare cea mai reusita, cea mai semnificativa. Nu stiu de cine sunt facute, nu conteaza, mesajul e important. Mie asta mi-a mers cel mai mult la sufletel. Link to comment
sebian Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Eu stiu ce poza as pune dar nici macar eu nu o am in posesie. Rog unul din admini/mozi (Mirceo, Cata, voi sigur o aveti) sa puna poza cu mine si Satoru, sa se lamureasca si colegii de forum cum se dau warn-urile in lipsa internetului Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) Si cu cat se cumpara acea poza? sa stiu cat sa cer Edited August 4, 2006 by mike.omega Link to comment
CrisR Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) Hora de la nunta Daewoo & Chevroleta , oficiata bineinteles de Ileana Edited August 4, 2006 by CrisR Link to comment
laurentziu83 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Ai fost mai rapid ca mine, ca eu eram autorul. > Si de la mine una. Nu suparati adminul. Link to comment
alx Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Oau, in poza asta e si Just-In LacDeCherestea... Link to comment
perfidus Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Ding-ding... Cine imi trimite si mie DVD-ul cu pozele de la Varlaam? Daca mai trece cineva prin Craiova... Pls. call me! Link to comment
ileana Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Au ramas cateva la mine. Iti trimit prin posta. Trimite-mi adresa pe PM. Link to comment
Gica Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Uff... incerc aici... Din atatia oameni care au fost la Varlaam, poate isi mai aminteste cineva daca a trecut pe la Gura Teghii ? Si cum e drumul ? Nu am vazut nimic despre traseul exact pe care l-ati urmat, insa cei drept doar am "rasfoit" cele 40 de pagini, ca altminteri inchide la non-stop pana citesc eu tot... A mers cineva si prin Ploiesti - Valenii de Munte - Drajna ? Sau cu totii ati mers prin Buzau. As avea nevoie de cateva informatii legate de starea drumurilor, fiindca eu vad poze cu peisaje foarte frumoase puse de voi aici, dar si poze cu drumuri desfundate. Daca s-ar putea raspunsuri pana maine dupa-amiaza...pls, ar fi de apreciat. Link to comment
Tommy Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Ia-o prin Buzau, parerea mea Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Am mers eu prin Valenii de Munte. Nu te duce decat daca nu te grabesti si iti place offroadul! Link to comment
ileana Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Uff... incerc aici... Din atatia oameni care au fost la Varlaam, poate isi mai aminteste cineva daca a trecut pe la Gura Teghii ? Si cum e drumul ? Se trece prin Gura Teghii, drumul era in plin proces de asfaltare. Poate ai noroc si l-au terminat, fiindca se lucra de zor. Link to comment
Gica Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Am mers eu prin Valenii de Munte. Nu te duce decat daca nu te grabesti si iti place offroadul! De grabit nu ma grabesc, insa off road-ul nu prea imi place, e naspa rau drumul bombardat sau sunt gropi ce se pot evita ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Sincer? Mie mi-a placut: se da mult din volan, se schimba des vitezele, drumul e virajat, e palpitant, peisajul e misto, e liber. Prin unele parti lipsete drumul dar nu mult... petice de cel mult 2 metri. Link to comment
Gica Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Va multumesc mult de informatii mai ales Zmeului. Acum puteti sterge posturile ce nu au legatura cu intalnirea daca vreti, eu m-am lamurit. Eventual am sa revin cu impresii dupa 1 saptamana la Gura Teghii. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Ah, o ultima chestie: nu te duce noaptea! Link to comment
Gica Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Oricum nu mergeam noaptea, dar pot sa te intreb de ce ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Ca nu vezi gropile. PS: cred ca ar trebui sa ne mute cineva la calatorii. Link to comment
Recommended Posts