Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Pai nu am mai fost bre pe acolo? Uitati-va in ochii mei La vest de linia Valea Prahovei - Bucuresti, Ardeal, Oltenia... zone noi, people, pe unde clubul nu a mai petrecut. Link to comment
zalmoxis Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Paltinis !!.....Horezu !!...Olanesti !!....Apuseni !!!(aici deja se face departe )....Eu zic sa va duceti la Sibiel o sa va placa !!! Link to comment
Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Suntem club auto, nu de pensionari cu pasiune pentru proteze. Niciunde nu e departe, daca merita sa mergi acolo. Acum se mai pune si problema cazarii satisfacatoare... Link to comment
paul_marines Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Pai nu am mai fost bre pe acolo?Uitati-va in ochii mei zone noi, people, pe unde clubul nu a mai petrecut. Sigur Satori s-a gandit ca as putea face o propunere care sa-i trezeasca interesul si pe unde sigur clubul nu a mai petrecut. CONGO Drumuri mai faine decat in RO Fete, muzica si dans, Peste pentru pescari Palatul chinezesc al lui Mobutu Si nu in ultimul rand oameni dornici sa va vada Edited May 31, 2006 by safari hunter Link to comment
zalmoxis Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Suntem club auto, nu de pensionari cu pasiune pentru proteze. Niciunde nu e departe, daca merita sa mergi acolo. Acum se mai pune si problema cazarii satisfacatoare... Da desigur numai ca ptr un WE ca sa ajungii la BH din B iti treb' o zi ca sa te intorci inca una deci mai ramane sambata sa stai acolo...Parera mea e ca nu merita va rupeti ptr o zi ...Ah daca stati 4 -5 zile ei atunci e altceva ...Think about it!!!And be smart!!!...4 4!! Link to comment
Satori Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Plec cu noaptea in cap. Si la plecare, plec seara. Solutii se gasesc, probleme ne cream noi. Ti-am zis, daca merita zona si suntem noi acolo, Felix este aproape. Link to comment
baxxter Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 super fain ca veniti in Felix, abia astept.Apropo mai e cineva pe forum din Oradea??? Link to comment
baxxter Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Nu stiu pe nimeni din oradea care sa fie aici se pare ca numa eu da e ok oricum abia astept sa vina toata carava la Felix Link to comment
Moshu Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Suntem club auto, nu de pensionari cu pasiune pentru proteze. Niciunde nu e departe, daca merita sa mergi acolo. Acum se mai pune si problema cazarii satisfacatoare... Suntem club auto. Deci ne place volanul si pedala de acceleratie (mai ales). Eu mi-am planificat sa fac Danemerca cu masina mea. Am mai fost acolo si m-as intoarce in fiecare an, daca as avea banii necesari. Ca distanta, depinde de traseu. Dar cred ca putem aproxima de 5 ori distanta pana la Felix un dus. Dar pentru asa un drum, mai ales ca-l fac de placere, mi-am planificat 2 saptamani. Ca sa am timp sa ma bucur de excursie, sa ma opresc, sa fac poze etc. Ca doar nu m-am inscris la vreun raliu. Cam asa si cu Felix, la scara respectiva, in 2-3 zile. Sub 4 zile nu merita, nici ca bani, nu mai zic de berea nebauta si oboseala de rigoare. Nu sunt Gica contra, e o parere. Din punct de vedere al confortului, eu imi fac concediile de la 16 ani cu CORTUL. Si am 47 acum. Dar daca am ocazia sa stau cu 50 lei / noapte intr-o camera frumoasa cu baie, nu stiu ce este rau in asta. Si mai am 20 ani pana la pensie... Edited May 31, 2006 by Moshu Link to comment
VAXXi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 D-acord. PROPUNETI CEVA Am cautat pe net pensiuni in Sibiu, sunt prea mici (10-12 locuri, fara parcari) sau prea scumpe (180 RON/camera si mai mult). La Voineasa este la fel se pare, din spusele lui Ovi_Jer, deci cam pica si varianta asta. Cerintele le-am mentionat mai devreme: conditii decente, minim 30 locuri, nu foarte scump, eventual parcare pentru masini (ca doar le iubim si nu le lasam in drum). Orice propunere e binevenita, altfel, tot la Moeciu ajungem Link to comment
Brainiac Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Daca propunerile pe care le-am facut mai devreme au picat, atunci ce-ar fi sa incercam Cabana Cumpana, de la Vidraru? P.S. chiar daca si aici drumul este neasfaltat o bucata de 7 kilometri, eu personal parca prefer sa merg aceasta bucata si sa ajung undeva la munte, decat sa merg 700 de kilometri pe drum ca-n palma si sa ajung tot la campie... Link to comment
VAXXi Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Cabana Cumpana 2 ** - situata la 45 de km de Curtea de Arges, pe malul vestic al Lacului Vidraru, cu 84 de locuri de cazare in 36 camere duble si triple si un apartament, cu grup sanitar propriu cu baie, centrala termica automata proprie, restaurant( categ. I) cu 100 de locuri, dicoteca, teren de sport,piscina plutitoare pe Lacul Vidraru, mijloace de agrement pe lac, salupa ( 15 locuri) si vaporas(100 de locuri) care asigura tranferul intre Casa Argesana,Cabana Cumpana si Cabana Valea cu Pesti. Suna bine. N-am gasit preturi insa, dar fiind cabana nu cred ca sunt asa exagerate. Link to comment
MCojo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Am fost anul trecut pe acolo si am stat vreo 2 zile... frumos...drumul de la Vidraru spre cabana l-am facut prin padure...15 km forestier... nu-l recomand, dar se poate ajunge si pe partea cealalta doar ca e mai mult cu 30km din care 7km sunt prin padure... Pretul era parca 100 de lei camera pe noapte cu mic dejun inclus. Link to comment
VAXXi Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 100 RON camera dubla, adica 50 RON / persoana ? Link to comment
MethodRO Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Daca tot vreti cabane va recomand Cabana Cuibul Dorului la 18 km de Sinaia pe drumul spre Targoviste sau Canana Bolboci! Singurele probleme ar fi ca pana la prima cabana este un drum de 1km de forestier iar pana la a II-a 12km de forestier din drumul principal! Link to comment
MCojo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) 100 RON camera dubla, adica 50 RON / persoana ? Da asa era atunci... In iulie preturile vor fi : 108 lei camera dubla + mic dejun inclus fara TV 118 lei camera dubla + mic dejun inclus +TV 132 lei camera tripla + mic dejun fara TV Cabana are : 7 camere duble fara TV, 10 duble cu TV, 14 triple, 2 combinate, 1 apartament... capacitate totala 88 locuri. Discount : pentru 20 persoane a 21 nu plateste cazarea, s.a.m.d... Informatiile de mai sus le-am primit telefonic. Edited June 1, 2006 by MCojo Link to comment
law Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Cateva poze de la Cabana "Cumpana" ...octombrie 2005...comentariile sunt de prisos... Link to comment
sebian Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Arieseni - Vila Vank http://www.etech.ro/vilavank/vila_vank.htm Tarife cazare: 70RONi pe camera Vila dispune de 41 de locuri de cazare in camere pentru 2, 3 sau 4 pesrsoane, precum si doua apartamente, fiecare cu baie proprie: - 6 camere a cate 2 locuri (fiecare camera are baie proprie - apa calda non-stop); - 7 camere a cate 2+1 locuri (fiecare camera are baie proprie - apa calda non-stop); - o camera de 2+2 locuri (fiecare camera are baie proprie - apa calda non-stop); - 2 apartamente cu bucatarie si living a cate 2+2 locuri (fiecare apartament are baie proprie - apa calda non-stop). La cerere capacitatea de cazare poate fi suplimentata pana la 50 de locuri. Vila este prevazuta cu parcare proprie pazita, teren de joaca pentru copii si teren pentru practicarea diferitelor sportiri. Masa poate fi servita la restaurantul nostru unde puteti savura traditionalele mincaruri motesti preparate din produse obtinute din ferma noastra. Vila Vank va poate oferi la cererea dumneavoasra o sala de conferinte cu o capacitate minima de 50 de locuri.La parterul vilei se gaseste un mini marchet modern. Pachetul turistic la cerere poate cuprinde: - excursii organizate pentru vizitarea obiectivelor turistice cu autoturisme de teren sau vizitarea imprejurimilor cu trsura ori calare; - cursuri de calarie pentru începatori; - cursuri de saritururi cu parapanta; - partide de pescuit si vînatoare; - activitati de recoltare a fructelor de padure (afine, zmeura, mure sau ciuperci); Microcentrala proprie are grija de confortul dumneavoastra, asigurand incalzirea si apa calda 24 de ore din 24. In zona noastra exista semnal Orange, Connex si Zapp. Link to comment
MCojo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Revin cu inca o informatie... langa cabana Cumpana dupa cum se vad din poze sunt si casute cu 2 locuri, fara baie (baia este langa cabana)... pretul per casuta este 40 lei ... in total sunt 26 de casute. Link to comment
Wolfman Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 La Vila Vank am sunat adineauri si nu au liber in perioada care vrem noi (nici inainte/dupa cu o saptamana), de fapt toate week-end-urile de vara asta au rezervate 4-5 camere, deci pica. Link to comment
VAXXi Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Si se facu lumina ... si Cumpana sa fie atunci ! Link to comment
steph Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Eu ma abonez la o camera dubla cu sau fara TV Pare super cabana mai ales pe malul lacului. Link to comment
Recommended Posts