vlad_andrei Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ca locatie ar fi bn si Piatra, dar nu-l inteleg pe prostu ala care a bagat giratoriu in tot orasul...mi-e ca vin nervos la intalnire. Link to comment
Carabusu junior Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 (edited) Giratoriile alea is o gluma proasta Pai in Piatra eu ma gandeam pe undeva pe la strand, au parcare marisoara, putem sta si la o bere(fara alcool), suc ... sau stiu si eu, spuneti si voi Edited August 24, 2009 by Carabusu junior Link to comment
Lucian M Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 (edited) Mai, nu-s chiar rele giratoriile, pe bune. Io am impresia ca parca e mai fluida circulatia; in general imi place ca se aplica o singura regula: cine e in cerc, are prioritate. In rest... in loc de semafoare care mai merg si aiurea, parca is mai bine giratoriile, cel putin la intersectii mai mici. LE: nu e rau la strand. Edited August 24, 2009 by Lucian M Link to comment
augustinionut Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Unde ai vazut tu cerc????Azi am murit de draci de la Ceahlau la muzeu' de istorie... Se aplica regula de dreapta...daca ai cercu, stii ca esti in intersectie si ca ai prioritate.Unde mai pui ca trec si pietonii prin giratorie...ma kc pe ideea lor.Sa deseneze cercul ... Link to comment
Lucian M Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 Eu stiu ca ala de e in cerc are prioritate punct. Luni dimineata desenau aia pe la petrodava in intersectie. Link to comment
augustinionut Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 nu e cerc ca la Molu de la CHimie(liceul GheCartianu ) Link to comment
vlad_andrei Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Luciane, in mod normal si eu prefer giratoriile, dar in Piatra, cel putin azi situatia a fost exact cea descrisa de augustinionut. Era mult mai fluid traficul atunci cand erau semafoare...acum e o harababura totala. Da, la strand ar fi fain. Link to comment
augustinionut Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Prima, la strand sa fie... Link to comment
Carabusu junior Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Deci ramine pe sambata la strand? Link to comment
augustinionut Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Stabiliti voi ora,... Link to comment
augustinionut Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 (edited) Dimineatza ? E super am sa cred ca merg la servici .Seara nu e bun.Il punem pe Lucian noaptea pe drumuri... Edited August 24, 2009 by augustinionut Link to comment
Lucian M Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 Oricum duminica am venit de la nunta pe la 10 jumate acasa... Insa prefer sa nu fiu asa de matinal la intalnire. Nasol ca hramul a fost stabilit pentru duminica, deci avem pregatire pentru el toata sambata. 'ga-mi-ash... Link to comment
vlad_andrei Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ora mi-e indiferenta! Stabiliti voi in functie de programul vostru. Link to comment
Carabusu junior Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 (edited) Atunci pe la cat? Faza e ca si eu am duminica ceva treaba cu dezgropaminte pe la Dulcesti cu o matusa bla bla da nu inseaman ca sambata n-am sa fiu prezent ca o sa trag tare sa le termin pe toate cat mai repede.Sambata dimineata cred ca am sa fiu la Targ sa iau niste colaci si cozonaci da deocamdata nu-i sigura treaba, e posibil sa nu ma mai duc eu. Pe la 4 e bon? Edited August 24, 2009 by Carabusu junior Link to comment
vlad_andrei Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Si pentru mine e bine, am timp sa-mi spal masina. Rectific...am uitat ca e sarbatoare. Trebuie s-o spal vineri... Link to comment
Carabusu junior Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 (edited) Eu nu cred ca o mai spal, va suparati? )"> Si asa ma duc duminica pe coclauri si nici n-aveti ce sa vedeti la mine ... inauntru sa fie curata ... Chiar azi am aranjat-o in interior ca deh ... de bucurie ca am rezolvat treaba cu mp3-ul si antena Edited August 25, 2009 by Carabusu junior Link to comment
vlad_andrei Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Stai linistit, nu ne suparam! Eu o spal ca sa mi se vada mai bine rugina ! Link to comment
Carabusu junior Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Bun si asa )"> La mine se vede foarte bine grundul si chitul dat in septembrie anu trecut Edited August 26, 2009 by Carabusu junior Link to comment
Carabusu junior Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 (edited) Deci maine dragii mei va prezentati la ora 4 cu taramotele la strand .Am sa va las si numarul meu pe privat in caz de ceva Edited August 28, 2009 by Carabusu junior Link to comment
vlad_andrei Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Prezent la ora 4!...sper ca nu 4 dimineata Link to comment
Carabusu junior Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 La 4 dimineata abia ma intorc pe partea ailalta Link to comment
augustinionut Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 CE e aia taramota ?? Link to comment
Lucian M Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Masina, bre. De cusut, tuns iarba, tocat etc . Link to comment
Recommended Posts