augustinionut Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 (edited) No, ne-am vazut, ne-am vorbit, ne-am sfatuit, am si halit ceva...curse pe autostrada...ne-am gandit si la altii, planuri pentru intalnirea viitoare.Acu, pt aia doi mici: faine tico, da' mai fain mâtzu L.E. Luciane_M, ar trebui sa se cheme: Intalniri Piatra-Neamt Edited February 20, 2010 by augustinionut 1 Link to comment
Carabusu junior Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 A avut loc si a doua intalnire la Piatra, la pensiunea Troian, participarea a fost acceasi ca si la intalnirea anterioara, celebrul trio alcatuit din subsemnatul, Vlad si Ionut, cu taramotele din dotare. Pentru inceput ne-am pus ca babele pe vorba, Ionut s-a laudat cu numarul mari de incidente suferite de Mâtzu lui , tot felul de intamplari si amintiri din tinerete . Dupa asta ne-am pus un pic burtile la cale, am facut cateva planuri pentru urmatoarea intalnire, ne-am dat mari cu ce am mai facut pe la taramote, am vandut Fertan la cutiute de film iar in final mici teste cu Ticoseniile si Mâtzu . Ionut inca nu vrea sa recunoasca ca i-a placut la nebunie Tico meu si ca si-ar dori si el unul ... si stiu ca la noapte va plange de ciuda just kidding Si cateva poze ... Link to comment
Lucian M Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 N-am nimic impotriva schimbarii titlului- voua oricum va convine, ca stati in oras, eu am 40 de km pana acolo . In masura in care voie putea ajunge, voi veni si eu la intalniri. Alex: mareste iso, lasa diafragma deschisa si da-i cu timp mai de 1/50 si o sa iasa poze mai bune. Link to comment
augustinionut Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 N-am nimic impotriva schimbarii titlului- voua oricum va convine, ca stati in oras, eu am 40 de km pana acolo . Rugam pa cineva abilitat sa schimbe numele topicului in " Intalniri Neamt" 1 Link to comment
Carabusu junior Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 N-am nimic impotriva schimbarii titlului- voua oricum va convine, ca stati in oras, eu am 40 de km pana acolo . In masura in care voie putea ajunge, voi veni si eu la intalniri. Alex: mareste iso, lasa diafragma deschisa si da-i cu timp mai de 1/50 si o sa iasa poze mai bune. Ar fi fain ca la vara sa ne strangem mai multi, macar la una ... Fotografiile au fost facute in fuga ... plus ca ma chinuiau ceva problme Data aviatoare promit fotografii mai bune. Link to comment
vlad_andrei Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Ca locatie pentru o viitoare intalnire ar putea fi Hanul Ancutei. E accesibil si pentru Lucian si pentru cei din Piatra, iar pentru mine va fi o placere sa pana acolo! Link to comment
Carabusu junior Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Mda ... foarte buna ideea Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 In W-e acesta am prefera sa ne strangem la Durau, daca vrea poporul. Eu macar o zi tot ma duc la baieti. Sper sa fie palinca, urasc sa ma fac mut doar din whiskey. ) . La locale promit sa consum apa plata, suc sau vreun energizant, alcoolul iese din schema. Link to comment
augustinionut Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Mai vad, radeam cu Alex Carabusu ca ma afisez la Pangarati pe DN15 cu o pancarda: "Gmclub la dreapta" Apropos, ceva autocolante? 1 Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 (edited) Se rezolva cu autocolantele, pentru cei care vin la Durau si-si lasa pionezele acasa . Palinca (tot de-aia de-am degustat-o in parcare la Cristina cu Lucian, Patricia si AB-ica) este pusa in portbagaj, no problem. Edited February 22, 2010 by Wolfman Link to comment
Carabusu junior Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 (edited) Eu nu poci sa vin sambata ... am olimpiada, faza judeteana, doar daca va opriti prin Piatra la o pauza de tigara/cafea ... daca nu ... intalniri nationale vor mai fi Da suporti de numere pentru un sarman ? (vreau sa stiu si scoru inainte) Hai noroc Edited February 22, 2010 by Carabusu junior Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 (edited) Da-o dreq de olimpiada, aia e ziua, vii dupa-amiaza. Cred (mai mult ca sigur) ca ma infiintez si eu la Durau, macar sambata si duminica (functie de cum rezolv cu un prieten din Roman cu niste piese pentru minilabul foto). Abia astept sa (de)gust niste palincuta de la Viorel... Edited February 22, 2010 by Lucian M Link to comment
Carabusu junior Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Ce se aude pentru 1-2 Mai? Link to comment
Carabusu junior Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Da cica se indreapta vremea Link to comment
Carabusu junior Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Si cam pe unde ar fi ? Link to comment
vlad_andrei Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Ma gandeam ca locatie de gratar zona Potoci, ca tot spunea Augustinionut ca stie un loc. Ce ziceti? Link to comment
vlad_andrei Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Dupa Bicaz la vreo 10 km. Dar astept si alte propuneri. Link to comment
Carabusu junior Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 (edited) Eu propusesem undeva in apropiere de Bisericani da a strambat din nas matzu Edited April 28, 2010 by Carabusu junior Link to comment
augustinionut Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 DA, e Potoci.Hai, io deja am pregatit grataru si carbunii 1 Link to comment
Carabusu junior Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Si noi cu ce venim ? Link to comment
Recommended Posts