augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 DA. ighen... Oricand, oriunde, de azi sunt "burlac" vre-un an de zile . Link to comment
vlad_andrei Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Ma bag si eu! De exemplu chiar si in seara de joi sau vineri ajung in Piatra, daca nu in weekend. Carabusule, tu esti in vacanta? Link to comment
Carabusu junior Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Eu sunt in vacanta, deci cam liber. Ramine pe vineri? Ce spuneti? Poate mai vin si alti colegi de prin zona Link to comment
vlad_andrei Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Vineri e bine pentru mine. Poate vine si Felix sa apuc sa-i vad Tico-ul pana in vinde...asta daca nu il vinde pana atunci... Dar si daca il vinde, ca doar e motiv de dat de baut! Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 (edited) Vineri, dupa 16 juma. Sambata duminica, oricand. Edited February 7, 2011 by augustinionut Link to comment
Carabusu junior Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Deci ramine pe vineri dupa 16 juma? )"> Link to comment
vlad_andrei Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Da, eu ajung cam pe la 18:30-19. Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Bre, eu am lighioane de inchis pe acasa . Vino mai devreme si te duci la femei dupa Link to comment
korydon Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Nu merg inchise din telecomanda de la masina ? Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Nu, ca nu mai au baterii Te bagi la o cola , pizza, tico, matiz? Link to comment
korydon Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Daca veniti si cu bone pt. copii mici. Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Adu-i si pe ei. Ne descurcam noi, Carabusu junior are o fatza de ai sa zici ca e de-o varsta cu ai tai Link to comment
korydon Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Ce razi omule de fata lui? Stiu ce fata are ca sta pe langa mine si nu e chiar asa copil. Cand da caldura vin si cu ala micu` acum nu cred ca se poate. Dupa ora 17.00 am program de bona in fiecare zi, plus ca vineri seara o tai la tara, sa fac test cu masina fara rezonator ( miercuri imi vine tubul de 60 de la romstal ) Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Poti sa faci testul si in oras Link to comment
vlad_andrei Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Burlac, burlac, dar indatoririle tot ti-au ramas! Bine, o sa fac un efort pentru tine! Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Perfect. Stabilesti cu carabelu si ma sunati. Link to comment
Carabusu junior Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Adu-i si pe ei. Ne descurcam noi, Carabusu junior are o fatza de ai sa zici ca e de-o varsta cu ai tai Deci asta imi esti aai? Ei bun ... mai vedem noi Ce razi omule de fata lui? Stiu ce fata are ca sta pe langa mine si nu e chiar asa copil. Cand da caldura vin si cu ala micu` acum nu cred ca se poate. Dupa ora 17.00 am program de bona in fiecare zi, plus ca vineri seara o tai la tara, sa fac test cu masina fara rezonator ( miercuri imi vine tubul de 60 de la romstal ) Tu ma cunosti, eu nu te cunosc. Mai multe detalii )"> Deci pe cand ramine? Link to comment
Carabusu junior Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 La stadion in parcare e bun? Si ne hotaram dupa unde merem la un ceai/cafea. Link to comment
nt98adu Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Wei, ce stadion, cum si unde? Va intalniti fara mine? Link to comment
vlad_andrei Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Felix, ia citeste tu ce am scris cu o pagina inainte... Link to comment
Carabusu junior Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Deci ramine vineri, la ora 16:30, in parcare la stadion ... ieseala DaewooClub. Link to comment
nt98adu Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Da, acum am citit. Tico oricum nu cred ca-l dau pana vineri. Nu-l dau cu pretul care-l ofera unii... Daca e intalnire Daewooclub atunci sa fie! Vineri seara la orele 19,30 se aduna si baietii de la 4Tuning tot la stadion, deci poate fi mai mult decat ok. Link to comment
Carabusu junior Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Foarte bene Deci o sa fie 3 ticozauri si un Matiz sau 2 ticozauri, un Matiz si o Evanda? )"> Link to comment
Recommended Posts