Jump to content

Intalniri Neamt

Recommended Posts

No, ne-am vazut, ne-am vorbit, ne-am sfatuit, am si halit ceva...curse pe autostrada...ne-am gandit si la altii, planuri pentru intalnirea viitoare.Acu, pt aia doi mici: faine tico, da' mai fain mâtzu :P

L.E. Luciane_M, ar trebui sa se cheme: Intalniri Piatra-Neamt :P

Edited by augustinionut
  • Like 1

A avut loc si a doua intalnire la Piatra, la pensiunea Troian, participarea a fost acceasi ca si la intalnirea anterioara, celebrul trio alcatuit din subsemnatul, Vlad si Ionut, cu taramotele din dotare. Pentru inceput ne-am pus ca babele pe vorba, Ionut s-a laudat cu numarul mari de incidente suferite de Mâtzu lui 71000000.gif , tot felul de intamplari si amintiri din tinerete 21000000.gif . Dupa asta ne-am pus un pic burtile la cale, am facut cateva planuri pentru urmatoarea intalnire, ne-am dat mari cu ce am mai facut pe la taramote, am vandut Fertan la cutiute de film iar in final mici teste cu Ticoseniile si Mâtzu .

Ionut inca nu vrea sa recunoasca ca i-a placut la nebunie Tico meu si ca si-ar dori si el unul ... si stiu ca la noapte va plange de ciuda 24000000.gif just kidding

Si cateva poze ...

post-20245-126669162005_thumb.jpg

post-20245-12666918262_thumb.jpg

post-20245-126669185352_thumb.jpg

N-am nimic impotriva schimbarii titlului- voua oricum va convine, ca stati in oras, eu am 40 de km pana acolo :D .

In masura in care voie putea ajunge, voi veni si eu la intalniri.

Alex: mareste iso, lasa diafragma deschisa si da-i cu timp mai de 1/50 si o sa iasa poze mai bune. :drinkers:

N-am nimic impotriva schimbarii titlului- voua oricum va convine, ca stati in oras, eu am 40 de km pana acolo 40000000.gif.

In masura in care voie putea ajunge, voi veni si eu la intalniri.

Alex: mareste iso, lasa diafragma deschisa si da-i cu timp mai de 1/50 si o sa iasa poze mai bune. drunk.gif

Ar fi fain ca la vara sa ne strangem mai multi, macar la una ... rolleyes.gif

Fotografiile au fost facute in fuga ... plus ca ma chinuiau ceva problme greenguy.gif Data aviatoare promit fotografii mai bune.

In W-e acesta am prefera sa ne strangem la Durau, daca vrea poporul. Eu macar o zi tot ma duc la baieti. Sper sa fie palinca, urasc sa ma fac mut doar din whiskey. :) ) .

La locale promit sa consum apa plata, suc sau vreun energizant, alcoolul iese din schema.

Se rezolva cu autocolantele, pentru cei care vin la Durau si-si lasa pionezele acasa :tongue: . Palinca (tot de-aia de-am degustat-o in parcare la Cristina cu Lucian, Patricia si AB-ica) este pusa in portbagaj, no problem. ;)

Edited by Wolfman

Eu nu poci sa vin sambata ... am olimpiada, faza judeteana, doar daca va opriti prin Piatra la o pauza de tigara/cafea ... daca nu ... intalniri nationale vor mai fi greenguy.gif

Da suporti de numere pentru un sarman ? (vreau sa stiu si scoru inainte) 24000000.gif

Hai noroc drunk.gif

Edited by Carabusu junior

Da-o dreq de olimpiada, aia e ziua, vii dupa-amiaza. Cred (mai mult ca sigur) ca ma infiintez si eu la Durau, macar sambata si duminica (functie de cum rezolv cu un prieten din Roman cu niste piese pentru minilabul foto). Abia astept sa (de)gust niste palincuta de la Viorel...

Edited by Lucian M
  • 2 months later...