Lucian M Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 Ok, pe 13 iulie este bine? Eu n-am decat o nevasta, cei cu hareme pot aduce prospaturi la aia fara. Link to comment
CARABUSU Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) Sa vedem ce zic si restul,totul e sa fie liberi toti si sa nu intervina altele. Locuri ar fi destule-Hanul Ancutei,Troian,Smarandita...si mai sunt...trebe sa ne hotarim unde si cand. Edited June 28, 2008 by CARABUSU Link to comment
augustinionut Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Unde-i Smarandita asta? Link to comment
Lucian M Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 Io banuiesc, ca e langa casa memoriala Ion Creanga, in acea parcare. Hmmm, cu toate ca nu e acesta numele. In Targ avem mai multe optiuni de localuri cu parcare: Casa Arcasului, Motel Plaiesu (fost trust doina), chiar si restaurant Feeling (langa Plaiesu). Daca nu, putem incerca la Eden, la iesire din Targ spre Piatra- ditamai parcarea, locatie SUPERBA!!!! (am filmat la o nunta acolo, totul e la superlativ- mai putin chelneritele, din pacate- adica erau cam uratele, poate le-o fi schimbat patronu'). Link to comment
CARABUSU Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Smarandita e linga drumul care duce la Bisericani(pt cei care cunosc zona). La Eden ar fi cel mai bine in zona Targului,celelalte m-au lasat rece cand am fost vara trecuta prin zona(preturi relativ mari,ospatari de doi lei...) Link to comment
Lucian M Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 Am trecut azi pe langa Eden- a vazut si Oana pensiunea, chiar i-a placut f mult amplasarea si peisajul. Deci: EDEN: 1. Lucian M Link to comment
kata Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 EDEN: 1. Lucian M 2. Kata Intru mai rar pe site deci rog pe domnul Lucian un mesaj pe mess ca noi am mai discutat. Link to comment
soldoveanul Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Ca varianta pentru locatie propun cabana Oglinzi. Sanse de intalnire sunt dupa sfarsitul perioadei concediilor. Oricum sunt pe lista. Link to comment
Lucian M Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 Pentru inceput bagam Eden, apoi daca din varii motive nu convine locatia, bagam Oglinzi. Cu concediile asa este, unii abia acum pot sa plece. Eu doar ce am ajuns acasa. O fo fain a mare. Link to comment
soldoveanul Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 S-au razgandit forumistii de Tg. Neamt? Eu fusasem acu vreo trei zile la Eden si in afara de faptul ca m-am asezat chiar langa muzica, numai de bine.Hai, curaj! Link to comment
Carabusu junior Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 (edited) Sa vina vara,sa termin si ticalosu de aranjat,ca n-o sa fiti bucurosi de mine Tata n-are timp de intalniri si altele...eu as veni cu tot dragul Edited November 20, 2008 by Carabusu junior Link to comment
Carabusu junior Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Deci dragi forumisti din Neamt, ce ati spune daca am pune si noi de o intalnire Dat fiind faptul ca sunt si eu sofer cu acte, nu mai depind de altii in legatura cu transportul, singura chestie mai ramine terminarea Ticoseniei (aprox o saptamana zic eu). Asa ca va invit sa va ganditi la o locatie pt intlanire si eventual si la o data Link to comment
Lucian M Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Eu sunt pentru, Soldoveanul pun pariu ca si el vine. Eu sambata si duminica luna asta is prins cu nuntile, dar in august pana pe 14 is liber. Ma gandeam la Eden sau la Dumbrava Minunata (cativa km mai inspre Piatra, din Targ). Eventual la Oglinzi... Dar daca e "Intalniri Tg. Neamt, hai sa gasim pe acolo o locatie. Ar merge de minute "La cetate" sau "Casa Arcasului". Parcare maaaare (langa stadion), terase etc. Link to comment
augustinionut Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Carabelu are permis, Inseamn ca la intalnire il uda.Cine ma duce acasa??? Link to comment
Lucian M Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Dar pe mine?! Ca eu fac urat la bautura, sa zica Laurentiu, AB, Wolfman si ceilalti care au fost la Bicaz in iarna. Link to comment
Carabusu junior Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 La Eden ii misto, mie mi-a placut ultima oara cand am fost acolo dar la Casa Arcasului lasa de dorit si servirea dar si conditiile, cel putin anu trecut cand ne-am oprit acolo sa mancam ne venea sa ne luam catrafusele si sa plecam cat vedem cu ochii ... Daca vreti musai pe linga Targ eu zic sa ramina Eden, daca vreti pe linga Piatra as propune terasa de la Tequila, e misto si preturile is ok sau la Troian (la Ursuleti). Ii ok si in august ... am timp sa pun la punct Ticosenia @augustinionut, daca ii vorba de udat, eu ma sustrag )"> , am glumit ... Il udam ca sa stea bine, ii dam cu bere(fara alcool) ca sa nu-si piarda din luciu Mai asteptam propuneri Link to comment
vlad_andrei Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Noroc de Carabus ca nu stiam ca s-au reluat negocierile. Daca e, ma bag si eu...nu conteaza locatia! Link to comment
augustinionut Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Noroc de Carabus ca nu stiam ca s-au reluat negocierile. Daca e, ma bag si eu...nu conteaza locatia! La Baicu Aka Izvoru ALb, 16 km prin padure drum forestier bun, loc de gratar, cort, baie si pescuit,casute , stanga inainte de baraj Bicaz . Link to comment
Wolfman Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Cand o mai puneti de-un Baicu postati aici, as veni si eu. Link to comment
vlad_andrei Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Oricu tre sa mergem si la Baicu ca asa am stabilit cu augustinionut. Apropo Augustine, cand mai mergi? Link to comment
augustinionut Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Cam dupa 1 august.Concediu Link to comment
Carabusu junior Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) Deci astept sa va hotarati unde si cam pe ce data Eu as merge la Izvorul Alb dar sa fie si restul de acord cu locatia. Edited July 18, 2009 by Carabusu junior Link to comment
Wolfman Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Vin si eu intr-un w-e, am auzit ca e tare fain acolo si inca n-am reusit sa ajung... Cazare se gaseste la casute, sau trebuie sa-mi caut cort? Link to comment
augustinionut Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Daca vii cu cortul risti sa te pasca vaca .La casute am fost demult , de vreo 4 ani.nu mai stiu conditiile.Daca facem rost de un nr de tel...sa intrebi preturi ceva... Link to comment
soldoveanul Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Din cauza de "computer" defect am pierdut negocierile. Normal ca vin, numai ca nu stiu unde e Baicu. Pentru udat diferite lucruri (permise,etc) ideal este ramasul peste noapte. Asteptam propuneri. Link to comment
Recommended Posts